Γιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος; Η εκρηκτική τραγουδίστρια και οι κοινές τους διακοπές!

Δείτε την για πρώτη φορά!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος; Η εκρηκτική τραγουδίστρια και οι κοινές τους διακοπές!

Μήπως είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μας το κρύβει; Έκανε, όπως όλα δείχνουν, κοινές διακοπές με εκρηκτική τραγουδίστρια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, ο Ντάνος όχι μόνο βρέθηκε στη Σκιάθο αλλά επέστρεψε για λίγο και στο παλιό του επάγγελμα - αυτό του δάσκαλου του σκι - καθώς είναι μέτοχος εδώ και χρόνια, σε μια σχολή.

Εκεί βρέθηκε και η Λιούμπα Ζώρα.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος; Η εκρηκτική τραγουδίστρια και οι κοινές τους διακοπές!

Η τραγουδίστρια που έχει γίνει γνωστό, πέρα από τις φωνητικές της ικανότητες, κυρίως για το απίστευτο κορμί της και τις αισθησιακές πόζες που δεν παραλείπει να χαρίζει.

Η Λιούμπα πήρε μαθήματα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ενθουσιάστηκε τόσο που τον αναφέρει ως τον καλύτερο δάσκαλο, ενώ τον βιντεοσκοπούσε όσο εκείνος έκανε θαλάσσια σπορ.

Μόνο που, οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι η ιστορία δεν τελειώνει εκεί.

Κορίτσια ο Ντάνος! Μας πέταξε τα μάτια έξω με τη νέα του φωτογραφία!

Κανείς δεν ξέρει αν οι δυο τους βρέθηκαν τυχαία στη Σκιάθο ή αν πήγαν μαζί. Αυτό που έγινε γνωστό από πηγές που ξέρουν πολύ καλά τα όσα συνέβησαν στο νησί του Παπαδιαμάντη, είναι ότι εκτός από μαθήματα του σκι, ο νικητής του πρώτου Survivor και η τραγουδίστρια πέρασαν πολλές μέρες και νύχτες στη Σκιάθο μαζί, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους και ο ένας την παρέα του άλλου. Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, η οικειότητα μεταξύ τους ήταν εμφανέστατη ενώ η Λιούμπα είχε συγκεντρωμένη επάνω της όλη την προσοχή του Ντάνου, κάτι καθόλου παράξενο αφού είναι μια πάρα πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που έτσι κι αλλιώς συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για νέο ειδύλλιο ή για ένα φλερτ καλοκαιρινό που θα τελειώσει μαζί με τις διακοπές.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, επέστρεψε στην παλιά του αγάπη και έχουμε όλο το «καυτό» υλικό καρέ καρέ!

Οι υποχρεώσεις του μπορεί να τον κρατάνε ανάμεσα στην Αθήνα και την Κύπρο, αλλά τα καλοκαίρια του ανήκουν στην πατρίδα του, τη Σκιάθο. Μετά το φινάλε του «Τατουάζ» ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στο νησί του Παπαδιαμάντη, βλέποντας ξανά αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως την οικογένειά του, την οποία βάζει πάνω απ' όλους και όλα.

Ο φακός του YOU συνάντησε τον νικητή του πρώτου «Survivor» στην αγαπημένη του παραλία, τις Κουκουναριές, και συγκεκριμένα στη σχολή θαλάσσιων σπορ Salto WaterSports όπου δούλευε στο παρελθόν παραδίδοντας μαθήματα θαλάσσιου σκι παρέα με τον Παναγιώτη Μυγδαλάκη, πριν τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης που εκ των πραγμάτων τού άλλαξε τη ζωή. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι για τον Ντάνο, όμως, που κάθε καλοκαίρι ανεβαίνει στο σκάφος και θυμάται τα παλιά, διδάσκοντας τους λουόμενους-ενδιαφερόμενους που προσέρχονται στην παραλία για να τον συναντήσουν.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Αξίζει να σημειωθεί πως το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο αυξήθηκε ακόμα περισσότερο τα τελευταία χρόνια μετά τη νίκη του στο «Survivor», ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα, δείχνοντας οικειότητα απέναντί του. Εκείνος από την πλευρά του παραμένει προσγειωμένος και ως συνήθως δεν λέει «όχι» στον κόσμο που τον πλησιάζει για μία selfie.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....


Μετά τον Σεφερλή γίνεται Τούρκος!

Κι όμως, δεν πρόκειται για fake news, αφού μετά το «Τατουάζ» ο αγαπημένος Ντάνος συνεχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα, εξέπληξε πολλούς ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, φορώντας γυαλιά και κοστούμι για τη χιουμοριστική ταινία που ετοιμάζει ο δεύτερος με τίτλο «Χαλβάη 5-0» και θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική διασκευή της δραματικής σειράς, τουρκικής παραγωγής, «Ezel», όπου θα υποδύεται τον ομώνυμο ήρωα, αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα δοκιμαστικά.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Η σειρά με τίτλο «Κόκκινος άγγελος», σε συμπαραγωγή Γιάννη Καραγιάννη - Δημήτρη Αρβανίτη, αναμένεται να προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αν και υπάρχουν σκέψεις να μετατεθεί στο πρώτο.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: PANORAMA PRESS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ