Κυριακή Τσανικίδη: H αποκάλυψη για την σχέση της με τον Σωκράτη - «Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα»!

Το είπε για πρώτη φορά!

Κυριακή Τσανικίδη: H αποκάλυψη για την σχέση της με τον Σωκράτη - «Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα»!

Η Κυριακή Τσανικίδη έκανε μια αποκάλυψη για την σχέση της με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, λέγοντας πως «Δεν είναι όλα ρόδινα» στην συγκατοίκηση τους.

Είναι το μόνο ζευγάρι από το Power of love όπου κράτησε την σχέση τους ακόμη και μετά το παιχνίδι χωρίς να έχει χωρίσει και παραμένουν ερωτευμένοι μέχρι και σήμερα.

Είναι και οι δυο ενεργή χρήστες του Instagram και καθημερινά μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Αθηνά Χρυσαντίδου: Το δημόσιο μήνυμα στην Κυριακή Τσανικίδη! «Μπορεί να μην είμαι εκεί...»!

Χθες, η Κυριακή Τσανικίδη επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Q&A και έκανε μια αποκάλυψη για την σχέση τους, λέγοντας πως δεν είναι όλα ρόδινα.

Κυριακή Τσανικίδη

Κυριακή Τσανικίδη: Ο θάνατος "πήρε" αγαπημένο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του Power of Love!

Η Κυριακή Τσανικίδη, που τη γνωρίσαμε από το Power of Love, περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο θάνατος της πήρε αγαπημένο πρόσωπο!

Το συγκινητικό της μήνυμα μετά τη μεγάλη απώλεια στην οικογένειά της!

Η γιαγιά της Κυριακής Τσανικίδη έφυγε από τη ζωή και η ίδια είναι πολύ στεναχωρημένη για την απώλεια.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, όπου κρατάει το χέρι της γιαγιάς της, γράφοντας στη λεζάντα: «Γιαγιάκα μου θα σ’αγαπώ και θα σε θυμάμαι για πάντα… Καλό παράδεισο…».

Κυριακή Τσανικίδη: Ο θάνατος

Συλλυπητήρια...

Κυριακή Τσανικίδη: "Τους βρήκα στο κρεβάτι, να κοιμούνται μαζί...."

Η Κυριακή Τσανικίδη, είναι από τις παίκτριες που ξεχώρισαν μέσα στο Power of Love! Η ίδια, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και ζουν τον έρωτα τους!

Η Κυριακή παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Youweekly.gr, ενώ μεταξύ των άλλων, μιλάσαμε και για το κεφάλαιο περί απιστίας!

Όσο για το αν την έχουν απατήσει;

"Ναι δεν ήταν ωραίο συναίσθημα", απαντάει η Κυριακή που όπως εξήγησε αργότερα όχι μια αλλά τρεις φορές!

"Τον είχα πιάσει τρεις φορές. Τη μία είχα δει μηνύματα της κοπέλας στο κινητό του και την πήρα τηλέφωνο. Ήταν ξένη εν το μεταξύ, τη ρώτησα αν είχε κάτι παραπάνω με το αγόρι μου και μου είπε «ναι». Τη δεύτερη φορά ήταν σπίτι του με μια άλλη και την τρίτη παραλίγο να τους πιάσω στα πράσα, τους βρήκα μεν στο κρεβάτι, όμως εκείνη τη στιγμή κοιμόντουσαν.", εξομολογείται η Κυριακη!

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού κρίνουμε από τα λεγόμενα της, η Κυριακή είναι full in love με τον Σωκράτη και το είναι αμοιβαία τα αισθήματα!

Κεφάλαιο ζήλια

Η ίδια παραδέχεται ότι έχει ψάξει το κινητό του Σωκράτη (σ.σ καλά ποια γυναίκα δεν το έχει κάνει; )

"Τώρα καμιά φορά όταν είμαι με τον Σωκράτη κοιτάω τι του στέλνουν στο Instagram, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κάτι περίεργο...."