Μυρτώ Αλικάκη: Ξέσπασε στον "αέρα"! "Μοιάζω με ανορεξική;" (Βίντεο)

«Είναι γελοίο όλο αυτό»

Μυρτώ Αλικάκη: Ξέσπασε στον

Η Μυρτώ Αλικάκη ξέσπασε στον "αέρα" εκπομπής του ALPHATV για τα σχόλια σχετικά με τη νευρική ανορεξία! Η ηθοποιός δεν άντεξε να μην απαντήσει.

Όλα όσα είπε για το θέμα το οποίο τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε σάλο.

Στην εκπομπή "Αlpha παντού" βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία έδωσε την απάντησή της σε όσους θεώρησαν πως έχει νευρική ανορεξία, έπειτα από σχόλια που δέχθηκε στο instagram!

Συγκεκριμένα είπε: «Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσετε. Το θεωρώ εντελώς γελοίο αυτό το θέμα, με συγχωρείτε που το λέω έτσι. Δεν είναι είδηση, είναι παραπληροφόρηση, είναι κίτρινη δημοσιογραφία. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει κάτω από τις φωτογραφίες οποιουδήποτε, ότι θεωρεί πως μοιάζω με ανορεξική ή οτιδήποτε. Και μετά αυτό, μια μερίδα κάποιων δημοσιογράφων, το αναπαράγουν και το κάνουν αυτό που το κάνουν. Είναι μια είδηση που δεν υπάρχει.

Δεν θέλω να πούμε τίποτα άλλο γύρω από αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πώς δουλεύει αυτό το παιχνίδι και κάθε φορά που μιλάς, αυτό το πράγμα διογκώνεται…».

Δείτε το βίντεο

Μυρτώ Αλικάκη: Αποκαλύπτει αν πάσχει από νευρική ανορεξία! «Είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση...»!

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκαλύπτει δημόσια αν πάσχει από νευρική ανορεξία! Μεταξύ άλλων είπε: «Είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση...»!

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα!

Μεταξύ άλλων μίλησε για την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε θύελλα σχολίων περί νευρικής ανορεξίας.

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης:

Μυρτώ, το καλοκαίρι ανέβασες μία φωτογραφία και κάποιοι followers σχολίασαν ότι πάσχεις από νευρική ανορεξία. Τι σε ώθησε να τους απαντήσεις;

Ήταν μία αυθόρμητη φωτογραφία που μου τράβηξε ο Αντίνοος Αλμπάνης, η οποία δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία γιατί γενικότερα δεν μου αρέσει να ρετουσάρω τις εικόνες που ανεβάζω. Πάντα ήμουν αδύνατη, ειδικά από τη μέση και πάνω και ο τρόπος που στέκομαι δείχνει ότι πετάνε τα κόκαλα της πλάτης μου. Δεν πάσχω όμως από νευρική ανορεξία. Είμαι τα ίδια κιλά εδώ και είκοσι χρόνια και φοράω το ίδιο τζιν που φορούσα πριν από μία εικοσαετία.

Πριν από είκοσι χρόνια ήμουν πέντε κιλά παραπάνω, τα οποία έχασα όταν πέθανε ο πατέρας μου, από τη στεναχώρια. Αυτά τα πέντε κιλά δεν τα ξαναπήρα ποτέ και πάντα έπαιζα ένα κιλό πάνω, ένα κιλό κάτω, με εξαίρεση τις δύο εγκυμοσύνες μου που πήρα είκοσι κιλά στη μία και δεκαεπτά στην άλλη. Επειδή η νευρική ανορεξία είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση, από την οποία μπορεί κάποιος να πεθάνει, πρέπει να προσέχει πολύ κάποιος τι σχολιάζει και ποιον προσβάλλει.

Και δεν αναφέρομαι βεβαίως σε εμένα, αλλά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό όμως που θεωρώ ότι έγινε η αιτία για να πάρει έκταση το όλο θέμα δεν ήταν τα σχόλια των followers, αλλά ο τρόπος που αναπαρήγαγαν το θέμα κάποιοι δημοσιογράφοι, διαστρεβλώνοντας ουσιαστικά την πραγματικότητα.

Μυρτώ Αλικάκη: Πόζαρε με μαύρο μαγιό και είδαμε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Με μαύρο μαγιό πόζαρε η Μυρτώ Αλικάκη! Είδαμε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και πάθαμε πλάκα, αφού ηθοποιός είναι κορμάρα.

Μπορεί να είναι 47 ετών και να έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγο της, Πέτρο Λαγούτη, ωστόσο διατηρεί άψογες αναλογίες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία τις καλοκαιρινές της διακοπές και πάθαμε πλάκα. Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της μετά το τέλος του Τατουάζ!

Πόζαρε στην αυλή του σπιτιού με μαύρο μπικίνι, το οποίο ανέδειξε τους κοιλιακούς της και γενικά το καλλίγραμμο σώμα της.

Μυρτώ Αλικάκη σώμα χωρίς ρετούς

Μυρτώ Αλικάκη: Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής για τον Λαγούτη! «Δεν πήραμε διαζύγιο γιατί...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, στον Alpha, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μυρτώ Αλικάκη.


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια.

Η Μυρτώ Αλικάκη μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Η πιο καυτή φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι!

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο: