Μαρία Φραγκάκη - Νίκος Μάρκογλου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο τους στην Πάρο!

Έλαμπαν και οι δυο από ευτυχία!

Μαρία Φραγκάκη - Νίκος Μάρκογλου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο τους στην Πάρο!

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Μαρίας Φραγκάκη και του Νίκος Μάρκογλου στην Πάρο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Youweekly.

Με τον καλύτερο τρόπο επισφράγισαν 10 χρόνια σχέσης η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου την Κυριακή 18 Αυγούστου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στη Νάουσα της Πάρου και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Λάγγερη.

Αν και ήταν μία απόφαση της τελευταίας στιγμής, όπως μας αποκαλύπτει η νύφη, οι προετοιμασίες πήγαν ρολόι, με τους δύο νεόνυμφους να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους φίλους και συγγενείς, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στον χώρο της δεξίωσης, που πραγματοποιήθηκε στο «Stilvi».

Μπορεί μέχρι τότε να μην είχαν κάνει το μεγάλο βήμα, ωστόσο ζούσαν ήδη σαν παντρεμένοι αφού τους δένει μεταξύ άλλων και ο γιος που έχουν αποκτήσει, ο 9χρονος Νικόλας, που φυσικά ήταν παρών στην τελετή και συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και η δημοσιογράφος ακόμα δεν έχουν καταφέρει να... συνέλθουν από το γλέντι των προηγούμενων ημερών, μέχρι τη στιγμή όμως που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένουν στην Πάρο, ενώ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πού θα πάνε ταξίδι του μέλιτος.

Από το γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή της νύφης, Εύη Φραγκάκη, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της Γιώργο Φιλόπουλο και αρκετούς από τους υπόλοιπους να της έυχονται «και στα δικά σου». Στο τέλος της τελετής ακολούθησαν οι οικογενειακές φωτογραφίες με τους γονείς της νύφης, Νίκο και Κατερίνα Φραγκάκη, όπως και του γαμπρού, Τάσο και Καίτη Μάρκογλου. Από τους καλεσμένους ξεχώρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, δικηγόρο Θέμη Σοφό, που αυτή την περίοδο επίσης κάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο.

Πατέρας και γιος παρέδωσαν τη νύφη

Πιστοί στην παράδοση, Μαρία Φραγκάκη και Νίκος Μάρκογλου πήγαν στην εκκλησία συνοδευόμενοι από Παριανούς μουσικούς που έπαιζαν γαμήλια τραγούδια. Την παράσταση έκλεψαν όμως δύο... συνονόματοι του γαμπρού, ο πατέρας της Νίκος μαζί με τον γιο της Νικόλα, που παρέδωσαν τη νύφη στον γαμπρό και στον... πατέρα του αντίστοιχα, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Βρήκαμε τι φοράει

Η Μαρία Φραγκάκη έλαμπε στο νυφικό της, δημιουργία του «Bride's by Politia tennis club», με τις γαμήλιες μπομπονιέρες να είναι από την Όλγα Καραβερβέρη. Τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε το κομμωτήριο «Hairway» και ο κομμωτής Βαγγέλης Μπαλίξης, ενώ το μακιγιάζ της η Έφη Αργυροπούλου.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες Papadakispress/Γιάννης Νταρίλας