Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος γιόρτασε το όνομα της ολόγυμνη στη θάλασσα!

Αντέχετε να την δείτε;

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος γιόρτασε το όνομα της ολόγυμνη στη θάλασσα!

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος γιόρτασε το όνομα της ολόγυμνη στη θάλασσα με τις χυμώδες καμπύλες της.

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τις εκπομπές του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου με τα αστεία της.

Μπορεί μετά το «ΦΜ LIVE» να μην την έχουμε δει στην τηλεόραση ωστόσο, είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή στο instagram! "Καυτό" περιεχόμενο...

Χθες, η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από την θάλασσα, ποζάροντας στο φακό χωρίς καθόλου ρούχα.

Στην λεζάντα της έγραψε: «Ακόμα και στον πιο σκοτεινό χειμώνα της ζωής σου, μην ξεχνάς να νιώθεις ελεύθερη! Ευχαριστώ για τις ευχές μου για την ονομαστική μου γιορτή».

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός τραγουδάει γυμνή στο μπάνιο της! (Βίντεο)

Η ίδια, μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο περσινό «Dancing with the stars», όμως στο βιογραφικό της μετρά πολλές συμμετοχές τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Αυτή τη σεζόν η Μυριέλλα Κουρεντή πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Χαμάμ Γυναικών», όπου παίζει γυμνή!

Η ηθοποιός έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz, αφού φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά, κάνοντας χορό.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα της!

Το απόγευμα της Τρίτης, η Μυριέλλα Κουρεντή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά κατά τη διάρκεια που λούζει τα μαλλιά της. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο «έριξε» το Instagram, καθώς τα σχόλια και τα likes άρχισαν να «πέφτουν βροχή». Δείτε το σχετικό βίντεο: