Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ατύχημα για τον γνωστό παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Φωτογραφία απόδειξη!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ατύχημα για τον γνωστό παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Ατύχημα για τον γνωστό παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζο! Τι συνέβη;

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης του για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το «Πρωινό», στον ΑΝΤ1, είχε ένα ατύχημα.

Φαίνεται πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν πρόσεχε κατά την διάρκεια της φωτογράφησης και χτύπησε.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastory, όπου φαίνεται να βρίσκεται στο πάτωμα και να κρατάει χαρτί στο σαγόνι του.

Δεν ήταν κάτι σοβαρό ευτυχώς και είναι μια χαρά στην υγεία του!

Μάλιστα σχολίασε χιουμοριστικά: «Με φάγανε»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ατύχημα για τον γνωστό παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Άδειασε" πρώην συνεργάτη του! «Τελείωσε άσχημα...»!

Πρώην συνεργάτη του "άδειασε" ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα. Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και για την συνεργασία του με παρουσιαστή.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, αποκαλύπτοντας πως μετάνιωσε την συνεργασία τους στο Mega.

Για ποια απόφαση μετάνιωσες σε επαγγελματικό επίπεδο;

Για την απόφαση μου να μείνω την τελευταία χρονιά στο Mega. Τελείωσε άσχημα με το περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Είχα πάρει αρχικά απόφαση να μη συνεχίσω στο πρωινό. Δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχα ζητήσει να αποδεσμευθώ. Και ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει τελείως άλλο δρόμο. Επέμεινα στην απόφασή μου και μετά – το λέω για πρώτη φορά -, όταν με πήρε τηλέφωνο η Έλενα Κατραβά, που της χρωστάω την είσοδό μου στο Mega, είπα τελικά το «ναι». Έστειλα στον Μάρκο θετική απάντηση στις 6.00 το πρωί της πρεμιέρας.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος

Θα συνεργαζόσουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή;

Όχι.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκαλύπτει στην τελευταία εκπομπή! Θα τον ξαναδούμε στο πάνελ του Πρωινού; (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην τελευταία εκπομπή αποκαλύπτει! Θα τον ξαναδούμε τελικά στο πάνελ του Πρωινού του ΑΝΤ1;

Σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή του Πρωινού για αυτήν την τηλεοπτική σεζόν!

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες όταν θέλησε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια είπε:

«Στον Δημήτρη επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, θέλω να πω ένα ευχαριστώ γιατί θα μπορούσε λόγω κάποιων προσωπικών γεγονότων να ήταν αλλού… Και θα ήταν πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό και αναμενόμενο! Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ… Πάντα θα είμαι δίπλα σου».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αποκάλυψε αν θα βρίσκεται και του χρόνου στην παρέα του «Πρωινού»…

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πωπω τι μου έκανες τώρα; Αυτό που θέλω να πω για αυτό που έζησα φέτος, είναι ένα ευχαριστώ στην Φαίη και σε όλους σας, γιατί ένιωσα ότι ανήκω κάπου ενώ στην αρχή το αμφισβητούσα! Ειδικά θα ήθελα να πω ευχαριστώ στην Φαίη για εκείνο το τηλεφώνημα που μου είπε: “Αγόρι μου θα επιστρέψεις όποτε θέλεις” για αυτόν και μόνο τον λόγο εγώ θα είμαι εδώ!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ραγίζει καρδιές ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον θάνατο του πατέρα του! «Εγώ δεν θρήνησα! Τρόμαξα!»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θάνατο του πατέρα του και ραγίζει καρδιές. Όπως είπε, δεν θρήνησε γιατί τρόμαξε.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και αναφέρθηκε στην πρώτη απώλεια που είχε στη ζωή του.

Εσύ, φέτος, βρέθηκες αντιμέτωπος με την απώλεια του πατέρα σου. Πόσο εύκολο ήταν για σένα να επιστρέψεις, μετά από μερικές ημέρες, στο «Πρωινό»;

Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, δεν το ‘χω κάνει, όμως θα κάνω μία εξαίρεση, επειδή γνωριζόμαστε χρόνια κι επειδή ο πατέρας μου είχε ρίζες από την Κύπρο. Εγώ δεν θρήνησα τον πατέρα μου, Αλέξανδρε. Τρόμαξα! Τις ημέρες που ήμουν σπίτι και είδα λίγο μέσα μου, είδα μόνο μία μαυρίλα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ. Φοβήθηκα να κάνω μία ενδοσκόπηση της κατάστασης, δεν ήξερα πώς να το πάω. Οπότε, προτίμησα να απορροφηθώ από τη δουλειά, να κάνω αυτό που κάνω κάθε μέρα και να ξεχαστώ. Αυτό επέλεξα να κάνω για να προστατευθώ.

Τι φοβήθηκες;

Μη χαθώ. Ήταν ένα μαύρο πράγμα και σκέφτηκα ότι, αν έμπαινα μέσα, δεν ήξερα τον τρόπο να βγω. Είμαι μοναχοπαίδι, μοναχογιός κι αυτή ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πώς είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του. Τότε, θα μπορώ να μιλήσω πιο άνετα γι’ αυτό το θέμα.

Δεν «κρατήθηκες» από τις φωτεινές στιγμές που είχες με τον πατέρα σου; Από τις όμορφες αναμνήσεις;

Μα, ο πατέρας μου ζει μέσα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ. Είναι ένα δικό μου κομμάτι και πάντα θα είναι. Ας μην πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό, σε παρακαλώ…

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι γυναίκα που του στάθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την γυναίκα που του στάθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Και πολλοί από εσάς πιστεύουν πως μιλάμε για την Ιλένια Ουίλιαμς, κάνετε λάθος. Αφού, η σύντροφός του είναι λογικό και επόμενο να τον στηρίξει.

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα λάθος» μίλησε ο παρουσιαστής για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

«Γίνονται συζητήσεις όταν έχεις να διαπραγματευτείς πράγματα. Πλέον, βλέπεις τι προτάσεις έχεις, λες τα θέλω και στο τέλος γίνεται του καναλιού. Είμαι στο +1 μου, μιλάμε με τον ΑΝΤ1, προτεραιότητα για εμένα έχει ο ΑΝΤ1 και οι ανακοινώσεις θα γίνουν από αυτόν», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά του και συνέχισε «Ακόμα και αν υπήρχαν τσακωμοί, δεν θα το έλεγα. Η χρονιά πέρασε ήρεμα. Δεν έχει γίνει τίποτα απ’ όσα ακούγονται».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά, η οποία τον στήριξε στην απώλεια που τον είχε τσακίσει.