Γιάννης Σπαλιάρας: Έγινε... κομάντο! Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έριξαν το instagram!

Φόρεσε τα χακί και συνεχίζει τα γυρίσματα!

Γιάννης Σπαλιάρας: Έγινε... κομάντο! Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έριξαν το instagram!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει τα γυρίσματα για τη σειρά του Netflix, στην οποία θα συμμετάσχει, με τις νέες φωτογραφίες να ρίχνουν το instagram!

To μοντέλο-ηθοποιός μας έβαλε στα παρασκήνια και τον είδαμε έτσι όπως δεν τον έχει δει κανείς ξανά!

Σε νέα σειρά του Netflix θα παίξει ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπου θα υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα της CIA!

Tα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη στο Μεξικό, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να ανεβάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια ντυμένος... κομάντο!

Σοκάρει ο Γιάννης Σπαλιάρας! Γεμάτος μώλωπες σε όλο του το σώμα! (βίντεο)

Γιάννης Σπαλιάρας: Έγινε... κομάντο

Γιάννης Σπαλιάρας: Έχετε δει την σύντροφο του; Είναι κουκλάρα!

Έχετε δει την νέα σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα; Είναι κουκλάρα και κάνει άνετα για μοντέλο! Εμείς πάθαμε πλάκα από την ομορφιά της.

Όπως φαίνεται το μοντέλο έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά το χωρισμό του από την Ζωή Τζάνη, η οποία έχει φτιάξει και πάλι την ζωή της.

Η νέα σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα φέρεται πως είναι μοντέλο με καταγωγή από την Ισπανία ενώ σε λίγες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα, οπού θα περάσει μέρος των διακοπών της μαζί του.

Μάλιστα, στο Instastory του δημοσίευσε μια φωτογραφία της και προκάλεσε πανικό με την ομορφιά της. Αν ισχύει η είδηση να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο, αφού η κοπέλα είναι κούκλα.

undefined

Γιάννης Σπαλιάρας: Δήλωση που θα συζητηθεί για παίκτη του Survivor Ελλάδα-Τουρκία! "Θα σφάξει..."

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι αναμφισβήτητα ένας από τους παίκτες του Survivor 1 που έμεινε στην ιστορία για τις ικανότητές του στην... επιβίωση.

Ο ίδιος μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως "σφάχτης" της καρύδας από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κατά τη "θητεία" του στο παιχνίδια επιβίωσης.

Τώρα, μέσα από ένα επικό σχόλιό του στο Instagram μας ανακοίνωσε ποιος θεωρεί ότι είναι ο νέος... "σφάχτης" του φετινού παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον καλό του φίλο και νέο παίκτη στην ομάδα των Ελλήνων, Βασίλη Σίμο!

Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση follower προς το Γιάννη Σπαλιάρα στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι επιβίωσης στο Instagram.

Δείτε όσα σχολίασε ο Γιάννης Σπαλιάρας: