Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού - «Δεν έχει υπάρξει ποτέ...»!

Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι!

Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού - «Δεν έχει υπάρξει ποτέ...»!

Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις. «Δεν έχει υπάρξει ποτέ. τσακωμός», διευκρινίζουν.

Και οι δυο τους, κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους.

Ωστόσο, οι φήμες περί χωρισμού δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους για ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια.

Χωρισμός «έκπληξη» στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου τα διαλύει όλα!

Ο λόγος για τον Νίκο Παππά τον γοητευτικό μπασκετμπολίστα, που αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη Μαρία Λαθούρη, την διακεκριμένη δικηγόρο και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία τόσο στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων, όσο και στις βουλευτικές στην Α’ Αθηνών.

Αυτές τις φήμες διαψεύδει κατηγορηματικά η Μαρία Λαθούρη, η οποία δήλωσε στην Real Life: «Οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει υπάρξει ποτέ τσακωμός. Είναι πολύ άκυρη στιγμή να βγει κάτι τέτοιο. Φυσικά είμαστε μαζί»., επισημαίνοντας πώς με τον σύντροφό της πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κω.

«Εγώ λόγω της εργασίας μου είχα ελάχιστες ημέρες διακοπές, για την ακρίβεια μόλις πέντε εργάσιμες, και πήγα στο νησί της μητέρας μου, την Κω. Ο Νίκος ήρθε από την Αμερική, όπου είχε πάει για λίγες ημέρες με τους φίλους του, και πέταξε από την Αθήνα κατευθείαν για την Κω. Πήγαμε και στην Κάλυμνο. Ήμασταν μαζί την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε και επιστρέψαμε στην Αθήνα», κατέληξε.

ζευγάρι της Ελληνικής showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δημήτρης Μηλιώνης: Τους έκαναν "τσακωτούς" στην Μύκονο μετά τις φήμες χωρισμού! (Βίντεο)

"Τσακωτούς" έκανε η κάμερα την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη στην Μύκονο μετά τις φήμες περί χωρισμού.

Το μοντέλο σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασε μόνη της στο νησί των ανέμων, με αποτέλεσμα πολλά δημοσιεύματα να τους θέλουν να χωρίζουν.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θέλησε μιλήσει για την προσωπική της ζωή, ενώ είχε δηλώσει «Είμαστε μια χαρά. Υπάρχουν γενικά ζόρια που όλοι οι άνθρωποι τα περνάνε».

Ωστόσο, το ζευγάρι ήρθε να διαψεύσει τις φήμες αυτές με τον καλύτερο τρόπο. Η κάμερα του Mykonos live tv τους "τσάκωσε" να κάνουν την βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού.