Λάκης Λαζόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της συζύγου του - «Θα ήθελα να παρακαλέσω να...»!

Μίλησε για πρώτη φορά μετά την κηδεία!

Λάκης Λαζόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της συζύγου του - «Θα ήθελα να παρακαλέσω να...»!

Μετά το θάνατο της συζύγου του ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε σε συγκινητικά λόγια. «Θα ήθελα να παρακαλέσω να...», είπε μεταξύ άλλων.

Η κηδεία της, πραγματοποιήθηκε χθες με οικογένεια, φίλους και συγγενείς να της λένε το τελευταίο "αντίο".

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το altsantiri.gr έγραψε το πρώτο του μήνυμα και ευχαρίστησε τα Μέσα που σεβάστηκαν την επιθυμία του να γίνει η κηδεία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο του αποχωρισμού της Τασούλας μου. Ευχαριστώ επίσης γιατί έγινε σεβαστό το αίτημα μου να μην παραβρεθούν φωτογράφοι και κάμερες. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους ανθρώπους που στη διάρκεια αυτών των τριών χρόνων μάς στήριξαν σιωπηλά στη δύσκολη αυτή διαδρομή, μια διαδρομή που περνούν πάρα πολλοί άνθρωποι στον καιρό μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω, ιδιαίτερα θερμά, το θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ , τον κ. Ηλία Αθανασιάδη και όλους τους γιατρούς του τμήματος του. Τους εξαιρετικούς νοσηλευτές, αλλά και τη διοίκηση του θεραπευτηρίου και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Δημήτρη Σπυρίδη και Ανδρέα Καρταπάνη για το ενδιαφέρον και σε προσωπικό επίπεδο, πέραν της περίθαλψης του Θεραπευτηρίου. Σ΄ αυτά τα τρία χρόνια, οι γιατροί και νοσηλευτές έγιναν τα πρόσωπα της καθημερινότητας μας και καταφέρανε όλοι μαζί ένα μέγιστο αποτέλεσμα, πέρα από τα όρια της ίδιας της ασθένειας. Εξαιρετική συμβολή είχε, στην πορεία αυτής της ασθένειας και η ελληνίδα ογκολόγος του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου CHUV Λωζάννης, Αντωνία Δίγκλια , γιατρός που μας προτάθηκε από τους γιατρούς του θεραπευτηρίουκαι που έγινε για μας πρόσωπο ζωής. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα που με τις εξαιρετικές επιστημονικές της γνώσεις συνέβαλε και αυτή στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Τέλος, θα ήθελα να παρακαλέσω φίλους, γνωστούς, αλλά και ανθρώπους που διαβάζουν αυτό το κείμενο να γίνουν αιμοδότες σε μία χώρα, που καθώς διαβάζω, παρατηρείται έλλειψη αίματος για αναγκαίες μεταγγίσεις. Χύνουμε πολύ αίμα στην άσφαλτο, χύνουμε αίμα παντού, είναι καιρός να μαζέψουμε αίμα γιατί η τράπεζα αίματος δεν είναι τίποτε άλλο παρά το μελλοντικό δικό μας αίμα που μπορεί να χρειαστούμε ανά πάσα στιγμή. Είναι αναγκαίο επίσης και η πολιτεία να αυξήσει τα κέντρα αιμοδοσίας στη χώρα και κυρίως στα νησιά για να μπορούν να δίνουν αίμα εκεί που μένουν ή διαμένουν οι άνθρωποι.

Ευχαριστώ τέλος όσους βρέθηκαν μαζί μας στη Δράμα και στο Β’ Κοιμητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή. Λάκης Λαζόπουλος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάκης Λαζόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε για τον θάνατο της συζύγου του! «Καλό ταξίδι άγγελε μου»!

Αυτό είναι το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον θάνατο της συζύγου του! Μεταξύ άλλων έκλεισε το μήνυμα λέγοντας «καλό ταξίδι άγγελε μου»!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του, αφού από το βράδυ της Πέμπτης θρηνεί την απώλεια της συζύγου και μοναδικής συντρόφου της ζωής του, Τασούλας.

Η σύζυγός του έφυγε από την ζωή μετά από τριετή μάχη με τον καρκίνο.

Φίλοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές και χρήστες των κοινωνικών δικτύων στέλνουν συνεχώς με μηνύματα, τα συλλυπητήριά τους στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ωστόσο ένα μήνυμα που έλαβε ο καλλιτέχνης ήταν εκείνο που το συγκλόνισε και τον συγκίνησε και μάλιστα το altsantiri.gr.

To παρακάτω μήνυμα έστειλε στον Λάκη Λαζόπουλο μια κοινή τους φίλη, η οποία μένει στην Αυστραλία:

«Στη μνήμη της καλής μου φίλης Τασούλας Λαζοπούλου, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η ζωή σου ήταν μικρή σε διάρκεια, αλλά είχε μεγάλη επίδραση στον κόσμο. Αισθάνομαι υπερηφάνεια όταν θυμάμαι έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ. Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου, τη φιλία και τη στήριξή σου στις δικές μου δύσκολες στιγμές όταν ζούσα στην Ελλάδα και τις ευχάριστες αναμνήσεις από τα ταξίδια μας.

Την είχα προσκαλέσει και την παρότρυνα να έρθει να με επισκεφθεί στην Αυστραλία.

Εάν εσύ Λάκη ή η Μαριέλλη επισκεφθείτε ποτέ την Αυστραλία, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Υπάρχει κάτι ακόμα, η Τασούλα με έμαθε να φτιάχνω πιροσκί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τα συλλυπητήρια μου σε σένα Λάκη και στην κόρη σου, Μαριέλλη. Μακάρι η μνήμη της να είναι αιώνια και ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη.

Καλό ταξίδι άγγελέ μου».

Δείτε το σχετικό μήνυμα:

Λάκης Λαζόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα που δέχτηκε για τον θάνατο της συζύγου του!