Έλενα Ράπτη: Αυτοί ήταν οι κουμπάροι στον κρυφό γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα!

Δεν πάει ο νου σας!

Έλενα Ράπτη: Αυτοί ήταν οι κουμπάροι στον κρυφό γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα!

Στον κρυφό γάμο της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα αυτοί ήταν οι κουμπάροι της!

Η γνωστή πολιτικός την περασμένη Κυριακή αποκάλυψε τον μυστικό της γάμο και προκάλεσε φρενίτιδα με την είδηση!

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού έγινε στα μέσα Μαΐου κάτω από άκρα μυστικότητα και κατάφερε να μην το μάθει κανένας, αφού το μυστήριο τελέστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ένθετο Gala του πρώτου θέματος, οι κουμπάροι του γάμου της προέρχονταν από τον πολύ στενό κύκλο του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα ήταν η κολλητή φίλη της Έλενας Ράπτη και ένας φίλος του Κίμωνα Μπάλλα από τα παιδικά του χρόνια.

Έλενα Ράπτη: Το νυφικό που άλλαξε, οι βέρες και το μονόπετρο από τον Κίμωνα! Νέες λεπτομέρειες...

Νέες λεπτομέρειες για την Έλενα Ράπτη και τον γάμο! Το νυφικό που άλλαξε, οι βέρες και το μονόπετρο από τον Κίμωνα! Ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Η καλλονή Έλενα Ράπτη, μας την έσκασε κανονικά όταν η ίδια ανακοίνωσε τον μυστικό γάμο της με τον άντρα της ζωής της. Ο γοητευτικός Κίμωνας, ενώθηκε με την Έλενα για πάντα, και εγώ στο Vanda's blog πρώτη σας έδειξα το πρόσωπό του...

Από την περασμένη εβδομάδα δεν λέει να κοπάσει το όλο θέμα, αφού συνεχώς διαρρέουν φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τον γάμο! Εχτές αργά το βράδυ, «έσκασε» στο Vanda's και νέα πληροφορία: Η Έλενα Ράπτη δεν φορούσε το νυφικό που είδαμε στο Instagram, αλλά άλλο, αφού η ίδια αποφάσισε να κάνει κάποιες μεταποιήσεις!

Η σχεδιάστρια μάλιστα, Σήλια Κριθαριώτη, επιβεβαίωσε το γεγονός τονίζοντας πως η Έλενα Ράπτη δεν ήθελε το αρχικό σχέδιο με την διαφάνεια στα πόδια, λόγω της ιερότητας του μυστηρίου του γάμου, και έτσι βάλανε λευκή μουσελίνα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Έλενα Ράπτη: Το νυφικό που άλλαξε, οι βέρες και το μονόπετρο από τον Κίμωνα! Νέες λεπτομέρειες...Έλενα Ράπτη: Το νυφικό που άλλαξε, οι βέρες και το μονόπετρο από τον Κίμωνα! Νέες λεπτομέρειες...

Οι βέρες και το μονόπετρο που κανείς δεν πρόσεξε

Μαζί με τις φωτογραφίες του γάμου, φάνηκε και το μονόπετρο αλλά και η βέρα της πολιτικού, λεπτομέρεια που μόνο εμείς στο Vanda's blog διακρίναμε! Η Έλενα Ράπτη, επέλεξε απλές χρυσές βέρες, χωρίς κάποια πέτρα ή λεπτομέρεια πάνω, ωστόσο εμείς εστιάσαμε στο μονόπετρο.

Ο πολύ γοητευτικός Κίμωνας, έκανε δώρο στην γυναίκα της ζωής του ένα πολύ κομψό δαχτυλίδι! Με μεγάλη και «καθαρή» πέτρα, ξεχωριστό και εντυπωσιακό, κοσμεί πλέον το δεξί της χέρι! Άλλωστε, μπορούμε να δούμε καθαρά και τα δύο δαχτυλίδια του γάμου σε μια ακόμα φωτογραφία που ξετρυπώσαμε.... Ιδού:

Έλενα Ράπτη: Το νυφικό που άλλαξε, οι βέρες και το μονόπετρο από τον Κίμωνα! Νέες λεπτομέρειες...

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...

Η Έλενα Ράπτη σε μια δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο του! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία!

Η είδηση ότι η γνωστή πολιτικός παντρεύτηκε έσκασε σαν «βόμβα» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφού το ανακοίνωσε η ίδια με μια φωτογραφία από τον γάμο της χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο του συζύγου της.

Όπως σας έχουμε κάνει ήδη γνωστό ο σύζυγος της γνωστής πολιτικού είναι αστυνόμος Α' και έχει εργαστεί στην προσωπική φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ στη συνέχεια υπήρξε μέλος της προσωπικής της ασφάλειας.

Λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας που τους δείχνει μαζί σε δημόσια εμφάνιση στον γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, πέρυσι τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε ακόμη μία.

Το ένθετο «Gala» του πρώτου θέματος δημοσίευσε την δεύτερη φωτογραφία της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα στην οποία η ίδια φαίνεται να φοράει ένα εντυπωσιακό midi μαύρο φόρεμα σακάκι και γόβες.

Πάντα διακριτικά πίσω της διακρίνεται ο σύζυγός της με μαύρο κοστούμι και γυαλιά αεροπόρου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...

Έλενα Ράπτη: Το μεγάλο ευχαριστώ και οι νέες φωτογραφίες του γάμου της που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Η Έλενα Ράπτη θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές που δέχτηκε και ταυτόχρονα ανάρτησε νέες φωτογραφίες του γάμου της που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Η είδηση του γάμου της έπεσε σαν κεραυνός την περασμένη Κυριακή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή πολιτικός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κίμωνα Μπάλλα στην Θεσσαλονίκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μετά την αποκάλυψη του γάμου της πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν είτε δημόσια, είτε προσωπικά τις ευχές τους.

Η ίδια αποφάσισε σήμερα να τους ευχαριστήσεις όλους δημοσίως και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες, όπου στην λεζάντα έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Έλενα Ράπτη: Το μεγάλο ευχαριστώ και οι νέες φωτογραφίες του γάμου της που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Έλενα Ράπτη: Το μεγάλο ευχαριστώ και οι νέες φωτογραφίες του γάμου της που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Έλενα Ράπτη: Το μεγάλο ευχαριστώ και οι νέες φωτογραφίες του γάμου της που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Έλενα Ράπτη: Αυτός ήταν όλος ο γάμος της! Το νυφικό, το ταξίδι του μέλιτος και ο Κίμωνας!

Αυτός ήταν λοιπόν όλος ο γάμος της Έλενας Ράπτη! Οι λεπτομέρειες για το νυφικό, το ταξίδι του μέλιτος και ο Κίμωνας, ο άντρας της!

Η Έλενα Ράπτη πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Κίμωνα Μπάλλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης. Κουμπάροι ήταν δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε ένα λιτό οικογενειακό γεύμα με γονείς, αδέλφια και ανίψια στο πατρικό της βουλευτίνας στην περιοχή της Καρδίας.

Το νυφικό της Έλενας Ράπτη σχεδιάστηκε από τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη και ήταν όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί. Μία δημιουργία μοναδική και, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή: με δαντέλα απλικαρισμένη και κεντημένη πάνω σε μεταξωτό τούλι, ενώ το ιδιαίτερα ξεχωριστό πέπλο κάλυπτε τη νύφη, όπως αρμόζει σε έναν θρησκευτικό χώρο, αλλά και στην ιδιότητά της.


Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα πάει γαμήλιο ταξίδι, λόγω των πολιτικών υποχρεώσεων της Έλενας Ράπτη, καθώς η όμορφη Θεσσαλονικιά θα παρουσιάσει την τρίτη ιστορία κινούμενων σχεδίων στο πλαίσιο της καμπάνιας «1 στα 5», που «τρέχει» εδώ και πολλά χρόνια για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Έλενα Ράπτη: Δείτε ολόκληρο το παραμυθένιο νυφικό της! Μόλις «έσκασε» η φωτογραφία!

Δείτε για πρώτη φορά ολόκληρο το παραμυθένιο νυφικό της Έλενας Ράπτη! Μόλις «έσκασε» η φωτογραφία!

Η όμορφη πολιτικός όπως μας έκανε γνωστό την Κυριακή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Επειδή ο γάμος τους ήταν κρυφός και τον ήξεραν μόνο τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα η Έλενα Ράπτη πέρα από την φωτογραφία που δημοσίευσε και έκανε την αποκάλυψη, δεν κυκλοφόρησαν άλλες φωτογραφίες από τον γάμο.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Youweekly.gr σας αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού πριν από λίγη ώρα.

Έτσι αναπάντεχα όμως «έσκασε» η φωτογραφία με το παραμυθένιο νυφικό που φόρεσε η γοητευτική βουλευτής της ΝΔ.

Το δημοσίευσε η πασίγνωστη σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφού ήταν εκείνη που επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της λαμπερής Έλενας.

Δείτε το για πρώτη φορά:

Έλενα Ράπτη: Δείτε ολόκληρο το παραμυθένιο νυφικό της! Μόλις «έσκασε» η φωτογραφία!