Κώστας Μπακογιάννης: Έπιασε δουλειά ως δήμαρχος και μπήκε στη σκουπιδιάρα!

Στόχος του να καθαρίσει την Αθήνα!

Κώστας Μπακογιάννης: Έπιασε δουλειά ως δήμαρχος και μπήκε στη σκουπιδιάρα!

Ο Κώστας Μπακογιάννης έπιασε δουλειά στον Δήμο της Αθήνας και το ξεκίνημά του ήταν από την καθαριότητα, μπαίνοντας και μέσα στη σκουπιδιάρα!

Ο νέος δήμαρχος της πόλης βρέθηκε στο αμαξοστάσιο των οχημάτων καθαριότητας!

Την προτεραιότητά του να καταστήσει την Αθήνα μία πόλη καθαρή θέλησε να υπογραμμίσει ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστας Μπακογιάννης, την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, έχοντας επισκεφτεί τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στο αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού.

Ο κ. Μπακογιάννης έφθασε στο αμαξοστάσιο νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε όλους τους χώρους και συζήτησε με εργαζομένους και υπηρεσιακά στελέχη τον σχεδιασμό του για τη βελτίωση της κατάστασης τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και τις γειτονιές της.

«Μαζί με σας, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν, με σταθερά βήματα θα μεγιστοποιήσουμε αρχικά το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε με τις σημερινές δυνάμεις μας», τόνισε.

«Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για σχεδιασμό, από την αρχή, όλου του συστήματος, το οποίο είναι ίδιο εδώ και δεκαετίες, βάζουμε στόχο να δώσουμε σταδιακά στους εργαζόμενους όλα τα σύγχρονα όπλα που χρειάζονται για να κάνουμε την Αθήνα μία πόλη καθαρή και φιλική για όλους», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μπακογιάννης στη σκουπιδιάρα!
Στη σκουπιδιάρα ο Μπακογιάννης
Επίσκεψη Μπακογιάννη

Κώστας Μπακογιάννης: Δείτε για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του! Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Σία Κοσιώνη!

Δείτε για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Σία Κοσιώνη στην ορκωμοσία του.

Νέα αρχή για τον Κώστα Μπακογιάννη από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ορκίστηκε και επίσημα νέος δήμαρχος Αθηναίων, συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τα τέσσερα παιδιά του, Παύλο, Δανάη, Ολυμπία-Ασπασία και Δήμο.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου, η τελετή ορκωμοσίας ξεκίνησε με τα φλας να στρέφονται παράλληλα στις πρώτες θέσεις απ' όπου παρακολουθούσαν τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο η οικογένειά του, η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο και η αδερφή του Αλεξία Μπακογιάννη.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει κρύψει το πόσο πιστεύει στη σημασία της οικογένειας: «Τους ευχαριστώ. Μου στάθηκαν στα δύσκολα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά όταν έγινε γνωστή η νίκη του στις δημοτικές εκλογές, εξ ου και εμφανίστηκε κρατώντας στο ένα χέρι τη σύζυγό του και στο άλλο τη μικρή του κόρη, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του να προπορεύονται. Είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Αθηναίων δεν ορκίζεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, αλλά στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, μία συμβολική κίνηση από την πλευρά του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι «η Αθήνα, για εμάς, είναι το όλον. Είναι και οι εγκαταλελειμμένες και παραμελημένες γειτονιές της».

Το τρυφερό παραλειπόμενο από την εκδήλωση

Έλαμπε από την χαρά της η Σία Κοσιώνη την ώρα που παρακολουθούσε απορροφημένη την ορκωμοσία του συζύγου της. Ο μόνος που της απέσπασε την προσοχή από την ομιλία του ήταν ο 2χρονος καρπός του έρωτά τους Δημοσθένης -τον οποίο φωνάζουν Δήμο. Η τρυφερή μαμά και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ τον τάιζε διακριτικά με το μπιμπερό, ενώ στην πορεία της τελετής τού έδωσε και τα μπισκότα που είχε πάρει μαζί της στο τάπερ. Ο μικρός με την σειρά του έδειξε... γενναιοδωρία και μοιράστηκε τις λιχουδιές του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Παναγιώτη Πικραμμένο, που καθόταν δίπλα του.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

Όλοι τους μια οικογένεια

Κατά καιρούς τα δημοσιεύματα θέλουν την Σία Κοσιώνη να διατηρεί άψογες σχέσεις με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην ορκωμοσία, όπου πόζαραν μαζί οι τέσσερις τους και μοίρασαν χαμόγελα στο φακό.

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη παιδιά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Περισσότερα στο περιοδικό Youweekly που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρω!!