Πασίγνωστος ηθοποιός ξεσπά δημόσια εναντίον του πρωθυπουργού! «Άντε γ@@@σου...»!

Τι συνέβη;

Πασίγνωστος ηθοποιός ξεσπά δημόσια εναντίον του πρωθυπουργού! «Άντε γ@@@σου...»!

Πασίγνωστος ηθοποιός ξεσπά δημόσια εναντίον του πρωθυπουργού! Μεταξύ άλλων είπε «άντε γ@@@σου...»!

Ο διάσημος ηθοποιός «απάντησε» σε ένα βίντεο, το οποίο συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του, χρησιμοποιώντας σκληρά «γαλλικά» εναντίον του!

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό, Χιου Γκραντ, ο οποίος ξέσπασε κατά του Βρετανού Πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον.

Πασίγνωστος ηθοποιός ξεσπά δημόσια! «Άντε γ@@@σου...»!

Στο βίντεο όπου έδωσε απάντηση ο γνωστός ηθοποιός, ο Μπόρις Τζόνσον μιλά για το Brexit και για τους στόχους της νέας κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει τη χώρα μπροστά και αυτό ήταν που εξόργισε τον ηθοποιό!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπά: «Έχω δεχτεί απειλές, ότι θα έρθουν σπίτι μου και θα με γ@@»!

Στη δημοσίευση του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα γ@@σεις το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες, για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο πλαστικό παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τους αυνάνες συνεργάτες σου».

Τα σχόλια πάντως κάτω από την ανάρτηση του Γκραντ είναι διχασμένα, με άλλους χρήστες να επικροτούν το γεγονός ότι πήρε θέση και να εκφράζουν τη συμφωνία τους και άλλες να του επιτίθενται επί προσωπικού, αναφερόμενοι στα σκάνδαλα του παρελθόντος του.

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός: «Άντε γ@@@σου αλήτη»!

Ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα έκανε πασίγνωστος ηθοποιός στα social media, βρίζοντας συνάδελφο του και αποκαλώντας τον αλήτη.

Με μια ανάρτηση του τον κατακεραύνωσε!

Ο λόγος για τον Jashon Momoa τον ηθοποιό που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά Game of thrones. Ο ηθοποιός είδε το φινάλε της σειράς και έγινε έξαλλος, όπως και χιλιάδες κόσμος παγκοσμίως, αφού το τέλος δεν του άρεσε. Και συγκεκριμένα το σημείο που ο Τζον σκοτώνει στην Καλίσι και στην συνέχει πάει στο μαύρο κάστρο.

undefined

Έκανε live στο Instagram και κατέγραψε τις αντιδράσεις του. «Άντε γ@@@σου αλήτη!», ήταν η πρώτη του αντίδραση, ενώ όταν είδε ότι ο Τζον επιστρέφει στη Νυχτερινή Φρουρά είπε: «Για να καταλάβω. Επιστρέφεις σε ό,τι στο διάολο έκανες από την αρχή, και σκοτώνεις την Καλίσι; Θεέ μου! Πρέπει να πάω σε ένα μπαρ και να πλακωθώ με κάποιον».

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός