Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτή η καυτή μελαχρινή είχε "τρελάνει" κάποτε τον Χρήστο Φερεντίνο!

Σίγουρα την θυμάστε!

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτή η καυτή μελαχρινή είχε

Αυτή η καυτή μελαχρινή είχε "τρελάνει" κάποτε τον Χρήστο Φερεντίνο και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικές και άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της από την παραλία!

Για να μην παρεξηγηθούμε, η συγκεκριμένη αιθέρια ύπαρξη βρέθηκε για ένα επεισόδιο στην εκπομπή Deal και μοίρασε εγκεφαλικά τόσο με την παρουσία της την εξωτερική αλλά και με τον τρόπο που αντιμετώπισε τον τραπεζίτη!

Ο λόγος για την Μαρία Τζινιέρη, φυσικά!

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτή η καυτή μελαχρινή είχε 'τρελάνει' κάποτε τον Χρήστο Φερεντίνο!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την "τσάκωσε" στην παραλία με την φίλη της Αντονέλλα και... τα στιγμιότυπα είναι πραγματικά "φωτιά".

Μαρία Τζινέρη: Αποκάλυψη για τα ναρκωτικά! "Κάναμε ένα τσιγαράκι και..." Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω γιατί... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις που λένε και οι παλιοί...

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτή η καυτή μελαχρινή είχε 'τρελάνει' κάποτε τον Χρήστο Φερεντίνο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτή η καυτή μελαχρινή είχε 'τρελάνει' κάποτε τον Χρήστο Φερεντίνο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Αυτή η καυτή μελαχρινή είχε 'τρελάνει' κάποτε τον Χρήστο Φερεντίνο!

Χρήστος Φερεντίνος: Η γυναίκα που μπήκε για λίγες ώρες στην ζωή του κι έφερε τα πάνω κάτω!

Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε στην ζωή του Χρήστου Φερεντίνου για λίγες μόνο ώρες κι έφερε τα πάνω κάτω!

Τι συνέβη;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, στο Deal έδωσε μάχη με τον τραπεζίτη μια μελαχρινή καλλονή η οποία προκάλεσε... καρδιογράφημα στον παρουσιαστή του ALPHA!

Η τύχη της και οι διαπραγματεύσεις της έφεραν αναταραχή σε όλο το πλατό αφού έπαιζε κορόνα γράμματα και πάντα έβγαινε κερδισμένη! Μέχρι και την τελευταία στιγμή, μάλιστα, ο παρουσιαστής βρισκόταν σε πανικό για το τι θα συμβεί!

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά αφού ο τραπεζίτης κέρδισε!

Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν πήγαν αρκετά καλά και στα νούμερα τηλεθέασης αφού ο Χρήστος Φερεντίνος σημείωσε μόλις 16,6%!

Deal: Τους άφησε όλους άφωνους! Αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Τους άφησε όλους άφωνους στο Deal του Alpha παίκτρια, αφού αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Έγινε χαμός στο παιχνίδι.

Η Μαρία προχώρησε πολύ καλά στο παιχνίδι και αν και έχασε τις 60.000 ευρώ, κατάφερε όμως μέσα στα τελευταία κουτιά να υπάρχουν 1.500, 10.000 και 40.000! Στην αρχή αρνήθηκε 11.500 ευρώ από τον τραπεζίτη και στην συνέχεια έδιωξε τα 1.500 ευρώ και όλοι πανηγύριζαν.

Με τις 10.000 και 40.000 ευρώ μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000. Η αγωνία κορυφώθηκε όταν τα...αρνήθηκε και όλοι έμειναν άφωνοι.

Ωστόσο έκανε μεγάλο λάθος, αφού έφυγε με τις 10.000 ευρώ.

Χρήστος Φερεντίνος: Η γυναίκα που μπήκε για λίγες ώρες στην ζωή του κι έφερε τα πάνω κάτω!

"Κοιμόμουν σε παγκάκι στην Καλλιθέα!" - Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του DEAL αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του DEAL αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο Youweekly.gr! "Κοιμόμουν σε παγκάκι στην Καλλιθέα!"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στον Γιώργο Κακογιάννη η παίκτρια που τρέλανε τον Χρήστο Φερεντίνο με το συγκλονιστικό παιχνίδι που έκανε στονALPHA και στον τραπεζίτη, μίλησε ανοιχτά για την ζωή της, για τον καρκίνο, για τον θάνατο που της κόστισε αλλά και για τα δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια που πέρασε!

Ο λόγος για την Μαρία Τζινιέρη...

Άκουγες Γιώργο Μάγγα και έκλεινες τα αυτιά σου;

Όχι μόνο Γιώργο Μάγγα, δημοτική μουσική γενικότερα. Άκουγα κλαρίνο και τελείωναν όλα όταν ήμουν μικρή. Τώρα πια όχι.

Ναρκωτικά σού έχουν προσφέρει;

Ναι, δεν ήξερα καν τι είναι (γέλια). Δεν ήθελα όμως και θεωρώ πως αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Εγώ έχω κόψει το κάπνισμα γενικά, αφού κάπνιζα από τα 16 μου μαζί με τη γιαγιά. Βλέπαμε «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη» και κάναμε ένα τσιγαράκι.

Ο μπαμπάς πώς αντέδρασε όταν το έμαθε;

Πολύ άσχημα, φώναζε. Εκείνος βέβαια έκανε τρία πακέτα την ημέρα... Tο 2009 τον «έχασα» κιόλας, τρεις μέρες πριν κάνουμε πρεμιέρα με τον Νίκο Βέρτη στο «Κέντρο Αθηνών». Με αφορμή αυτό έφτασα κι εγώ να καπνίζω τρία πακέτα την ημέρα. Κάποια στιγμή ήμουν σε μια πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ, ανέβηκα δύο ορόφους με τα πόδια και στον πρώτο δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Δεν είχα γεύση κάποια στιγμή, δεν γευόμουν το φαγητό που έτρωγα, είχε χαλάσει και η όσφρησή μου, δεν μπορούσα να μυρίσω.

Είναι σκληρό για μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει με τον πατέρα της να τον «χάνει» στα 24...

Ήταν πολύ, αλλά το πιο σκληρό ήταν να βλέπω εκείνον τον γεροδεμένο και στιβαρό άντρα να καταρρέει και να βλέπει κι εκείνος τον εαυτό του να καταρρέει, είχε γίνει μισός από μένα. Τον ταλαιπώρησε αρκετά ο καρκίνος για τρία χρόνια.

Ήσουν στήριγμά του όσο πάλευε;

Ήμουν. Όταν είχε κατέβει στην Αθήνα για να κάνει την πρώτη του επέμβαση στο «Σωτηρία» ήταν δύσκολο για μένα, γιατί μόλις τελείωνα από το «Φως» με τον Νίκο Κουρκούλη πήγαινα στο νοσοκομείο και από εκεί γυρνούσα στο μαγαζί. Είχα μείνει και χωρίς σπίτι εκείνη την περίοδο, γιατί συγκατοικούσα με μια κοπέλα και επειδή τα ξαναβρήκε με τον πρώην της μου είπε «πρέπει να φύγεις» χωρίς να μου δώσει περιθώριο. Είχα μείνει για τρεις μέρες στην πλατεία της Καλλιθέας επειδή δεν είχα κάποιον να πάω και ό,τι λεφτά έβγαζα πήγαιναν στα φάρμακα ή στις θεραπείες που χρειαζόταν ο πατέρας μου. Θεωρούσα ότι δεν έπρεπε να κρατήσω ούτε 100€ για να πάω σε ξενοδοχείο, αλλά να τα δώσω εκεί.

Φοβήθηκες όταν κοιμόσουν στο παγκάκι;

Φυσικά και φοβήθηκα, αλλά είχα πίστη μέσα μου. Πάντα έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά.

Πόσο καιρό πάλευες για να βοηθήσεις τον πατέρα σου;

Μετά το χειρουργείο έμεινε για έναν μήνα στην Αθήνα κι έφυγε για τη Λαμία, έκανε κάποιες ασκήσεις που του έδωσε ο γιατρός με τα φάρμακά του αλλά μετά ξεκίνησε πάλι το τσιγάρο, οπότε ξανακύλησε. Όταν κατέπεσε πολύ χρειάστηκε καροτσάκι, ειδική μονάδα μέσα στο σπίτι με οξυγόνο και πολλά άλλα πράγματα.

Πριν φύγει από τη ζωή τι σου είπε;

Είχε λίγη επαφή με το περιβάλλον και επειδή ήταν πολύ καταβεβλημένος δεν είχε κουράγιο να μιλήσει. Μπαίνοντας στο νοσοκομείο για τελευταία φορά, έπεσε σε κώμα. Για δύο συνεχόμενα βράδια τον περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό και ξεψύχησε το δεύτερο βράδυ... Όποτε είχαμε μιλήσει μέχρι εκείνες τις στιγμές δεν ήταν ευτυχισμένος, μου έλεγε «κοίτα πώς είμαι» και του έλεγα «ξεκόλλα, μη μασάς»...

Η μητέρα σου σού στάθηκε εκείνη την περίοδο;

Είχε έρθει στο νοσοκομείο να τον δει, τότε όμως ήμουν ακόμα θυμωμένη μαζί της. Δεν της επέτρεψα να έρθει στην κηδεία, θεωρούσα ότι αφού δεν ήταν πουθενά δίπλα του όταν ήταν ζωντανός, γιατί να ήταν εκεί; Δεν είμαι περήφανη γι' αυτό που λέω και αν γινόταν τώρα δεν θα λειτουργούσα έτσι.

Δεν λειτούργησε υπέρ της το ότι στάθηκε δίπλα του έστω και στις τελευταίες του στιγμές;

Όχι, γιατί όσα χρόνια την έπαιρνε ο πατέρας μου να βρεθούν για κάτι κοινά περιουσιακά που είχαν, πάντα του έκλεινε το τηλέφωνο στα μούτρα. Θα της έδινα την ευκαιρία, αλλά θεώρησα ότι ήταν λίγο θεατρινίστικο.