Νίκος Μουτσινάς: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές που παίρνουν την θέση του στο Open tv!

Η εκπομπή που υπόσχεται πολλά!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές που παίρνουν την θέση του στο Open tv!

Αυτοί είναι οι παρουσιαστές που παίρνουν την θέση του Νίκου Μουτσινά στο Open tv μετά την μεταγραφή του στο ΣΚΑΙ.

Μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή, το κανάλι πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει το «Για την παρέα» με μια νέα εκπομπή και καινούρια πρόσωπα.

Για αυτό φέτος το χειμώνα κάθε μεσημέρι στις 14:00 η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης θα λένε «Καλοκαίρι yes».

Νίκος Μουτσινάς: Με γυαλί άλλου επιπέδου έκανε την ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε!

Ο Νίκος Μουτσινάς, με γυαλί άλλου επιπέδου έκανε την ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε και «πέταξε» την βόμβα!

Ο ίδιος, μέσα από το αμάξι του έκανε ένα Instastory και αποκάλυψε ότι πάει στα κεντρικά του ΣΚΑΪ, καθώς γυρίζεται αυτή την στιγμή το τρέιλερ της εκπομπής, το όνομα της οποίας σας έχουμε πρώτοι αποκαλύψει!

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε σε Instastory που δημοσιεύθηκε:

«Τι γίνεται παιδιά; Που βρισκόμαστε; Καλή βδομαδούλα στο δρόμο για το τρέιλερ, ήρθε αυτή η ώρα. Θα γίνει το τρειλεράκι για το “Καλό Μεσημεράκι” θα γίνει χαμούλης”. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νίκος Μουτσινάς: Με γυαλί άλλου επιπέδου έκανε την ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε!

Νίκος Μουτσινάς: Ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! «Σεισμός» από τα σχόλια!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πάλι χαμό αφού ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! Προκλήθηκε «σεισμός» από τα σχόλια!

Ο παρουσιαστής, είχε συζητηθεί πολύ λόγω της αναφοράς για σύντροφο στην ζωή του και αυτή τη φορά αποφάσισε να «χτυπήσει» ξανά!

Έβαλε το φούξια μαγιό του, πήρε βλέμμα....λάγνο και ξάπλωσε στα βότσαλα με καλή παρέα! Μάλιστα ανάρτησε και την σχετική φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα:


«ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
Η @athinao1konomakou ή εγώ???
Κανονίστε την πορεία σας#μοντελλάιφ #ποουζινγκφορφαν#νεξττοπμοντελ» Δίπλα του φυσικά, η καλή του φίλη Αθηνά Οικονομάκου! Δείτε την σχετική φωτογραφία και τα σχόλια:

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς...

Η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για σύντροφο, έφερε το μυστικό του στην δημοσιότητα, αφού δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς!

Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της παράστασής του Βερβερίτσα, βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπως ήδη σας έχουμε γράψει αλλά δεν είναι μόνος του! Ο ίδιος, αποκάλυψε στην ανάρτησή του ότι βρίσκεται εκεί μαζί με σύντροφο, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες στην δημοσιότητα...

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ» έγραψε και προκάλεσε χαμό! Έλα όμως που εμείς σταθήκαμε αλλού!

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Νίκος μας αποκάλυψε - κατά λάθος - τον πιγκουίνο που έχει στο πόδι του, σε τατουάζ! Σίγουρα δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς μέχρι σήμερα, όμως τον εντοπίσαμε και σας τον παρουσιάζουμε:
Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς...