Κατερίνα Στικούδη: Το δημόσιο μήνυμα που έκανε την αποκάλυψη! «Η πιο ωραία μέρα της ζωής μου»!

Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία!

Κατερίνα Στικούδη: Το δημόσιο μήνυμα που έκανε την αποκάλυψη! «Η πιο ωραία μέρα της ζωής μου»!

Η Κατερίνα Στικούδη με αυτό το δημόσιο μήνυμα που ανάρτησε έκανε την αποκάλυψη! Μεταξύ άλλων είπε: «Η πιο ωραία μέρα της ζωής μου»!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη σήμερα, καθώς είναι μια πολύ σπουδαία ημέρα για την ίδια.

Η καλλονή Κατερίνα Στικούδη είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την προσωπική και καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά θέλησε να μοιραστεί μια δημοσίευσε μέσα από την οποία θα αποκάλυπτε γιατί αυτή η ημέρα είναι τόσο σημαντική. Την είχατε δει στα Ματογιάννα, που πήραν φωτιά;

Ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η πιο ωραία μέρα της ζωής μου...Σαν σήμερα #wedding_day #2018 #Anniversary. Είσαι η δύναμη μου ...Η έμπνευση μου ..@djrico99 ! 10 χρόνια αγάπης,φιλίας, δημιουργικότητας..».

Και όπως καταλαβαίνεται, κάπως έτσι μας αποκάλυψε πως είναι η επέτειος γάμου της με τον αγαπημένου της Βαγγέλη Σερίφη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Στικούδη: Το δημόσιο μήνυμα που έκανε την αποκάλυψη! «Η πιο ωραία μέρα της ζωής μου»!

Κατερίνα Στικούδη: Την είπαν «Χοιρινό ρολό» στο Instagram και αυτή ήταν η αντίδραση της!

Είπαν την Κατερίνα Στικούδη «Χοιρινό ρολό» σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε και αυτή ήταν η αντίδραση της μόλις το είδε...

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Σε κάθε εμφάνιση της προκαλεί πανικό με το σώμα και την ομορφιά της.

Είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες της που προκαλούν εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Ωστόσο, στην πιο πρόσφατη στην οποία πόζαρε σχεδόν γυμνή, φορώντας μόνο μια διαφάνεια, δέχτηκε ένα άσχημο σχόλιο.

«Μόνο το πρόσωπο σου και η έκφραση που έχει. Το υπόλοιπο σαν χοιρινό ρολό... το έχουμε δει πολλές φορές», της έγραψε μια follower και η Κατερίνα απάντησε με φατσούλες να γελάνε.

undefined

Κατερίνα Στικούδη: Έβαλε... φωτιά στην Κέρκυρα! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε... φωτιά στην Κέρκυρα, πραγματοποιώντας μία από τις πιο σ3ξι εμφανίσεις της!

Είναι στα καλύτερά της και το απολαμβάνει κάθε μέρα!

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα και κλέβει τις εντυπώσεις με την εκρηκτική εμφάνισή της on stage.

Χθες μάλιστα, βρέθηκε στην Κέρκυρα και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη! Την είχατε δει στα Ματογιάννα, που πήραν φωτιά;

Η Κατερίνα βρέθηκε σκηνή φορώντας το σέξι body της και δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά αγαπημένα της κομμάτια. Και φυσικά το κοινό την αποθέωσε!

Κατερίνα Στικούδη: Το επόμενο βήμα στην ζωή της!

Η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται να είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην ζωή της!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε στο πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα!

Η Κατερίνα Στικούδη στηρίζει και στηρίζεται από την LGBTQ κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Η τραγουδίστρια επιλέχθηκε λοιπόν να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Pride που διοργανώνεται στην Βιέννη.

Τα ευχάριστα αυτά μοιράστηκε στα social media της με μία ανάρτηση. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο Instagram την αφίσα και του Europride και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Είμαι χαρούμενη να ανακοινώσω τη συμμετοχή μου στο φετινό Europride στην Βιέννη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας το Σάββατο, 15 Ιουνίου», σημείωσε.

Δείτε την ανάρτησή της:

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη: Το αληθινό ύψος, η ηλικία, τα κιλά και άλλα 10 πράγματα που δεν ήξερες!

Θέλετε να μάθετε το αληθινό ύψος, τα κιλά και την ηλικία της Κατερίνας Στικούδη;

Δείτε όσα δεν ξέρετε για την τραγουδίστρια, αλλά και όσα θέλετε να μάθετε με ακρίβεια στη συνέχεια! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, εσείς απλά...

Η Κατερίνα, είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στο χώρο της ελληνικής showbiz, με την ίδια να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, επιθυμώντας να "μιλάει" πάντα μέσα από τη δουλειά της και την εργατικότητά της!

Την θαυμάζουμε κάθε Κυριακή στο σόου του Ant1 YFSF, αφού οι μεταμορφώσεις της κλέβουν τις εντυπώσεις!

Πάμε όμως να δούμε όλα όσα θέλαμε να μάθουμε και ίσως δεν γνωρίζουμε...

Η Κατερίνα Στικούδη (Θεσσαλονίκη, 16 Απριλίου 1985) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο. Έχει ύψος 1.75 και ζυγίζει 55 κιλά.

1. Οι γονείς της ονομάζονται Νίκος και Ντίνα Στικούδη

2.Το 2014, κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Σ' Ένα Όνειρο», «Η Γεύση Της Ζωής Μου» και «Τατουάζ», έκανε εμφανίσεις στο Astra Live με τους Πάνο Καλίδη και Ηλία Βρεττό αλλά και ένα guest στη σειρά «Το σόι σου».

3. Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον DJ και μουσικό επιμελητή του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ, Βαγγέλη Σερίφη (γνωστό και ως DJ Rico). Στις 25 Αυγούστου 2018 παντρεύτηκαν στη Θεσπρωτία.

4.Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα

5. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση

6.Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς

7.. Τη σεζόν 2005-2006 έκανε κάποιες εμφανίσεις στη σειρά του ΑΝΤ1, «Έρωτας» ενώ τη σεζόν 2006-2007 ήταν συμπαρουσιάστρια των Θέμη Μάλλη και Ελεάννας Τρυφίδου στην εκπομπή «La Sousourela».

8. Το 2009, έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες» και την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι, με τίτλο «Τώρα» σε συνεργασία με το συγκρότημα LAVA, όπου έκαναν και καλοκαιρινή περιοδεία

9.Τη σεζόν 2010-2011 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο μουσικό σόου «Just the 2 Of Us», όπου κατέκτησε την ένατη θέση

10.Τη σεζόν 2013-2014 συμμετείχε στο ελληνικό σόου «Dancing with the Stars», όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση