Ειρήνη Στεριανού: Η απάντησή της σε όσους την "έκραξαν" για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΣΚΑΪ!

Τι είπε;

Ειρήνη Στεριανού: Η απάντησή της σε όσους την

Η Ειρήνη Στεριανού έδωσε την απάντησή της σε όσους την "έκραξαν" για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΣΚΑΪ!

Η πρώην παίκτρια του GNTM θα παίξει στη σειρά "Θα γίνει της πολυκατοικίας".

Μία ήρεμη απάντηση έδωσε μέσω της εφημερίδας Espresso η Ειρήνη Στεργιανού για τα επικριτικά σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν από ηθοποιούς, σχετικά με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα είπε: «Σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα όλοι τους, όπως σέβομαι και την άποψη τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός. Η υποκριτική είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω ξεκινήσει μαθήματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ηθοποιός.

Όσο για την επιλογή μου να παίξω στη σειρά, δεν εξαρτήθηκε μόνο από μένα, ήταν και επιλογή του σκηνοθέτη και των υπόλοιπων συντελεστών. Θεωρώ ότι καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί ρόλοι για όλους»

Ειρήνη Στεριανού: Η παίκτρια του GNTM περνάει το πιο ερωτικό καλοκαίρι της!

Η παίκτρια του GNTM Ειρήνη Στεριανού περνάει το πιο ερωτικό καλοκαίρι της και δεν το κρύβει! Την ώρα που η ίδια διαψεύδει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο του «GNTM», κάνει πάταγο στις παραλίες και επιβεβαιώνει όσους τη χαρακτήριζαν ως μία από τις πιο καυτες παίκτριες στο reality μοντέλων.

Δυστυχώς, όμως, καλά πληροφορημένες πηγές μάς ενημερώνουν πως... το χάσαμε το κορμί, αφού η Ειρήνη Στεριανού τους τελευταίους μήνες δηλώνει δεσμευμένη και μάλιστα πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της μαζί με τον σύντροφό της, Έκτορα.

Ειρήνη Στεριανού: Η παίκτρια του GNTM περνάει το πιο ερωτικό καλοκαίρι της!

Πρώτο το YOU τούς είχε συναντήσει σε βραδινή έξοδό τους τις πρώτες εβδομάδες του 2019, ενώ περίπου 7 μήνες μετά φαίνεται πως το ειδύλλιό τους συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με κοινές εξορμήσεις στα νησιά του Αιγαίου, πριν η κοκκινομάλλα (πλέον) καλλονή επιστρέψει στη Λέσβο για να επισκεφτεί την οικογένειά της.

Ειρήνη Στεριανού: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της!

Ειρήνη Στεριανού: Η παίκτρια του GNTM περνάει το πιο ερωτικό καλοκαίρι της!

Λίγο πριν το ταξίδι της ο φακός του περιοδικού μας συνάντησε το κορίτσι του «GNTM» μαζί με τη φίλη της και επίσης μοντέλο που αναδείχτηκε από το παιχνίδι του STAR, την Έλενα Καλλιοντζή.

Ειρήνη Στεριανού: Η παίκτρια του GNTM περνάει το πιο ερωτικό καλοκαίρι της!

Ειρήνη Στεργιανού: Αποκλειστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες της παίκτριας του GNTM! Πώς είναι στην πραγματικότητα το σώμα της...

H Ειρήνη Στεργιανού, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του STAR, GNTM, επέτρεψε στο Youweekly.gr να την φωτογραφίσει χωρίς ίχνος ρετούς!

Φουλ ακομπλεξάριστη, πόζαρε με καυτά εσώρουχα και ρούχα δείχνοντας πως είναι το πραγματικό της κορμί, τα πόδια της, το στήθος της....

undefined

Το στήθος είναι φυσικό;

Όχι, έχω βάλει, γιατί είχα παχύνει και μετά αδυνάτισα πολύ. Επειδή από τη μέση και κάτω είμαι μεσογειακή, ήθελα να έχω κάτι αντίστοιχο και πάνω. Το έκανα για να αρέσω περισσότερο σε μένα και για να δείχνουν πιο ωραία πάνω μου κάποια ρούχα. Τώρα νομίζω ότι είμαι μια χαρά.

undefined

Όπως βλέπουμε στις αποκλειστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες του Youweekly.gr το σώμα της είναι σχεδόν αψεγάδιαστο! Τέλειες αναλογίες, με μικρά ψεγάδια που κάθε γυναικείο κορμί έχει...

undefined

Είχες σουξέ στα αγόρια;

Είχα πολύ, αυτός ήταν κι ένας λόγος που ζήλευαν τα υπόλοιπα κορίτσια. Με ήθελαν από μικρή και μου έκαναν συνέχεια ερωτικές εξομολογήσεις. Στο Γυμνάσιο είχαν γράψει στους τοίχους του σχολείου «Ειρήνη σ' αγαπώ» και στο Πανεπιστήμιο ένας συμφοιτητής μου δεν με άφησε σε ησυχία από την πρώτη χρονιά μέχρι το τέταρτο έτος που τελείωσα. Είχε γράψει παντού το όνομά μου, ακόμα πρέπει να υπάρχει.

undefined