Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε backstage στιγμές από την σειρά «Έλα στη θέση μου»!

Μας έκανε ένα μικρό spoiler!

Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε backstage στιγμές από την σειρά «Έλα στη θέση μου»!

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε backstage στιγμές από την σειρά «Έλα στη θέση μου» και μας έκανε ένα μικρό spoiler.

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha tv επιστρέφει με έναν ολοκαίνουριο και τελευταίο κύκλο και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με μία σειρά Instastories στιγμές από τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά που και πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός η οποία την καλοκαιρινή περίοδο γέμισε τις μπαταρίες της κάνοντας διακοπές στην Σαντορίνη επέστρεψε στην καθημερινότητα.

Έλα στη θέση μου: Backstage φωτογραφίες από τον τέταρτο κύκλο της σειράς!

Backstage φωτογραφίες από τον τέταρτο κύκλο της σειράς «Έλα στη θέση μου», μοιράστηκαν οι πρωταγωνιστές.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και σε λίγο καιρό θα δούμε τα νέα επεισόδια μέσα από την συχνότητα του Alpha tv.

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και όλοι οι ηθοποιοί έχουν επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους.

Έλα στη θέση μου - αποκλειστικό: Μπαίνει πασίγνωστος ηθοποιός στη σειρά! Κορίτσια θα πάθετε εγκεφαλικό...

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε repost μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram και μας έδωσε μερικές γεύσεις από το τι θα δούμε.

Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου: Πρωταγωνιστής μετά το τέλος της σειράς έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος!

Πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου» μετά το τέλος, έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος, ενώ πέρασε και ένα δυνατό μήνυμα.

Νιώθει όμορφα με τον εαυτό του, η διάθεση του έχει φτιάξει όπως είπε ο ίδιος προς το καλύτερο και δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες του από τις διακοπές.

Ο Νικόλας Απέργης δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το πριν και το μετά. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα του:

«7/1/19 - 1/8/19 Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κορμάρες. Ούτε για να έχουμε τις <<ιδανικές>> αναλογίες. Όλοι όμως μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την καλύτερη δυνατή εκδοχή αυτού που έχουμε. Κάποιος μπορεί να θεωρεί το σώμα μου μέτριο, εγώ όμως δούλεψα σκληρά για να το αποκτήσω. Σημασία λοιπόν έχει να μην είναι μέτρια η προσπάθεια! Στην προσπάθεια μου αυτή δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή και διατροφικό σύμβουλο Γιώργο Ζαννή, ο οποίος με έκανε να πιστέψω από την αρχή ότι θα τα καταφέρω, με ενέπνεε διαρκώς κι όταν είχα την όποια αμφιβολία με καθησύχαζε λέγοντας μου: απλά εμπιστεύσου το σύστημα.Τώρα, που μαζί με το σώμα, έχει αλλάξει και η διάθεσή μου προς το καλύτερο, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω!!!! Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!! Για την ιστορία...στην πρώτη φωτογραφία είμαι 103,4 κιλά με σωματικό λίπος 35% και σήμερα 89,7 κιλά με 23% σωματικό λίπος.»!

Έλα στη θέση μου ηθοποιός κιλά αγνώριστος