Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με ριγέ γαλάζιο μαγιό στην Χαλκιδική! Το παρεό της όμως "'έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο Youweekly.gr!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με ριγέ γαλάζιο μαγιό στην Χαλκιδική! Το παρεό της όμως

Με ριγέ γαλάζιο μαγιό απαθανατίστηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην Χαλκιδική. Το παρεό της ήταν όμως αυτό που "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια με τις άψογες αναλογίες, για ακόμη μια φορά "έκοψε" ανάσες στην παραλία που έκανε τις βουτιές της.

Επέλεξε να φορέσει μαγιό Despi, ενώ παρόμοιο παρεό - το οποίο λατρέψαμε λόγω του χρώματος και του στιλ του - θα το βρεις στο stylishious.com. Τα γυαλιά της είναι Ray-Ban.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν σας πάει το μυαλό πόσο κοστίζει το μαγιό της παρουσιάστριας που έκανε θραύση στην Μύκονο!

Το παρασκήνιο από το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Alpha

Η λύση της 14ετούς συνεργασίας της με τον Alpha έπεσε πριν από λίγες ημέρες σαν... κεραυνός και η απόφαση του καναλιού να ρίξει οριστική αυλαία στο «Πάμε πακέτο» ξάφνιασε πολλούς.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρακολουθούσε τις εξελίξεις από το σπίτι της στη Χαλκιδική όπου περνά τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών, επιμελούμενη παράλληλα και την έκδοση του τέταρτου βιβλίου της με τα μυστικά ομορφιάς της. Σαφέστατα και είναι επηρεασμένη συναισθηματικά, ψύχραιμη, αλλά προδομένη. Ειδικά καθώς η μη συνέχιση της εκπομπής της ανακοινώθηκε πολύ αργά και τηλεφωνικά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου από υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού, με την αιτιολογία της μείωσης του προϋπολογισμού.

Η ίδια, φυσικά, υποστηρίζει πως τα έσοδα της εκπομπής υπερκάλυπταν τα έξοδα μιας τόσο μεγάλης παραγωγής όπως ήταν η δική της. Από την αρχή του καλοκαιριού βρισκόταν σε αναμονή για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή και δεν είχε καμία σχετική ειδοποίηση, μέχρι την τελευταία στιγμή, δηλαδή μια... ανάσα πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν. Περήφανη και αξιοπρεπής Θεσσαλονικιά όπως είναι, θεώρησε ότι αυτό ήταν ένα δείγμα ασέβειας προς το πρόσωπό της. Προς το παρόν δεν θέλει να τοποθετηθεί δημόσια. Απαντά στα δεκάδες τηλεφωνήματα των φίλων και των θαυμαστών της, είναι ενεργή στα social media, αλλά πιστεύει ότι δεν είναι ακόμη καιρός να ανοίξει τα... χαρτιά της.

Οι προτάσεις που απέρριψε και το νέο ξεκίνημα!

Μπορεί ο Alpha να αντιπρότεινε στην παρουσιάστρια την παραμονή της στο κανάλι με καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή, αλλά εκείνη αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση. Παρ' όλο που είχε δεχθεί προτάσεις τόσο από τον ΣΚΑΪ όσο και από το Open από τις αρχές του καλοκαιριού, είχε παγώσει οποιαδήποτε επαφή, τονίζοντας πως θα ήθελε να συνεχίσει στο κανάλι με το οποίο συμπορεύτηκε τόσα χρόνια. Ωστόσο τα νέα δεδομένα αλλάζουν την κατάσταση και η τηλεοπτική επιστροφή της παρουσιάστριας μπορεί και να μην αποτελεί ένα τόσο απίθανο σενάριο!

Περισσότερα στο περιοδικό Youweekly που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρω!!