Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη της καλοκαιρινή φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια στην πιο καυτή πόζα!

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη της καλοκαιρινή φωτογραφία!

Αυτή είναι η αγαπημένη καλοκαιρινή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media της.

Η παρουσιάστρια την θερινή σεζόν δεν σταματούσε να μοιράζεται φωτογραφίες της με μαγιό στις οποίες το καλλίγραμμο κορμί της ήταν ο πρωταγωνιστής.

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να υποδεχτεί τον Σεπτέμβρη με μια άκρως sexy φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πόζαρε με μαύρο μπικίνι και ανέβασε την θερμοκρασία.

Μάλιστα, στην λεζάντα της έγραψε:

«Κράτησα την αγαπημένη μου καλοκαιρινή φωτογραφία για την 1η ημέρα του Φθινοπώρου. Δεν αντέχεται ΤΟΣΗ επανάσταση!».

Μαίρη Συνατσάκη: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα που «λύγισε» τους πάντες!

Η Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ένα ηχηρό δημόσιο που «λύγισε» τους πάντες! Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, λένε και αυτή είναι η απόδειξη!

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη πολλές φορές έχουμε δει πως μοιράζεται και τους προβληματισμούς της μέσα από τα social media της και δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να κινητοποιεί τον κόσμο που την ακολουθεί πιστά να συμμετάσχουν σε κοινωφελείς οργανισμούς και γενικότερα με όποιον τρόπο μπορούν να συμβάλλουν για ένα ευρύτερο καλό.

Έτσι κι αυτήν την φορά η γνωστή παρουσιάστρια και Youtuber μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα!

Συγκεκριμένα μέσα από Instastories θέλησε να προωθήσει μια ιδέα που κυκλοφόρησε στην Αμερική, μήπως και έρθει και στην Ελλάδα.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Να κάτι που θα ήταν τέλειο να κυκλοφορήσει μαζικά. Κούκλες με τεχνητά πρόσθετα μέλη!».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ήταν η εξής:

Μαίρη Συνατσάκη: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα που «λύγισε» τους πάντες!

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς θέλοντας να δείξει πως κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπά το σώμα της με τις ατέλειές του, δημοσίευσε και μία φωτογραφία από κούκλα Barbie με… κυτταρίτιδα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαίρη Συνατσάκη: Το ηχηρό δημόσιο μήνυμα που «λύγισε» τους πάντες!