Αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια του Survival σήμερα έχει κορμί αγαλματένιο! Το στήθος της "ξεχειλίζει"! Δείτε την!

Άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες, μόνο εδώ!

Αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια του Survival σήμερα έχει κορμί αγαλματένιο! Το στήθος της

Το στήθος της "ξεχειλίζει" και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα σύμφωνα με το αποκλειστικό υλικό που έχει μόνο το Youweekly.gr! Αυτή η παίκτρια του Survival Secret σήμερα έχει κορμί αγαλματένιο! Δείτε την...

Όσο πολλά κι αν έχουν αλλάξει στη ζωή της Ιρένε Τροστ, τόσο ίδια έχουν μείνει. Η ίδια δηλώνει ελεύθερη κι ωραία, όμως γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως είχε σχέσεις τα τελευταία δύο χρόνια τις οποίες ωστόσο δεν μάθαμε ποτέ...

Αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια του Survival σήμερα έχει κορμί αγαλματένιο! Το στήθος της 'ξεχειλίζει'! Δείτε την!

Η Ιρένε επέλεξε μπικίνι, Trendytoo και γυαλιά ηλίου, Original Vintage.

Τη στιγμή που επικρατεί στασιμότητα σε αυτό το κομμάτι πάντως, τα επαγγελματικά της πηγαίνουν περίφημα, αφού κυκλοφόρησε το τραγούδι της «Ό,τι αγαπώ», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.

Αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια του Survival σήμερα έχει κορμί αγαλματένιο! Το στήθος της 'ξεχειλίζει'! Δείτε την!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά να κλείσει σε νυχτερινό σχήμα της Αθήνας, κάνοντας επιστροφή στη νύχτα ύστερα από πολλά χρόνια.

Νικόλας Αγόρου: Θα τρομάξετε αν δείτε πως έχει γίνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Survivor! Φωτογραφίες από το σώμα του!

Αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια του Survival σήμερα έχει κορμί αγαλματένιο! Το στήθος της 'ξεχειλίζει'! Δείτε την!

Παράλληλα εξετάζει πρόταση για μιούζικαλ, κάτι που την ενδιέφερε από παλιά, όμως τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά αυτό το κομμάτι, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Ιρένε Τροστ του Survival Secret

H όμορφη τραγουδίστρια αποχώρησε από την πράσινη ομάδα των "Αετών"
Mε μπαμπά Ολλανδό και μητέρα Ελληνίδα, δεν θα μπορούσε να μην είναι σέξι, πληθωρική και ταλαντούχα.

Η Ιρένε Τροστ, γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου και είναι κοντά στα 35. Ηρθε στην Αθήνα από το Αμστερνταμ και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 16 της, όταν με κάποιους φίλους έφτιαξαν μια μπάντα. Ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι.

Πρώτη της σμμετοχή ήταν στο «Dream Show», από όπου την γνώρισε το ευρύ κοινό και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του χαρίσματος της επικοινωνίας που διαθέτει σε αφθονία. Πάντως, αν και άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έμεινε για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Πάνος Κιάμος αλλά και σαν μπαλέτο του Σαρμπέλ, που μας εκπροσώπησε στην Eurovision το 2007 με το «Γειά σου Μαρία».

Στον ελεύθερο της χρόνο της πηγαίνει κινηματογράφο και κάνει βόλτες με καλή παρέα. Βέβαια, της αρέσει πολύ ο αθλητισμός, κάτι με το οποίο ασχολείτο από μικρή, έκανε στίβο, κολύμβηση και πατινάζ, ενώ τώρα παίζει τένις και κάνει χορό.

Φέτος την είδαμε να λαμβάνει συμμετοχή στο παιχνίδι του ant1 Your Face Sounds Familiar, όπου ήταν πάρα πολύ καλή.

Στο Survival Secret μπήκε για να δοκιμάσει τις αντοχές της αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει καθώς ήταν η δεύτερη αποχώρηση από την παραλία της Κουρούτας, αντιμέτωπη με την Μαρία Ματσούκα

Ιρένε Τροστ: Αυτό είναι το πραγματικό της σώμα! Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό...

Είναι πολύ σέξι και το ξέρει! Από κορμί πως πάει όμως;

Η Ιρένε Τροστ φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Youweekly.gr και πάθαμε πλάκα!

Η τραγουδίστρια που δοκίμασε τα όρια της στο Survival Secret έκοψε ανάσες και όχι άδικα αφού μάλλον το ρετούς... δεν το χρειάζεται καν! Η Ιρένε άλλωστε προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται εντατικά!

Έτσι είναι βέβαια... θέλει κόπο αυτή η κορμάρα! Και για του λόγου το αληθές.... δείτε την αρετουσάριστη φωτογραφία της:

Survival Secret: Η Ιρένε Τρόστ προδίδει για 2η φορά την ομάδα της! Λούφαρε από το αγώνισμα λέγοντας... (video)

Κατά την διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος στο Survival Secret λόγω τραυματισμών στην ομάδα των Αετών, ο Κώστας Σόμμερ ανακοίνωσε πως η Στέλλα δεν μπορεί να αγωνιστεί με εντολή γιατρού! Έτσι έπρεπε να παίξει η Ιρένε Τρόστ που επέλεξε να μην συμμετέχει αρχικά στον αγώνα για τον ίδιο λόγο αλλά ο γιατρός της επέτρεπε να αγωνιστεί!

Η Ιρένε αρνήθηκε να αγωνιστεί με την πρόφαση ότι φοβόταν μήπως κάνει χειρότερη ζημιά στο πόδι της με αποτέλεσμα η Στέλλα να επιλέξει να αγωνιστεί η Πωλίνα Τριγωνίδου στη θέση της! Λούφαρε η όντως φοβήθηκε η Ιρένε Τρόστ? Θα το δούμε στη συνέχεια του παιχνιδιού!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τη είπε η Ιρένε Τρόστ στην ομάδα της για να μην αγωνιστεί!