Θοδωρής Μαραντίνης: Ευχήθηκε στον γιο του με την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Του έχει μεγάλη αδυναμία!

Θοδωρής Μαραντίνης: Ευχήθηκε στον γιο του με την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχήθηκε στον γιο του και στο Instagram με την πιο γλυκιά φωτογραφία.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία και στους δυο του γιους που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Σήμερα, ο βενιαμίν της οικογένειας ο Μιχαήλ Άγγελος γίνεται 6 ετών και οι γονείς του θέλησαν να του ευχηθούν και δημόσια.

Πρώτη - πρώτη η μαμά του η οποία, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα το οποίο συνόδευε μια τρυφερή φωτογραφία του μικρού.

Πριν από λίγο και ο μπαμπάς του Θοδωρής Μαραντίνης, μοιράστηκε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα «My name is Mike... Super Mike ... and today is my birthday!!!!!#mike».

Θοδωρής Μαραντίνης γιος

Θοδωρής Μαραντίνης γιος

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;

Η Σίσσυ Χρηστίδου, περνάει σίγουρα μια δύσκολη μέρα! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης και ποια η αιτία... μελαγχολίας της παρουσιάστριας;

Ο γάμος του του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου έληξε άδοξα λίγο πριν το Πάσχα του 2019. Ωστόσο, λίγοι θυμούνται ότι σήμερα το ζευγάρι θα είχε επέτειο!

16 Αυγούστου 2009: Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου παντρεύονται στη Χαλκιδική. Το μυστήριο, έγινε δίπλα στη θάλασσα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, με το προσκλητήριό τους να γράφει:

«Και ποιο όνειρο να φτάσει, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει κάτι αν δεν το μοιραστείς».

Δείτε φωτογραφίες που πλέον θεωρούνται συλλεκτικές:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα μετά τον χωρισμό! Αποκλειστικό...

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη η ευτυχία όπως φαίνεται "χτύπησε" την πόρτα της Σίσσυς Χρηστίδου από εκεί που δεν το περίμενε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η παρουσιάστρια του OPEN πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το χαμόγελό της πλέον είναι μεγάλο!

Ο λόγος;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως η Σίσσυ ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκπομπή "Έλα χαμογέλα", άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά καλά και για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες πήραν απόφαση να συνεχίσουν αυτή την συνεργασία!

Μπορεί τα προσωπικά της Σίσσυς να μην είναι και στην καλύτερή τους φάση αλλά τα επαγγελματικά τείνουν από το καλό στο καλύτερο...