Κατερίνα Καραβάτου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της λίγο πριν την επιστροφή!

Τι άλλαξε πάνω της;

Κατερίνα Καραβάτου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της λίγο πριν την επιστροφή!

Μια αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση με τους «Κούκου».

Η πρωινή εκπομπή του STAR πραγματοποίησε ήδη την φωτογράφιση για την νέα τηλεοπτική σεζόν, δίνοντας μας μια μικρή γεύση.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν την πρεμιέρα επισκέφθηκε τον hairexpert Θοδωρή Οικονομάκη, όχι για να αλλάξει το χρώμα αλλά το μήκος, κάνοντας ένα φιλαριστό κούρεμα.

Την αποκάλυψη έκανε ο κομμωτής μέσα από τον λογαριασμό του στα social media.

Κατερίνα Καραβάτου εμφάνιση

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Κι όμως, θα φάμε κουφέτα από την Κατερίνα Καραβάτου! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Η επιλογή της το φετινό καλοκαίρι ήταν να βρει χρόνο για να απομονωθεί και να ξεκουραστεί. Και ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές στα Χανιά με τα παιδιά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star «στη Φωλιά των Κουκου» επέστρεψε πριν από λίγα 24ωρα στην Αθήνα χαρούμενη και ανανεωμένη, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU.

Με τις εικόνες στο μυαλό της ακόμη νωπές, με την 8χρονη κόρη της Αέλια και τον τριών χρόνων γιο της Αρίωνα να παίζουν στην παραλία, η Κατερίνα μπήκε από την πρώτη ημέρα της επιστροφής της σε ρυθμούς... κου κου. Η συνάντηση με την υπόλοιπη ομάδα των συνεργατών της ήταν άκρως εορταστική αφού συνέπεσε και με ένα μικρό πάρτι-έκπληξη που έστησαν τα στελέχη του Star για τα 48α γενέθλια του Κρατερού Κατσούλη. Συνήθως η επιστροφή στα επαγγελματικά καθήκοντα για τους περισσότερους δεν είναι... ευχάριστη, εκείνη όμως το αντιμετωπίζει αλλιώς.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

«Είμαι έτοιμη για όλα, φέτος θα αλλάξουν πολλά, είμαι πολύ χαρούμενη, επέστρεψα με όρεξη. Όλα φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα!», είπε στους συνεργάτες της. Εκτός από τα πρώτα μίτινγκ στο γραφείο, που είναι πλέον στις εγκαταστάσεις του Alpha -τα δύο κανάλια από φέτος συνεργάζονται-, η Κατερίνα τρέχει και ως μαμά για να προλάβει τις ετοιμασίες για την επιστροφή της κόρης της Αέλιας στο σχολείο σε λίγες ημέρες, η οποία θα είναι πια μαθήτρια της Δευτέρας Δημοτικού, και του τρίχρονου Αρίωνα, ο οποίος φέτος κάνει το... ντεμπούτο του στον παιδικό σταθμό.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!
Θα φάμε... κουφέτα!


Η Κατερίνα και ο Κρατερός κάνουν πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτές τις ημέρες γυρίζεται το πρωτότυπο τρέιλερ της εκπομπής σε μια ιδέα του αρχισυντάκτη Γιώργου Ευφραιμίδη, με τη συμμετοχή είκοσι μη επώνυμων προσώπων! Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους βασικούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά η εκπομπή ανανεώνεται θεματολογικά. Η πρώτη έκπληξη έρχεται με τη στήλη που θα καλύπτει όλα τα έξοδα γάμου στους επίδοξους μελλόνυμφους.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Οι συνεργάτες της εκπομπής στήνουν αυτές τις ημέρες ένα ιδιότυπο γραφείο οργάνωσης... κου κου γάμων! Σχεδιάζονται αποστολές και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα αλλά και μια διαφορετική σύμπραξη στο πλατό του πάντα εφευρετικού Κρατερού με την Κατερίνα. Το ζευγάρι των παρουσιαστών σε νέο ρόλο, πάντα όμως με οδηγό το χιούμορ, αφού όπως έχουμε ήδη γράψει οι Κουκου είναι.... συμμορία!