Νίκος Μουτσινάς: Ο απολογισμός του παρουσιαστή και η σαγηνευτική φωτογραφία! «Όσο μεγαλώνω...»

Το μακροσκελές κείμενό του!

Νίκος Μουτσινάς: Ο απολογισμός του παρουσιαστή και η σαγηνευτική φωτογραφία! «Όσο μεγαλώνω...»

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τον απολογισμό του καλοκαιριού, με τον παρουσιαστή να ανεβάζει μία σαγηνευτική φωτογραφία.

Το μήνυμα που έγραψε στο instagram με τα χιλιάδες likes!

Η νέα σεζόν ξεκινάει για τον Νίκο Μουτσινά, καθώς το καλοκαίρι τελείωσε και ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ!

Ο παρουσιαστής με μήνυμά του στο instagram έκανε τον απολογισμό του καλοκαιριού, ανεβάζοντας και μία σαγηνευτική φωτογραφία!

Ακολουθεί το μήνυμά του: «Εντάξει... ας μην κρυβόμαστε, για τους περισσότερους το καλοκαίρι τελείωσε...

Είμαι ένας απ’ αυτούς! Θα τον κάνω τον απολογισμό γιατί έτσι βλέποντας πίσω μου τη θάλασσα θέλω να τα πω για να τ’ ακούσω και για να τα θυμάμαι...

Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι με πάρα πολύ γέλιο, πολλές αγκαλιές με τόσο κόσμο που ήρθε να μας δει στην βερβεριτσα, λίγες βουτιές αλλά ονειρεμένες, με μια αλλαγή που μόνο δημιουργική μπορεί να είναι, με κάμποσα ξενύχτια (λυσσάξαμε οι βερβερίτσες), με ψυχική αναζήτηση, με ωραίες κουβέντες και με όνειρα που παίρνουν τον δρόμο της πραγματικότητας...

Όσο μεγαλώνω μαθαίνω να απολαμβάνω περισσότερο την καθημερινότητα μου και αντιλαμβάνομαι ότι είναι στο χέρι μου να την διαμορφώνω...

Μη με ρωτήσετε αν μπορείτε... μπορείτε κι εσείς. Απλά νιώστε το μέσα στην καρδιά σας και είναι μονόδρομος, θα το βρείτε μπροστά σας... Αυτό που εννοώ είναι ότι η ζωή μας και η καθημερινότητα μας γίνεται καλύτερη όταν πιστέψουμε βαθιά μέσα μας ότι είναι καλύτερη! Γιατί αυτό που σκεφτόμαστε, αυτό προβάλουμε! Διάβασα κάπου «Your reality is a reflection of your strongest beliefs» και συμφωνώ!

Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα γεμάτα αγάπη για το «Καλό μεσημεράκι» που έρχεται. Είστε υπερφανταστικοι! Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πάρτυ. Είστε όλοι καλεσμένοι μου! Σας αγαπώ!»

Νίκος Μουτσινάς: Ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! «Σεισμός» από τα σχόλια!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πάλι χαμό αφού ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! Προκλήθηκε «σεισμός» από τα σχόλια!

Ο παρουσιαστής, είχε συζητηθεί πολύ λόγω της αναφοράς για σύντροφο στην ζωή του και αυτή τη φορά αποφάσισε να «χτυπήσει» ξανά!

Έβαλε το φούξια μαγιό του, πήρε βλέμμα....λάγνο και ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! Μάλιστα ανάρτησε και την σχετική φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα:


«ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
Η @athinao1konomakou ή εγώ???
Κανονίστε την πορεία σας#μοντελλάιφ #ποουζινγκφορφαν#νεξττοπμοντελ» Δίπλα του φυσικά, η καλή του φίλη Αθηνά Οικονομάκου! Δείτε την σχετική φωτογραφία και τα σχόλια:

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς...

Η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για σύντροφο, έφερε το μυστικό του στην δημοσιότητα, αφού δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς!

Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της παράστασής του Βερβερίτσα, βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπως ήδη σας έχουμε γράψει αλλά δεν είναι μόνος του! Ο ίδιος, αποκάλυψε στην ανάρτησή του ότι βρίσκεται εκεί μαζί με σύντροφο, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες στην δημοσιότητα...

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ» έγραψε και προκάλεσε χαμό! Έλα όμως που εμείς σταθήκαμε αλλού!

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Νίκος μας αποκάλυψε - κατά λάθος - τον πιγκουίνο που έχει στο πόδι του, σε τατουάζ! Σίγουρα δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς μέχρι σήμερα, όμως τον εντοπίσαμε και σας τον παρουσιάζουμε:
Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς...

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής, δεν έκρυψε ότι είναι καλά στην προσωπική του ζωή και για πρώτη φορά έκανε αναφορά στην σχέση που διατηρεί, με μια ανάρτηση!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ».

Η παραπάνω ανάρτησή του έφερε «χαμό» από σχόλια και αντιδράσεις και εμείς μαζέψαμε τα πιο hot! Ιδού λοιπόν:

Ματίνα Νικολάου: Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά μαζί με τον σύντροφό της!

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!

Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για σύντροφο και έφερε θύελλα αντιδράσεων! «Βροχή» τα σχόλια!