Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι για την επέτειο του γάμου τους! Μπήκαν στην υπόγεια πόλη!

Πού πήγαν;

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι για την επέτειο του γάμου τους! Μπήκαν στην υπόγεια πόλη!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν ταξίδι για την επέτειο του γάμου τους, μπαίνοντας μέσα στην υπόγεια πόλη!

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Καππαδοκία!

Ταξίδι για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι κλείνουν ένα χρόνο γάμου και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Το ζευγάρι ταξίδεψε για την Τουρκία και συγκεκριμένα στην Καππαδοκία, ανεβάζοντας στα social media αρκετές στιγμές από την απόδρασή τους!

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες η Χριστίνα Μπόμπα μας ενημέρωσε πως θα μπουν και στην υπόγεια πόλη της Καππαδοκίας για να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία!

Δείτε τις φωτογραφίες

Ταξίδι για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα
Ταξίδι για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα
Ταξίδι για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα
Ταξίδι για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε «γουρουνιά» αλλά εμείς κοιτάγαμε το μονόπετρο της! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Η Χριστίνα Μπόμπα φάνηκε να έκανε μια μικρή... «γουρουνιά», αλλά εμείς δεν σταθήκαμε εκεί! Κοιτάγαμε το μονόπετρο της άφωνοι και είμαστε σίγουροι πως θα σας πέσει το σαγόνι!

Η πανέμορφη Χριστίνα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και την παρέα τους.

Φαίνεται πως απολαμβάνουν το φαγητό χωρίς τύψεις και ενοχές, αφού γνωρίζουμε πως μετά θα «καψουν» τις θερμίδες στο γυμναστήριο.

Έτσι η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory, που μας έδειχνε να απολαμβάνει πίτσα.

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με λευκό μαγιό μετά τις φήμες πως είναι έγκυος για πρώτη φορά!

Εμείς όμως δε μείναμε για πολύ στη λαχταριστή πίστα που έτρωγε, καθώς το βλέμμα μας πήγε στο μονόπετρο του γάμου της. Είναι εντυπωσιακό και μας άφησε άφωνους.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε «γουρουνιά» αλλά εμείς κοιτάγαμε το μονόπετρο της! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Χριστίνα Μπόμπα: Διακοπές μόνο για κορίτσια! Που βρέθηκε χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη;

Διακοπές μόνο για κορίτσια κάνει η Χριστίνα Μπόμπα. Που βρέθηκε χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη;

Η ίδια άφησε για λίγο μόνο του στο σπίτι τον παρουσιαστή, απολαμβάνει μερικές girls day και οι φωτογραφίες τους από το ταξίδι είναι εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα μετά τις διακοπές στα Καμμένα Βούρλα, πήρε την απόφαση μαζί με τις κολλητές της, ανάμεσα τους και η Κλέλια Ανδριολάτου, να πάνε για μερικές ημέρες στην Πάρο για να χαλαρώσουν και να κάνουν τις βουτιές τους.

Μάλιστα, δεν σταματάει να μοιράζεται φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα: Το σχόλιο στην φωτογραφία που έφερε την αντίδραση του Τανιμανίδη!

Το σχόλιο στην φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τον σύζυγό της, έφερε την αντίδραση του Τανιμανίδη η οποία ήταν χιουμοριστική.

Το ζευγάρι μετά το γάμο του περνάει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι της showbiz και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Τις τελευταίες ώρες μαζί με τις φίλες της η Χριστίνα Μπόμπα πήγε στην Πάρο για να περάσουν μερικές ημέρες μόνο για κορίτσια. Ωστόσο, θέλησε να πει δημόσια στον Σάκη Τανιμανίδη ότι της λείπει.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο κοινές τους φωτογραφίες από την παιδική χαρά με τον Σάκη Τανιμανίδη να αντιδρά σχολιάζοντας «Εναλλακτικός τίλος: Η ημέρα μου με τον 15χρονο σύζυγο μου».

Χριστίνα Μπόμπα Τανιμανίδης φωτογραφία

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό παρέα με την μητέρα της και την πεθερά της!

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό παρέα με την μητέρα της και την πεθερά της!

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκε στα Καμμένα Βούρλα μαζί με την οικογένειά της για να γιορτάσουν όλοι μαζί τον Δεκαπενταύγουστο.

Η μαμά της, η κυρία Γιώτα είχε την ονομαστική της γιορτή και η κόρη της, Χριστίνα, της αφιέρωσε ένα τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ενώ το βράδυ διασκέδασαν όλοι μαζί.

Δείτε το μήνυμα της:

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό παρέα με την μητέρα της και την πεθερά της!

Η Χριστίνα Μπόμπα παρέα με την μαμά της Γιώτα, την αδερφή της, την πεθερά της και την λοιπή φαμίλια, έβγαλαν μια οικογενειακή θάλασσα με νάζι και πόζα με μπικίνι στη θάλασσα.

Από την φωτογραφία λείπει ο Σάκης Τανιμανίδης που μάλλον ήταν εκείνος που τράβηξε το στιγμιότυπο.

Δες την σχετική φωτογραφία:

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό παρέα με την μητέρα της και την πεθερά της!

Χριστίνα Μπόμπα: Είναι "βόμβα" με το μαύρο μαγιό της! Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία!

Είναι "βόμβα" η Χριστίνα Μπόμπα με το μαύρο μαγιό της. Πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στην πιο εντυπωσιακή της φωτογραφία.

Μπορεί να έχει αναρτήσει και άλλες φωτογραφίες της με μπικίνι, τόσο από τις διακοπές της, όσο και από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο αυτή είναι η πιο σέξι.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία απολαμβάνει με τον Σάκη Τανιμανίδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μαύρο μαγιό και θέα το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Για ακόμη μια φορά, τα likes έπεσαν βροχή, τόσο για το μπικίνι της, όσο και για το καλλίγραμμο σώμα της.

undefined