«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Mετά από 20 χρόνια, έφυγε από το κανάλι!

Η ξανθιά κυρία αποφάσισε να φύγει!

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Mετά από 20 χρόνια, έφυγε από το κανάλι!

«Βόμβα» έσκασε στον Alpha tv και στα τηλεοπτικά, αφού η ξανθιά κυρία μετά από 20 χρόνια, έφυγε από το κανάλι!

Ένα ακόμη πρόσωπο του σταθμού αποχώρησε και βέβαια, εξήγησε τους λόγος με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook!

Ο λόγος για την Ελένη Βουλγαρίδου, που ήταν από τα βασικά στελέχη στις Δημόσιες σχέσεις του καναλιού. Η ίδια σημείωσε στο τέλος του σημειώματός της ότι ξεκινά κάτι άλλο χωρίς όμως να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Alphatv: Όχι απλά μένει αλλά παίρνει και δεύτερη εκπομπή! Αποκάλυψη - τώρα!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Οι αποχωρισμοί είναι πάντα δύσκολοι, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σχέσεις ζωής. Μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας με τον Alpha, ήρθε η στιγμή για το «αντίο». Αισθάνομαι τυχερή κι ευγνώμων που συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν ευκαιρίες, γνώση, εμπειρίες και στήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου στο γραφείο Επικοινωνίας που έγιναν για μένα οικογένεια και μια ανοιχτή αγκαλιά. Αγαπημένοι μου, θα κρατήσω όλα αυτά που μου δώσατε με τόση γενναιοδωρία. Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος κύκλος ανοίγει από Δευτέρα…».

«Βόμβα» στον Alpha tv! Mετά από 20 χρόνια, έφυγε από το κανάλι!

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Mετά από 20 χρόνια, έφυγε από το κανάλι!

Alpha tv: Επιστροφή «βόμβα» στο κανάλι! Η ξανθιά που όλοι αγαπήσαμε ξανά στην τηλεόραση!

Επιστροφή «βόμβα» μόλις έσκασε στο κανάλι του Alpha tv, αφού η ξανθιά που όλοι αγαπήσαμε κάνει comeback στην τηλεόραση!

Οι άνθρωποι του Alpha, θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνταγή της σειράς «Το σόι σου», αλλά και γενικότερα της ελληνικής μυθοπλασίας, και ετοιμάζουν μία καινούργια κωμική σειρά για τη σεζόν που έρχεται, με όνομα που σίγουρα θα συζητηθεί!

Στο κανάλι της Κάντζας έχουν επενδύσει πολλά σε αυτή τη σειρά και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουν προσεγγίσει και «κλείσει» ηχηρά ονόματα.

Ηχηρή αποχώρηση από τον Alpha tv! Εκτός αγαπημένη παρουσιάστρια...

Πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι κάποια από αυτά είναι ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τους παραπάνω θα πλαισιώνει και η εν λόγω κυρία η οποία ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση, έπειτα από αρκετό καιρό. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, και εκτός απροόπτου,η αγαπημένη ξανθιά θα επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση! Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για την Μαρία Αλιφέρη, που όλοι λατρέψαμε μέσα από πολύ επιτυχημένες εκπομπές!

Ποια είναι η Μαρία Αλιφέρη

Επιστρέφει στον Alpha η Μαρί Αλιφέρη

Γεννήθηκε ως Μαρία Αλιφεροπούλου στον Άγιο Ιωάννη Λακωνίας. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Με το πέρας των σπουδών της, ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση το 1972 και στο θέατρο το 1973. Έπαιξε σε πολλά σίριαλ της τηλεόρασης και παρουσίασε κάποια τηλεπαιχνίδια με τεράστια επιτυχία, όπως "Τα τετράγωνα των αστέρων", "Λίγο απ' όλα", "Κάνε ό,τι κάνω".

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε πλέον γίνει μια από τις μεγαλύτερες σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έγινε ηθοποιός ήταν για να μπορεί να εκφράζεται και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους. Άλλωστε, για την επιτυχία της επιβραβεύτηκε από τους θαυμαστές της με χιλιάδες γράμματα που λάμβανε κάθε εβδομάδα. Διάβαζε τα περισσότερα και δούλευε πάρα πολύ, καθώς μεγάλωνε η ευθύνη απέναντι στο κοινό της.

Λίγες μέρες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τον Οκτώβριο του 1981, «αποβλήθηκε» εντελώς από την μικρή οθόνη για ολόκληρη τη δεκαετία του 1980, διότι η νέα κυβέρνηση θεώρησε τότε ότι έπρεπε να «κοπούν» όλα τα «σύμβολα» της ελληνικής τηλεόρασης που εξέφραζαν την προηγούμενη κυβέρνηση. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, κάποιοι αποφάσισαν να κοπεί η ίδια ξαφνικά από την τηλεόραση, επειδή λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε στο ευρύ κοινό και του γεγονότος ότι η απήχηση αυτή έτυχε να συμβεί επί Νέας Δημοκρατίας, θεωρήθηκε από την νέα κυβέρνηση ως «σύμβολο της Δεξιάς», παρόλο που η ανάμειξή της με την πολιτική ήταν ανύπαρκτη. Ωστόσο συνέχισε θεατρικά και έγραψε σε κάποιο βιβλίο της για τα «κυκλώματα».

Εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από την τηλεόραση, αλλά όχι από το θέατρο. Μάλιστα την διετία 2011-2013 πρωταγωνίστησε στο έργο «Βρώμικα Κόλπα» του David Foley, στο στούντιο Κυψέλης. Οι κριτικοί θεάτρου είχαν πει τότε ότι πρόκειται για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου. Παράλληλα, η ίδια παρακολουθεί συχνά θέατρο και ενημερώνεται για τα πάντα.

Πριν λίγα χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Αξέχαστη ατάκα της ήταν το περίφημο «Σας αγαπώ» που έλεγε με το κλείσιμο της εκπομπής της «Τα τετράγωνα των αστέρων», που είχε γίνει σλόγκαν εκείνη την εποχή.

Αποκλειστικό: Από τον ALPHAtv στον ΑΝΤ1! Ο πιο γοητευτικός άντρας πήρε... μεταγραφή!

Ο πιο γοητευτικός άντρας πήρε... μεταγραφή και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr από τον ALPHAtv πάει στον ΑΝΤ1!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω ακόμα μια πληροφορία που δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού! Όπως ήδη σας ανακοίνωσα πριν από λίγες ώρες πρώην, και μάλιστα πολυσυζητημένη, παίκτρια του YFSF πήρε δική της εκπομπή στον εν λόγω σταθμό! Όπως φαίνεται όμως οι ιθύνοντες έχουν επιστρατευτεί για τα καλά κι έχουν βάλει στόχο να μαζέψουν "δυνατά" ονόματα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, λοιπόν, μετακινείται και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο κανάλι του ΑΝΤ1 και εντάσσεται στο καστ της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος", αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός συμβούλου επενδύσεων με υποχθόνιες τακτικές.

Αποκλειστικό: Από τον ALPHAtv στον ΑΝΤ1! Ο πιο γοητευτικός άντρας πήρε... μεταγραφή!

Ο γνωστός και γοητευτικός ηθοποιός βρισκόταν έως τώρα στην σειρά "Το Σόι σου" που όπως σας είχα αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ δεν πήρε το πράσινο φως για φέτος...

Ηχηρή αποχώρηση από τον Alpha tv! Εκτός αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ηχηρή αποχώρηση από τον Alpha tv μόλις έγινε γνωστή και λίγο πριν την έναρξη της σεζόν,αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε εκτός!

Η ίδια, είναι μια από τις πιο γνωστές και πετυχημένες του σταθμού, αφού η εκπομπή της σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης! Σε όποια ζώνη κι αν την έβαλαν, εκείνη στάθηκε αξιοπρεπέστατα και μάλιστα είχε αρκετές φορές την πρωτιά!

Ωστόσο, η συμφωνία δεν ήρθε και έτσι ψάχνουν παρόμοια εκπομπή με εκείνη που παρουσίαζε, αλλά και παρουσιάστρια για να πάρει την θέση της! Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog μάλιστα, αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι είναι πολύ κοντά στο να βρουν και την παρουσιάστρια, αλλά και το φορμάτ, αφού σκέφτονται να αγοράσουν από το εξωτερικό «έτοιμη» παραγωγή!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι νέες εξελίξεις με τον ALPHA! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Μιλάμε φυσικά για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δεν βρήκε την «χρυσή τομή» με τους υπεύθυνους του Alpha tv, μετά από πάρα πολλές συζητήσεις, για τις οποίες έχω αναφερθεί αναλυτικά! Έτσι λοιπόν, όπως όλα δείχνουν το Πακέτο της δεν θα μας συντροφεύει τη νέα σεζόν αλλά θα αντικατασταθεί με νέα εκπομπή, παρόμοιου χαρακτήρα! Όσο για την παρουσιάστρια; Πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα συζητηθεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω παραπάνω ακόμα...