Φαίη Σκορδά: Ετοιμάζεται για το Πρωινό με το εντυπωσιακό πουά φόρεμα με το σκίσιμο! (Βίντεο)

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Φαίη Σκορδά: Ετοιμάζεται για το Πρωινό με το εντυπωσιακό πουά φόρεμα με το σκίσιμο! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για το Πρωινό του ΑΝΤ1 με την παρουσιάστρια να φοράει ένα εντυπωσιακό πουά φόρεμα με σκίσιμο!

Τα παρασκήνια από τη φωτογράφιση της εκπομπής της!

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το ξεκίνημα της σεζόν με το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram βίντεο από την φωτογράφιση για την εκπομπή της και την είδαμε πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Φαίη Σκορδά: Αυτή θα είναι η μια από τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής της!

Φορώντας ένα πουά φόρεμα με σκίσιμο, η Φαίη πόζαρε μπροστά στον Φακό και ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Δείτε την!

Φαίη Σκορδά: Ποζάρει στο καμαρίνι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της!

Η Φαίη Σκορδά πόζαρε στο καμαρίνι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και μας έδειξε το εσωτερικό του λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.

Μια από τις πρώτες καλεσμένες της, την γνωρίζουμε ήδη και έχουμε και φωτογραφίες από τα backstage της συνέντευξη στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια έχοντας γεμίσει μπαταρίες από τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά της, είναι έτοιμη για μια νέα τηλεοπτική σεζόν γεμάτη εκπλήξεις.

Έχοντας επιστρέψει στην καθημερινότητα της, πόζαρε στο καμαρίνι της και είδαμε το μεγάλο κάδρο που έχει στο εσωτερικό του.

Φαίη Σκορδά καμαρίνι εκπομπής

Φαίη Σκορδά: Βραδινές λιγούρες για την παρουσιάστρια! Μπήκε στην κουζίνα της και μαγείρεψε!

Βραδινές λιγούρες έπιασαν την Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να μπαίνει στη κουζίνα της για να μαγειρέψει μέσα στη νύχτα!

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την πείνα της χθες το βράδυ η Φαίη Σκορδά και υπέκυψε!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μας ενημέρωσε μέσω του instagram για τις βραδινές της λιγούρες, οι οποίες την οδήγησαν στην κουζίνα της για να μαγειρέψει.

Η εύκολη λύση ήταν τα ζυμαρικά και η Φαίη τσίμπησε, προκειμένου να μην κοιμηθεί με άδειο στομάχι.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά: Βραδινές λιγούρες για την παρουσιάστρια! Μπήκε στην κουζίνα της και μαγείρεψε!Φαίη Σκορδά: Βραδινές λιγούρες για την παρουσιάστρια! Μπήκε στην κουζίνα της και μαγείρεψε!

Φαίη Σκορδά: Το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Η όμορφη Φαίη Σκορδά φαίνεται πως το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Η γνωστή και λαμπερή παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της και γεμίζει μπαταρίες όσο ακόμη προλαβαίνει, καθώς η νέα απαιτητική τηλεοπτική χρονιά δεν αργεί να ξεκινήσει.

Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της και την προσωπική της ζωή.

Έτσι λοιπόν και εχθές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory δημοσίευσε βίντεο από την βραδινή της έξοδο.

Φαίνεται να ξενύχτησε στο γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας, το Island και μας το αποκάλυψε με ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο, αλλά και με φωτογραφίες.

Σίγουρα η Φαίη Σκορδά έχει ανάγκη από λίγη διασκέδαση, αφού σε λίγο καιρό από τώρα θα πρέπει να ξαναμπεί στη ρουτίνα των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της! Έφυγε συνεργάτης της που δεν περιμέναμε! (Βίντεο)

Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Έφυγε συνεργάτης της που δεν περιμέναμε!

Δεύτερη αποχώρηση από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η πρώτη συνεργάτης που αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας της με την Φαίη Σκορδά ήταν η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία έκλεισε με τον ΣΚΑΪ και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, έφυγε ακόμα ένα πρόσωπο και είναι ο στυλίστας της, ο Βαγγέλης Ζαχός.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του OpenTv, στο «Καλοκαίρι #not». Η δημοσιογράφος που παρουσίασε το ρεπορτάζ είπε συγκεκριμένα:

«Αποχώρησε ο Βαγγέλης από την εκπομπή της Φαίης, όμως διατηρούν τέλειες φιλικές σχέσεις…» και πρόσθεσε πως ο Βαγγέλης έκλεισε με άλλον παρουσιαστή, ενώ η Φαίη έχει βρει τον επόμενο στυλίστα της.

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πρώτο trailer της εκπομπής της!

Δείτε το σχετικό βίντεο: