Συγκλονίζει γνωστός μπασκετμπολίστας! Μένει στους δρόμους, χωρίς λεφτά!

Η εικόνα του πριν και μετά αφού έμεινε άστεγος σοκάρει!

Συγκλονίζει γνωστός μπασκετμπολίστας! Μένει στους δρόμους, χωρίς λεφτά!

Συγκλονίζει η ιστορία πρώην μπασκετμπολίστα, αφού κατέληξε να μένει στους δρόμους και να μην έχει καθόλου λεφτά.

Κάποτε, ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο NBA, σήμερα όμως η εικόνα του αθλητή σοκάρει.

Έχει χάσει όλα τα χρήματα που κέρδισε από την παρουσία του στο ΝΒΑ και στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Δύσκολες ώρες για αγαπημένο μπασκετμπολίστα! Δίνει μάχη με τη λευχαιμία ο...

Ο λόγος για τον Ντελόντε Ουέστ, για τον οποίο μάλιστα υπήρξαν φήμες πώς ήταν σε σχέση με την μητέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάτι που στάθηκε αφορμή για την απομάκρυνση του από την ομάδα των Καβαλίερς και από τον χώρο τους μπάσκετ.

μπασκετμπολίστας έμεινε άστεγος

μπασκετμπολίστας έμεινε άστεγος

Τρανς δηλώνει πως τα είχε με πασίγνωστο μπασκετμπολίστα: «Δεν είμαι ομοφυλόφιλος!», φωνάζει ο αθλητής!

Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας φέρεται να τα είχε με τρανς, ωστόσο ο ίδιος ο αθλητής δηλώνει πως δεν είναι ομοφυλόφιλος!

Μίλησε ανοιχτά για το θέμα στην κάμερα!

Ο λόγος για τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ Ντουάιτ Χάουαρντ, με την τρανς Μέισιν Έλιζε να υποστηρίζει πως είχε σχέση μαζί του!

Τρανς δηλώνει πως τα είχε με πασίγνωστο μπασκετμπολίστα: «Δεν είμαι ομοφυλόφιλος!», φωνάζει ο αθλητής!

Ο Χάουαρντ έδωσε συνέντευξη, ξεκαθαρίζοντας: «Η ιστορία είχε γίνει viral και με είχε αναστατώσει, αφού δεν ήξερα καν ποιο ήταν αυτό το άτομο. Γιατί κάποιος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου, που δεν έχεις έρθει ποτέ σε επικοινωνία μαζί του να εφεύρει μία τέτοια ιστορία; Δεχόμουν μίσος από άτομα που δε γνώριζα καν. Η κατάσταση που βίωσα πέρυσι με απελευθέρωσε. Συνειδητοποίησα πώς μπορεί να αισθάνεται ο κόσμος, γκέι ή ετερόφυλοι, που φοβούνται να είναι αυτοί που είναι, φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους, φοβούνται τι θα πει ή σκεφτεί ο κόσμος για αυτούς. Οι 10 διάσημοι Έλληνες που έχουν παραδεχθεί πως είναι ομοφυλόφιλοι!

Η όλη κατάσταση μου έδωσε να καταλάβω πως πρέπει να είμαι ελεύθερος, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι γκέι. Αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι κι αναγκάζονται να το κρύβουν. Κάποιοι μπορεί να έχουν πνευματικά προβλήματα κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα στη ζωή καθενός κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Αναγκάζονται να φορούν μία μάσκα κάθε ημέρα. Κι εγώ δε θέλω να φορώ μάσκα, θέλω να είμαι εγώ».

Τρανς δηλώνει πως τα είχε με πασίγνωστο μπασκετμπολίστα: «Δεν είμαι ομοφυλόφιλος!», φωνάζει ο αθλητής!


Αποκάλυψη - βόμβα! Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ομοφυλόφιλος: "Δεν ενόχλησε η γκέι ζωή του..."

Απίστευτες αποκαλύψεις με αφορμή το θεατρικό έργο Μαριχουάνα Stop που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο,έκανε η Εύα Κουμαριανού στην εφημερίδα Espresso.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε έναν πασίγνωστο ηθοποιός ζεν πρεμιέ ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος! Διαβάστε παρακάτω...

Ο τότε χορευτής Κώστας είχε γοητεύσει και έναν αγαπημένο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’70, με τον οποίο ήρθαν πολύ… κοντά σε κινηματογραφικό γύρισμα.

Ωστόσο η Εύα Κουμαριανού δεν θέλει να αποκαλύψει δημόσια το όνομά του, διότι, όπως μας εξηγεί, δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα για την gay ζωή του: «Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και πάρα πολύ δημοφιλής ηθοποιός, ειδικά την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, πλάι σε πολύ μεγάλα ονόματα. Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρω αν παντρεύτηκε ποτέ, το βέβαιο είναι ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά. "Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay": Η δήλωση αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού που προκάλεσε αίσθηση

Γνωριστήκαμε όταν εμφανιζόμουν στα θέατρα ως χορευτής και αμέσως δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια πολύ ωραία σχέση που, βέβαια, δεν μπορούσε να δει το φως της δημοσιότητας λόγω της δικής μου ιδιαιτερότητας. Ωστόσο η αγάπη δεν έχει φύλο και, αν η κοινωνία μας ήταν διαφορετική και πιο προχωρημένη, θα μπορούσαμε και να είχαμε παντρευτεί» μας λέει.