Σία Κοσιώνη: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η φωτογραφία που δεν ήθελε να βγάλει!

Πάντως είχε διάθεση για χιούμορ!

Σία Κοσιώνη: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η φωτογραφία που δεν ήθελε να βγάλει!

Η Σία Κοσιώνη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, σε μία φωτογραφία που αν το επέλεγε δεν θα έβγαινε!

Πάντως η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ... τρόλαρε τον εαυτό της!

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση είναι η Σία Κοσιώνη, την οποία βλέπουμε καθημερινά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συνήθως η Σία είναι πιο χαμογελαστή, αλλά σε ένα πλάνο "βγήκε" όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, δηλαδή αρκετά... σφιγμένη.

Σία Κοσιώνη: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τον δικό της... Σουπερμαν!

Η ίδια τρόλαρε μετά το δελτίο τον εαυτό της, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Και μού’ λέγε ο Παντελής απο το κοντρόλ λίγο πριν το δελτίο «γέλα ρε παιδι μου λίγο»! Χαμπάρι εγώ...».

Δείτε την

Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...

Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη βρέθηκε η Σία Κοσιώνη και μια τρυφερή κίνησή της δεν πέρασε απαρατήρητη...

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Κυριακής την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας έφτασε λίγο πριν τις 6 στον χώρο της ορκωμοσίας, μαζί με την σύζυγό του και τον γιο τους, ενώ στην τελετή χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στην ομιλία του μίλησε για «σεβασμός στην Αθήνα και στον πολιτισμό μας» αλλά και «δέος απέναντι στην πρόκληση και στο στοίχημα να γίνει η Αθήνα αντάξια των Αθηναίων».

Σία Κοσιώνη: Βγήκε «νοκ άουτ»! Τι συνέβη;

Η Σία Κοσιώνη, επέλεξε ένα ολόλευκο σύνολο, με κομψά πέδιλα που έκλεψαν την παράσταση! Φυσικά, τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε ο γιος της, ο οποίος ήσυχος παρακολουθούσε τον μπαμπά του. Μάλιστα η τρυφερή μαμά, είχε μαζί της μπισκοτάκια, τα οποία του προσέφερε προκειμένου να... απασχολείται! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...

Σία Κοσιώνη: Έτσι όπως δεν την έχει ξαναδεί στις διακοπές της! «Δεν σώζομαι»!

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί πόζαρε στις καλοκαιρινές της διακοπές η Σία Κοσιώνη. «Δεν σώζομαι», είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ μετά από μια δύσκολη χρονιά έφτιαξε τις βαλίτσες της και αναχώρησε για τις διακοπές της μαζί με τον γιο της, Δήμο.

Η Σία Κοσιώνη, έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και τώρα θα περάσουν πολύτιμο χρόνο μαζί μακριά από την πρωτεύουσα. Μάλιστα, ο μικρός της έκανε το πρώτο ταξίδι της ζωής του!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της. Η ίδια δοκιμάζει τις ικανότητές της στο κανό. «Κουπί το χειμώνα, κουπί και το καλοκαίρι! Δεν σώζομαι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σία Κοσιώνη διακοπές