Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι στο νησί των ανέμων μαζί με...

Διακοπές δίχως τέλος!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι στο νησί των ανέμων μαζί με...

Οι διακοπές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουν τέλος. Αυτή την φορά πραγματοποίησε ένα όμορφο ταξίδι στο νησί των ανέμων μαζί με τις φίλες της.

Μετά την Χάλκη, την Σύρο, την Πάρο, την Πάτμο, την Σύμη, και την την Ρόδο η Μύκονος ήταν ο επόμενος προορισμός της.

Η παρουσιάστρια πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, που όπως φαίνεται ακόμη δεν έχει τελειώσει, παρόλο που σχεδόν όλοι έχουν επιστρέψει στις υποχρεώσεις τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοιράζει «εγκεφαλικά» με το μωβ μαγιό της και την εντυπωσιακή πόζα της!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου μένει αλλά και τα νόστιμα πιάτα που απολαμβάνει με τις φίλες της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με το μπικίνι της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα στο σώμα της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με το μπικίνι της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα στο σώμα της!

Οι καλοκαιρινές διακοπές της γνωστής παρουσιάστριας συνεχίζονται κι αυτήν την φορά βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλος από τη Ρόδο, απ' όπου κατάγεται κιόλας.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινή και προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει σε καταπληκτικές πόζες την συλλογή πολλών μαγιών που έχει!

Έτσι κι αυτήν την φορά μας δείχνει ακόμη ένα μαγιό της σε μια φωτογραφία που δεν υπάρχει κανένα ρετούς και κανένα φίλτρο στο σώμα της.

Ένα γαλάζιο ψηλόμεσο μπικίνι, που αναδεικνύει τις καμπύλες της αλλά και το μαυρισμένο της κορμί.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με το μπικίνι της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα στο σώμα της!

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με το μπικίνι της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα στο σώμα της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Βλέπω δύο βέρες»! Η αποκάλυψη για την φωτογραφία της από τις διακοπές!

«Βλέπω δυο βέρες», έγινε αποκάλυψη για την φωτογραφία από τις διακοπές της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not».

Η παρουσιάστρια χθες δημοσίευσε μια topless φωτογραφία της όπου αναστάτωσε το Instagram και το γεγονός δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστο από την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Ο Παύλος Σταματόπουλος θέλησε να σχολιάσει τα δαχτυλίδια που φορούσε στο χέρι της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας: «Βλέπω δύο βέρες. Μήπως είναι βέρες; Μπορεί να είναι η μία κανονική βέρα και ο σατανάς θέλει να δείξει τη χαρά της αλλά δεν θέλει να την δείξει εξ ολοκλήρου και ας βάλω και δεύτερη να θολώσω τα νερά.», με την Κατερίνα Ζαρίφη να διαφωνεί με το συγκεκριμένο σχόλιο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βέρες στο χέρι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μαγιό που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, μας έδειξε την πίσω της όψη πάνω στο σκάφος!

Με μαγιό που άφηνε ακάλυπτη την πλάτης της, μας έδειξε την πίσω της όψη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία της πάνω στο σκάφος.

Η παρουσιάστρια μπορεί μετά το My style rocks να απέχει από την τηλεόραση, ενώ δεν θα την δούμε στο ριάλιτι στον επόμενο κύκλο, κρατάει αισθητή την παρουσία της μέσα από το Instagram.

Απολαμβάνει τς καλοκαιρινές της διακοπές στα Ελληνικά νησιά και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Σε μια από αυτές τις στιγμές πόζαρε πάνω σε σκάφος με πολύχρωμο μαγιό το οποίο άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της, και μας έδειξε την πίσω της όψη.

undefined

undefined