Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη μετά τις διακοπές της! Η αποκάλυψη για τον ψυχαναγκασμό! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη μετά τις διακοπές της! Η αποκάλυψη για τον ψυχαναγκασμό! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη μετά τις διακοπές της και έκανε την αποκάλυψη για τον ψυχαναγκασμό που έχει! Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια!

Πάντως δεν είναι η μόνη που το πέρασε, καθώς οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα!

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα και πλέον προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια ωστόσο, μετά τις διακοπές και τη χαλάρωση, ξεκίνησε το... τρέξιμο με τις δουλειές!

Ανεβάζοντας βίντεο στο instagram η Σίσσυ μίλησε για το "δράμα" με το πρώτο σούπερ μάρκετ μετά τις διακοπές, το οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά είναι το χειρότερο απ΄ όλα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με το μαγιό της στην αμμουδιά και «μοιράζει εγκεφαλικά»!

Μάλιστα η ίδια είπε πως ήταν έξαλλη, ενώ έχει και τον ψυχαναγκασμό να θέλει η ίδια να διαλέγει τα προϊόντα και όχι να τα παραγγέλνει και να της τα φέρνουν στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Έδωσε φιλί μέσα στην θάλασσα με τον σκύλο της!

Κι όμως, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε φιλί μέσα στην θάλασσα με τον σκύλο της! Η φωτογραφία ντοκουμέντο....

Η ίδια μπήκε στο νερό με το μαγιό της και τρέλανε κανονικά κόσμο! Μάλιστα τα σχόλια στην φωτογραφία, έπεσαν «βροχή»

Η Σίσσυ, πιο όμορφη από ποτέ πήρε την σκυλίτσα της αγκαλιά και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί! Άλλωστε η ginger, είναι η αδυναμία της! Αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω post στο Instagram έγινε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα σκύλων! Δείτε την ανάρτηση:
Σίσσυ Χρηστίδου: Έδωσε φιλί μέσα στην θάλασσα με τον σκύλο της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Στο «κόκκινο» είναι η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, με τη νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Η ίδια ψάχνει να δει τι θα κάνει....

Φυσικά εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr, σας έχω όλο το ρεπορτάζ! Η Σίσσυ, πέρασε μια σεζόν από 40 κύματα, αφού από τη μία είχε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, και από την άλλη είχε και την εκπομπή της, Έλα χαμογέλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σάρωσε κανονικά όλη τη σεζόν στην τηλεθέαση, και πήρε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει και φέτος! Βέβαια, η ίδια δεν είχε υπολογίσει κάποιες πολύ σημαντικές παραμέτρους. Μια από αυτές, είναι και η «μεταφορά» του Παύλου Σταματόπουλου, του άντρα που είχε δίπλα της, σε νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η εκπομπή τους μάλιστα, το Καλοκαίρι ΝΟΤ, πήγε τόσο καλά που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τους δώσουν μια δική τους εκπομπή και τη χειμερινή σεζόν! Έτσι, η Σίσσυ έμεινε χωρίς συμπαρουσιαστή.... Η ίδια, ψάχνει να δει πώς θα αναπληρωθεί το κενό και μάλιστα συζητά το ενδεχόμενο ο Πάυλος να μην φύγει τελικά από την εκπομπή, αν και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εμποδιστεί. Η δεύτερη εκδοχή λοιπόν, και η πιο πιθανή, είναι στη θέση του Παύλου, να μπει ο Πέτρος Κουσουλός.

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;

Προσέξτε όμως: Ο Πέτρος, δεν θα μπει ως συμπαρουσιαστής, θα συμπληρώνει απλά την παρέα και θα έχει και την ενημερωτική στήλη στην εκπομπή. Η Σίσσυ επομένως, θα έχει τον πρώτο ρόλο μόνη της, όπως και το μεγαλύτερο βάρος. Το άγχος της είναι στο «κόκκινο», αλλά εμείς είμαστε σίγουρη ότι θα σκίσει και φέτος!