Νέος γάμος στην Ελληνική showbiz; Είναι full in love το ζευγάρι!

Λέτε να δούμε κουφέτα;

Νέος γάμος στην Ελληνική showbiz; Είναι full in love το ζευγάρι!

Νέο γάμος στην Ελληνική showbiz θα έχουμε σε λίγες ημέρες; Γνωστό ζευγάρι είναι full in love και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει το μεγάλο βήμα.

Τον περασμένο Μάιο η εφημερίδα Real Life, αποκάλυψε πως η ηθοποιός, Κωνσταντίνα Κλαψινού, είναι ερωτευμένη με τον συνάδελφό της, Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Σήμερα, σύμφωνα με την εφημερίδα και τις πληροφορίες της Σήλιας Αποστόλου, θέλουν τους δυο τους όχι μόνο να ευτυχούν μαζί, αλλά και να είναι αχώριστοι. Μάλιστα, έχουν αρχίσει να σκέφτονται πιο σοβαρά τη σχέση τους.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται και ξεκίνησε μόνη τις ετοιμασίες του γάμου!

Η σχέση τους θεριεύει στο πέρασμα του χρόνου και όλοι λένε πως δεν θα αργήσουν να προχωρήσουν σοβαρά, όπως γράφει το δημοσίευμα.

Νέος γάμος στην Ελληνική showbiz;

Βασιλικός γάμος για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Το νυφικό της χρειάστηκε 640 ώρες για να ολοκληρωθεί!

Βασιλικό γάμο έκανε πασίγνωστη τραγουδίστρια στον καθεδρικό ναό του York. Το νυφικό της χρειάστηκε 640 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Μπορεί να μην κατάφερε να "τυλίξει" τον Πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο έκανε τον γάμο που πάντα ονειρευόταν.

H Βρετεανίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον 27χρονο έμπορο τέχνης του Sotheby’s, Caspar Jopling, με πολλούς επώνυμους καλεσμένους να δίνουν το παρών, μεταξύ των οποίων ο Orlando Bloom, η Katy Perry, ο James Blunt, η Sienna Miller και φυσικά τη Δούκισσα της Υόρκης με τις κόρες της, την πριγκίπισσα Ευγενία και την πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Λαμπερός γάμος στην showbiz! Η τούρτα 3 μέτρων και η συναυλία με τις Μέλισσες!

Το νυφικό της Ellie Goulding χρειάστηκε 640 ώρες για να ολοκληρωθεί και είναι δημιουργία του οίκου Chloé σχεδιασμένο από τη Natacha Ramsay-Lévi.

Βασιλικός γάμος για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Βασιλικός γάμος για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Βασιλικός γάμος για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Γάμος στον ΣΚΑΪ: Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια! Οι φωτογραφίες από το μυστήριο!

Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ με τις φωτογραφίες και τα πλάνα από το μυστήριο να κυκλοφορούν!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Μαρία Βούσουλα, Κωνσταντίνο Γεώργιζα, χθες το απόγευμα στην Αντίπαρο.

Το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια σχέσης αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στον τόπο καταγωγής της νύφης, τον Άγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μετά τον γάμο έρχεται και το παιδί; Τι είπε ο βουλευτής;

Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια!

Την είδηση είχε κάνει γνωστή πριν από λίγες ημέρες μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου, πολύ καλή φίλη της νύφης και κουμπάρα, με τον Δημήτρη Οικονόμου να της εύχεται «και στα δικά σου».

Εκτός από την Μαρία Αναστασοπούλου, κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, Γιάννης Κολοκύθας και μία ακόμη πολύ καλή φίλη της νύφης.