Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάκης Γαβαλάς: Στο σφυρί το «παλάτι» του στην Παιανία!

Δύσκολες στιγμές για τον σχεδιαστή!

Λάκης Γαβαλάς: Στο σφυρί το «παλάτι» του στην Παιανία!
News 03.09.2019 09:48

Στο σφυρί βγαίνουν πολλά ακίνητα του Λάκη Γαβαλά και της αδερφής του Νότας, με πρώτο το «παλάτι» του σχεδιαστή στην Παιανία.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόκειται για την έδρα των επιχειρήσεων του στην Αττική Οδό το οποίο είχε αγοράσει το 2009. Έχει επιφάνεια 7.666 τμ, και διαθέτει βιομηχανικό κτίσμα επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων επιφανείας 1388 τμ.

Λάκης Γαβαλάς πλειστηριασμός

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα αδέλφια θα έρθουν αντιμέτωπα με τον πλειστηριασμό στις 25 Σεπτεμβρίου.

Λάκης Γαβαλάς: ''Δεν έχω βρει ακόμα την γυναίκα της ζωής μου!"

Λάκης Γαβαλάς πλειστηριασμός

Επισπεύδουσα είναι η υπό ειδική εκκαθάριση η Αγροτική Τράπεζα που εκπροσωπείται από τον εκκαθαριστή PQH, ενώ το ποσό για το οποίο γίνεται ο πλειστηριασμός είναι 100.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης απαίτησης.

Λάκης Γαβαλάς πλειστηριασμός

Το ακίνητο αυτό το είχε επιλέξει ο Λάκης Γαβαλάς για να μεταφέρει την έδρα των εταιρειών του και να δημιουργήσει εκτός από τα γραφεία του μία σειρά από καταπληκτικές αίθουσες για επιδείξεις μόδας, εκθέσεις και πολλά ακόμη κοινωνικά και επιχειρηματικά events.

Λάκης Γαβαλάς πλειστηριασμός

"Κάγκελο" η Ναταλία Γερμανού on air! Ο Γαβαλάς είπε ότι θέλει να γίνει νέος Φρέντυ Γερμανός!

«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς», είπε ο Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Απόσπασμα από τα λεγόμενα του πρόβαλαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Λάκης Γαβαλάς: Τι προσβλητικό είπε για τη Μπόμπα; «Κάνει μια δουλειά που είναι...» (Βίντεο)

Με ένα φιλί ξεκίνησε να απαντά η παρουσιάστρια… «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη, δεν παρεξηγώ τίποτα από όσα λέει. Γιατί είπε ο άνθρωπος θα πέσουν βινιέτες. Εννοούσε να πας εσύ με τα bubbles», είπε η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στη Φωτεινή Πετρογιάννη που άφησε τις μπηχτές της σχετικά με την άρνηση του να συμμετέχει στις συνεντεύξεις στο καρουζέλ που κάνει η δημοσιογράφος.

«Θα έρθει εδώ όμως, θα είναι καλεσμένος μας πολύ πολύ σύντομα. Εγώ δεν το παίρνω άσχημα αυτό. Σας μιλάω ειλικρινά. Δεν πιστεύω ότι θεωρούσε ότι ό,τι ήταν ο Φρέντυ Γερμανός είμαι και εγώ και άρα θα κάνω ένα «Αλάτι και πιπέρι». Επιφυλάσσομαι να τον ρωτήσω όταν έρθει, γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσε άσχημα», συνέχισε να λέει.

Ωστόσο, οι συνεργάτες της, έβαζαν κι άλλο λάδι στην φωτιά με την παρουσιάστρια να απαντά «Δε θέλω να το συζητήσω άλλο αυτή τη στιγμή. Θέλω να περιμένω τον Λάκη να έρθει και να μας τα εξηγήσει μόνος του, όχι εν τη απουσία του να τον πετροβολούμε. Δεν θέλω. Εγώ δεν είμαι ισάξια πάντως με τον Φρέντυ Γερμανό»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάκης Γαβαλάς: ''Δεν έχω βρει ακόμα την γυναίκα της ζωής μου!"

Λάκης Γαβαλάς: Τι προσβλητικό είπε για τη Μπόμπα; «Κάνει μια δουλειά που είναι...» (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share