Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα καλλονή - «Έχασα τρία αγαπημένα πρόσωπα! Τον Παναγιώτη, τον Πάνο και τον πατριό μου»!

Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές!

Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα καλλονή - «Έχασα τρία αγαπημένα πρόσωπα! Τον Παναγιώτη, τον Πάνο και τον πατριό μου»!

Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα καλλονή με την εξομολόγηση της. «Έχασα τρία αγαπημένα πρόσωπα! Τον Παναγιώτη, τον Πάνο και τον πατριό μου».

Τις τελευταίες ημέρες πέρασε πολύ δύσκολα, αφού έφυγαν από την ζωή, τρία πολύ αγαπημένα της πρόσωπα και θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια.

Ο λόγος για το μοντέλο Άρτεμις Αστεριάδη. Μέσω ενός Q&A εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Αφού εκτός τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, που την συγκλόνισε, αφού ήταν πολύ καλοί φίλοι, πέθανε και ο πατριός της, αλλά και ο Παναγιώτης.

Συγκεκριμένα έγραψε ««Νιώθω ανήμπορος σαν άνθρωπος να μπορώ να αλλάξω κάτι. Έχασα αυτόν τον χρόνο με διαφορά δύο μηνών 3 αγαπημένα μου πρόσωπα. Τον Παναγιώτη, τον Πάνο και τον πατριό μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Στο μυαλό μου είναι σαν να έχουν φύγει κάποιο ταξίδι. Δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει την όλη κατάσταση. Κάθε φορά που το σκέφτομαι πονάω πολύ μέσα μου οπότε φροντίζω να ξεγελάω το μυαλό μου στη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας συνέχεια πράγματα για να κουράζομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας και για να ξεραίνομαι το βράδυ. Για να μη σκέφτομαι. Γιατί είναι δύσκολα τα βράδια».

Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα καλλονή

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται και συγκινεί! «Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια...»!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται και συγκινεί με τα λόγια της! Μεταξύ άλλων είπε: «Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια...»!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Alpha παντού» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο λόγος για την Μαρία Τζομπανάκη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

undefined

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται και συγκινεί! «Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια...»!

Πασίγνωστος ηθοποιός σε κατάσταση σοκ! Παρακαλάει δημόσια το κοινό του να...

Στην συνέντευξή της είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ. Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών.

Μου λείπει ο Ορφέας, ειδικά τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα. Όταν ήρθε την πρώτη φορά να με δει εδώ, όταν έφυγε έκλαιγα δυο τρεις μέρες. Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια κι έλεγα αφού το παιδί μου είναι καλά, γιατί κλαίω; Μου έλειπε, σαν να μου είχαν κόψει… Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ορφέα αφενός και όλοι ξέρουν πόσο αγαπούν οι μαμάδες τους μοναχογιούς τους, τα μοναχοπαίδια τους. Όταν μου έλεγα κάποιος ότι “είσαι όμορφη” έτρωγε χαστούκι. Χαστούκι, κατευθείαν. Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει και δουλειές»