Πασίγνωστος ηθοποιός σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του στη Μύκονο! (Βίντεο)

Ποιος είναι;

Πασίγνωστος ηθοποιός σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του στη Μύκονο! (Βίντεο)

Πασίγνωστος ηθοποιός πιάστηκε σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφό του στη Μύκονο, με τους δυο τους να είναι ασυγκράτητοι!

Ο φακός τους "συνέλαβε" να περνάνε ερωτικές στιγμές!

Ο James Franco επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Μύκονο για τις διακοπές του. Ο υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με δύο Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός άφησε για λίγο το Λος Άντζελες, τα στούντιο και τα γυρίσματα για να χαρεί τον μυκονιάτικο ήλιο και την θάλασσα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να γευματίζει με την σύντροφό του στο beach bar restaurant Solymar στο Καλό Λιβάδι.

Χαλαρός και χωρίς σωματοφύλακες, απόλαυσε το φαγητό του με θέα τα καταγάλανα νερά και με την αγαπημένη του στο πλευρό του, με την οποία ήταν πολύ τρυφερός, αφού την χάιδευε συνεχώς. Δείτε τον χολλυγουντιανό αστέρα James Franco στην Μύκονο και όλα τα καυτά βίντεο του καναλιού στο site, mykonoslive.tv.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έκανε τα μαλλιά του κατάξανθα!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έκανε τα μαλλιά του κατάξανθα και έκανε την αποκάλυψη με μια φωτογραφία του.

Θα πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένη σειρά που έρχεται και πάλι στις οθόνες και για αυτό το λόγο έπρεπε να έχει και νέο... hair look.

Συγκεκριμένα, θα τον δούμε στο «Room service πλιζ» το οποίο θα δούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ανάμεσα τους και ο Παντελής Καναράκης που όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έκανε τα μαλλιά του ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου του.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έκανε τα μαλλιά του κατάξανθα

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε και... έμεινε μισός! Τρομερή αλλαγή!

Τρομερή αλλαγή για γνωστό Έλληνα ηθοποιός, ο οποίος χώρισε και έμεινε κυριολεκτικά μισός! Η εικόνα από το πριν και το μετά του θα σας εντυπωσιάσει!

Τα περιττά κιλά του γνωστού ηθοποιού έχουν εξαφανιστεί και η διαφορά στην εξωτερική του εμφάνιση είναι τεράστια.

Ο λόγος για τον Παύλο Χαϊκάλη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του έχει μείνει πλέον μισός.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός χώρισε ξαφνικά μετά από 10 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου από τη Μαρία Λύκου, είναι πιο αδύνατος από ποτέ.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έσκασε σαν βόμβα!

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε ερωτηθεί αν τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού (κιλά, ύψος) τον οδηγούν στους ρόλους που θα υποδυθεί και είχε πει:

«Η φύση… Γελάς με την εμφάνιση κάποιου γιατί έχει μια δυσμορφία επάνω του. Η ασχήμια… της Βασιλειάδου, το ύψος του Ρίζου… Από κάτω, όμως, υποκριτικά, τι υπήρχε; Ο ηθοποιός παλεύει και χτίζει ρόλους. Η κωμικότητα δεν βγαίνει από την εμφάνιση, αλλά από το πόσο υποστηρίζεις μια κατάσταση. Η κωμική κατάσταση συνυπάρχει με τη δραματική σε οποιαδήποτε μορφή στη ζωή μας».

Δείτε το πριν και το μετά και εντυπωσιαστείτε!

ΠΡΙΝ

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε και... έμεινε μισός! Τρομερή αλλαγή!

ΜΕΤΑ

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε και... έμεινε μισός! Τρομερή αλλαγή!