Συγκλονίζει ο Νίκος Κουρκούλης: Το βιβλίο για την μεταφυσική εμπειρία που έζησε!

Η στιγμή που ήταν καταλυτική για την υπόλοιπη ζωή του!

Συγκλονίζει ο Νίκος Κουρκούλης: Το βιβλίο για την μεταφυσική εμπειρία που έζησε!

Συγκλονίζει ο Νίκος Κουρκούλης με την αποκάλυψη για το βιβλίο για την μεταφυσική εμπειρία που έζησε στο Άγιο Όρος.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη Χάι, όπου αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι, αλλά και για τις ημέρες που έμεινε στο Άγιο Όρος.

«Έλυνε κι έδενε»... Μιλήστε μας για το νέο σας τραγούδι.

«Το νέο μου τραγούδι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μου με τον Θάνο Παπανικολάου και τον Τόνι Μαυρίδη είναι ένα ρυθμικό τραγούδι με ενορχηστρωτικά χρώματα και όργανα Ελλάδος κάτι που το νιώθεις με το που το ακούς για πρώτη φορά. Η ισορροπημένη συνύπαρξη στίχου και μουσικής σε φέρνει σε σημείο να θέλεις να ακούσεις το τραγούδι ξανά και ξανά. Αυτά είναι τα στοιχεία μπορώ να πω που με τράβηξαν και συνεργάστηκα άψογα θα έλεγα με τα παιδιά και βγήκε κατά την άποψη μου ένα αποτέλεσμα που μας κάνει και νιώθουμε υπερήφανοι. Τα σχόλια είναι πολύ ενθαρρυντικά αν σκεφτεί κανείς ότι το τραγούδι έχει μόλις 2 βδομάδες στα ραδιόφωνα και θα κυκλοφορήσει βιντεοσκοπημένο υλικό στο ίντερνετ σε λίγες μέρες».

Κέλλυ Κελεκίδου! Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! Στο πλευρό της ο Νίκος Κουρκούλης!

Είναι αρχή για μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά;

«Ναι, θα έλεγα ότι είναι ένα προοίμιο μιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζω για το χειμώνα χωρίς να θέλω να πω περισσότερα. Πιστεύω πως πρέπει να κάνω αυτή την κίνηση και για τον κόσμο που με ακολουθεί και με παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τον εαυτό μου».

Μαθαίνουμε ότι ετοιμάζετε κι ένα βιβλίο. Θα θέλατε να μας μιλήσετε γι' αυτό;

«Πράγματι εδώ και καιρό έχω αρχίσει να γράφω για την περιπέτεια ή αν θέλετε για την πρωτόγνωρη μεταφυσική εμπειρία που έζησα στο Άγιο Όρος. Είναι ένα βιβλίο αυτοβιογραφικό και μέσα από μικρές ιστορίες ζωής μοιράζομαι μια στιγμή που ήταν καταλυτική για την υπόλοιπη ζωή μου και ένιωσα την ανάγκη, μετά και από παρότρυνση πολλών γνωστών και αγνώστων, να το μοιραστώ με όλους και να βοηθήσω ανθρώπους μέσα από την εμπειρία που βίωσα και την ονομάζω δύναμη πίστης».

Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πετύχαμε το ζευγάρι Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου όπου δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Το ζευγάρι παρευρέθηκε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο μαζί με τα παιδιά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής με την σύζυγό του και τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου αποθανατίστηκαν σε στιγμές άφθονου γέλιου στην παράσταση «Ζητείται σεφ της κωμωδίας». Νίκος Κουρκούλης: Έζησε το θαύμα ο τραγουδιστής! «Ένιωσα το άγγιγμα του Θεού και...»

Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!