Μυρτώ Αλικάκη: Αποκαλύπτει αν πάσχει από νευρική ανορεξία! «Είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση...»!

Τα είπε όλα!

Μυρτώ Αλικάκη: Αποκαλύπτει αν πάσχει από νευρική ανορεξία! «Είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση...»!

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκαλύπτει δημόσια αν πάσχει από νευρική ανορεξία! Μεταξύ άλλων είπε: «Είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση...»!

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα!

Μεταξύ άλλων μίλησε για την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε θύελλα σχολίων περί νευρικής ανορεξίας.

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης:

Μυρτώ, το καλοκαίρι ανέβασες μία φωτογραφία και κάποιοι followers σχολίασαν ότι πάσχεις από νευρική ανορεξία. Τι σε ώθησε να τους απαντήσεις;

Ήταν μία αυθόρμητη φωτογραφία που μου τράβηξε ο Αντίνοος Αλμπάνης, η οποία δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία γιατί γενικότερα δεν μου αρέσει να ρετουσάρω τις εικόνες που ανεβάζω. Πάντα ήμουν αδύνατη, ειδικά από τη μέση και πάνω και ο τρόπος που στέκομαι δείχνει ότι πετάνε τα κόκαλα της πλάτης μου. Δεν πάσχω όμως από νευρική ανορεξία. Είμαι τα ίδια κιλά εδώ και είκοσι χρόνια και φοράω το ίδιο τζιν που φορούσα πριν από μία εικοσαετία.

Πριν από είκοσι χρόνια ήμουν πέντε κιλά παραπάνω, τα οποία έχασα όταν πέθανε ο πατέρας μου, από τη στεναχώρια. Αυτά τα πέντε κιλά δεν τα ξαναπήρα ποτέ και πάντα έπαιζα ένα κιλό πάνω, ένα κιλό κάτω, με εξαίρεση τις δύο εγκυμοσύνες μου που πήρα είκοσι κιλά στη μία και δεκαεπτά στην άλλη. Επειδή η νευρική ανορεξία είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση, από την οποία μπορεί κάποιος να πεθάνει, πρέπει να προσέχει πολύ κάποιος τι σχολιάζει και ποιον προσβάλλει.

Και δεν αναφέρομαι βεβαίως σε εμένα, αλλά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό όμως που θεωρώ ότι έγινε η αιτία για να πάρει έκταση το όλο θέμα δεν ήταν τα σχόλια των followers, αλλά ο τρόπος που αναπαρήγαγαν το θέμα κάποιοι δημοσιογράφοι, διαστρεβλώνοντας ουσιαστικά την πραγματικότητα.

Μυρτώ Αλικάκη: Πόζαρε με μαύρο μαγιό και είδαμε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Με μαύρο μαγιό πόζαρε η Μυρτώ Αλικάκη! Είδαμε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και πάθαμε πλάκα, αφού ηθοποιός είναι κορμάρα.

Μπορεί να είναι 47 ετών και να έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγο της, Πέτρο Λαγούτη, ωστόσο διατηρεί άψογες αναλογίες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία τις καλοκαιρινές της διακοπές και πάθαμε πλάκα. Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της μετά το τέλος του Τατουάζ!

Πόζαρε στην αυλή του σπιτιού με μαύρο μπικίνι, το οποίο ανέδειξε τους κοιλιακούς της και γενικά το καλλίγραμμο σώμα της.

Μυρτώ Αλικάκη σώμα χωρίς ρετούς

Μυρτώ Αλικάκη: Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής για τον Λαγούτη! «Δεν πήραμε διαζύγιο γιατί...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, στον Alpha, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μυρτώ Αλικάκη.


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια.

Η Μυρτώ Αλικάκη μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Η πιο καυτή φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι!

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συνάντηση μετά από καιρό για τον Πέτρο Λαγούτη και την Μυρτώ Αλικάκη! Η αιτία και η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram!

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα!

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για να γιορτάσει μαζί τα γενέθλια του γιου τους Δημήτρη, ο οποίος έγινε 15 χρονών!

Διοργάνωσαν ένα πάρτι έκπληξη για τον άγγελό τους και ο Πέτρος μας ενημέρωσε για την συνάντηση αυτή μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία πόζαρε δίπλα από την Μυρτώ και μας έστειλαν το πιο όμορφο χαμόγελό τους!
"Στα Γεννεθλια του μεγάλου μας γιου!!Ο Μητσαρας μας έγινε σήμερα 15 #son #family #birthday#sundayvibes", έγραψε στην λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

O Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους! Έχει γίνει κούκλος...

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και καιρό παρά το γεγονός πως το διαζύγιο ακόμη δεν έχει εκδοθεί...

H ηθοποιός έχει αποκτήσει μαζί του δυο γιους, τον Δημήτρη και τον Γιώργη και αυτή την περίοδο βρίσκεται στα Χανιά και απολαμβάνει της διακοπές της. Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον 17χρονο γιο της Δημήτρη και να μας δείξει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει και πόσο όμορφος έχει γίνει. Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Η Μυρτώ Αλικάκη με τον γιο της με τον Πέτρο Λαγούτη