Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Έσυρε το χορό στην Πάρο και όλοι την κοιτούσαν!

Η σεφ έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Έσυρε το χορό στην Πάρο και όλοι την κοιτούσαν!

Έσυρε το χορό στην Πάρο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και όλοι την κοιτούσαν. Το κυκλαδίτικο νησί γιόρτασε το παριανό κρασί και η σεφ κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο όπου μαζί με έναν νεαρό έσερνε τον χορό.

Στη λεζάντα του βίντεο της έγραψε:

Η αποκάλυψη της Μπαρμπαρίγου για την Μενεγάκη! «Αυτές τις δύσκολες στιγμές...»!

«Η Πάρος γιορτάζει το Παριανό κρασί. Όμορφα που είναι τα νησιά μας!!! Οινικές διαδρομές 2019″».

O Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και σε συνεργασία με τους σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Πάνο Ιωαννίδη και Μάνο Σαρρή, αλλά και τη δημοσιογράφο-συγγραφέα Νίκη Μηταρέα, τα επίσημα Οινοποιεία και Τυροκομεία της Πάρου, και Ναουσαίους μικροοινοπαραγωγούς και τυροκόμους, διοργάνωσε το Σάββατο 31 Αυγούστου και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 διημερίδα με τον τίτλο: «OINIKEΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΙΩΝ» & “Μετά τυρού διάλογοι”.

Η διημερίδα αποτελεί μια προσπάθεια προβολής της οινικής ιστορίας της Πάρου, ανάδειξης της τωρινής οινοπαραγωγής και ενίσχυσης της μελλοντικής πορείας της παραγωγής κρασιού. Αλλά παράλληλα, και μια προσπάθεια προώθησης και ενίσχυσης του «οινικού τουρισμού» αφενός και αφετέρου την καθιέρωση ενός ετήσιου φεστιβάλ αυτού του είδους με πανκυκλαδικό, πανελλαδικό και γιατί όχι, διεθνές ενδιαφέρον!

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Με μαγιό στην παραλία σε σπάνιο ντοκουμέντο! Το πραγματικό της κορμί...

Η μαγείρισσα της καρδιάς μας, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μαγιό στην παραλία! Το πραγματικό της κορμί σε σπάνιο ντοκουμέντο!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την «τσάκωσε», μαζί με την Σάσα Σταμάτη σε γνωστή παραλία στο Πόρτο Χέλι! Οι δυο τους απόλαυσαν τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις!

Και οι δυο επέλεξαν μαγιό σε μαύρη απόχρωση, η Αργυρώ φόρεσε μπικίνι ενώ η Σάσα Σταμάτη ολόσωμο! Όπως θα δείτε, η Αργυρώ φανερά ακομπλεξάριστη δεν μασάει και αγαπά τον εαυτό της, όπως πραγματικά είναι! Μπράβο της! Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Με μαγιό στην παραλία σε σπάνιο ντοκουμέντο! Το πραγματικό της κορμί...Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Με μαγιό στην παραλία σε σπάνιο ντοκουμέντο! Το πραγματικό της κορμί...



TAGS