Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο! «Ασυνείδητοι σκορπούν το θάνατο!»

Το ξέσπασμά της!

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο! «Ασυνείδητοι σκορπούν το θάνατο!»

Η Μίνα Αρναούτη συγκλονίζει με το μήνυμά της για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο με τη νεκρή γιαγιά και το εγγονάκι της, κάνοντας λόγο για ασυνείδητους που σκορπούν τον θάνατο!

Μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη πρότεινε και μία λύση ως τιμωρία.

Η τραγωδία στο Αίγιο δεν μπορεί να ξεχαστεί, όταν ένας οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη γιαγιά και το εγγονάκι της σκορπώντας τον θάνατο!

Η Μίνα Αρναούτη, που έζησε το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητο του αδικοχαμένου τραγουδιστή, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα social media με αφορμή το δυστύχημα στο Αίγιο.

Άστραψε και βρόντηξε η Μίνα Αρναούτη! «Σε σκοτώνουν και φέρονται σαν κτήνη...»

Αναλυτικά: «Πόσα τροχαία πια.. κάθε μέρα διαβάζω για θανάτους. Ας γίνει κάτι. Ασυνείδητοι σκορπούν τον θάνατο και η τιμωρία για τις ζωές που χάνονται ποια είναι; Τουλάχιστον ας τους στέλνουν σε νοσοκομεία να βοηθάνε για 10 χρόνια ανθρώπους που είναι θύματα τροχαίων για παραδειγματισμό.

Πριν πιεις ή πριν αναπτύξεις ταχύτητα σκέψου ότι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στον δρόμο σου έχει οικογένεια. Αν τον χάσουν θα χαλάσεις μια οικογένεια. Αν ζήσει και τραυματιστεί σοβαρά μια οικογένεια θα υποφέρει. Ένας άνθρωπος που ξυπνά στην εντατική μετα από ένα σοβαρό τραυματισμό και καθ’ολη την διάρκεια της αποκατάστασης είναι ένας άνθρωπος αδύναμος, με πεσμένη ψυχολογία, νεύρα, απογοήτευση, κατάθλιψη.

Δεν θέλει να ζήσει έτσι, εξαρτάται από άλλους, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, δεν δουλεύει, έχει τρομερά έξοδα, μπορεί να έχει παιδιά. Μαζί με αυτόν δεν μπορεί να εργάζεται και κάποιο συγγενικό πρόσωπο αν χρειάζεται 24ωρη βοήθεια και όλα αυτά είναι ένας τεράστιος όγκος προβλημάτων που δημιούργησες εσύ επειδή ήθελες να περάσεις καλά ή και να πεθάνεις. Αν δεν σε νοιάζει για τη ζωή σου σκέψου ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν!».

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει μήνυμά της για το τροχαίο στο Αίγιο!

Μίνα Αρναούτη: 3 χρόνια μετά το ατύχημα ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό! Πιο αδύνατη από ποτέ!

3 χρόνια μετά το ατύχημα που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τραυμάτισε άσχημα την ίδια, η Μίνα Αρναούτη ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό, πιο αδύνατη από ποτέ.

Έχοντας βρει και πάλι τους καθημερινούς και ήρεμους ρυθμούς της ζωής της μετά τα χειρουργεία που υποβλήθη και τις πλαστικές για να εξαφανίσει τις πληγές της, απολαμβάνει τις ξένοιαστες διακοπές της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη είναι καθημερινή χρήστης και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της με μπικίνι που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Είναι κούκλα και έχει κορμί μοντέλου!

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Μίνα Αρναούτη: Η απάντησή της σε επικριτικό μήνυμα που δέχθηκε για τις πλαστικές! «Πήγες και φούσκωσες τα β@@@ σου!»

Η Μίνα Αρναούτη δέχθηκε ένα επικριτικό μήνυμα για τις πλαστικές, λέγοντάς της πως πήγε και φούσκωσε τα β@@@ της! Τι απάντησε η ίδια!

Τα λόγια της ήταν αφοπλιστικά, ωστόσο ο follower δεν άλλαζε άποψη!

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε η Μίνα Αρναούτη στο instagram σχετικά με το πώς πρέπει όλες να αγαπάνε τον εαυτό τους, ήρθε ένα επικριτικό μήνυμα.

«Αγαπήστε τους εαυτούς σας λες…το λες εσύ που πήγες και φούσκωσες τα β@@ζιά σου…Εσύ γιατί δεν αγάπησες τον εαυτό σου και πήγες και τα φούσκωσες;», έγραψε ο follower με αποτέλεσμα να έρθει η συζήτηση μαζί του και οι αφοπλιστικές αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη η οποία είχε κάνει ακόμη ένα ξέσπασμα!

Δείτε αναλυτικά

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined