Συγκλονίζει ηθοποιός από την «Μουρμούρα»! «Ήθελα να κάνω παιδιά αλλά είχα πρόβλημα...»

Μίλησε αληθινά και συγκίνησε....

Συγκλονίζει ηθοποιός από την «Μουρμούρα»! «Ήθελα να κάνω παιδιά αλλά είχα πρόβλημα...»

Συγκλονίζει ηθοποιός από την «Μουρμούρα» η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήθελα να κάνω παιδιά αλλά είχα πρόβλημα...»

H ίδια, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής Alpha Παντού και μετά την προβολή ενός τρέιλερ για τη σειρά, η Βίκυ Χαντζή άδραξε την ευκαιρία να ρωτήσει την ηθοποιό για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση. Αλήθεια, έχετε διαβάσει την δήλωσή της για τον Μάνου Τσάο;

«Είδα και την Κλέλια Ρένεση. Ζήσατε φέτος και μια εγκυμοσύνη…», παρατήρησε η δημοσιογράφος και η Ελένη Κοκκίδου απάντησε: «Βέβαια, όλοι μαζί τη ζήσαμε. Και τώρα ζούμε το μωρό. Χθες είχαμε τη φωτογράφιση για τα καινούρια επεισόδια και έφερε και το μωρό της μαζί. Και τρελαθήκαμε! Είναι μία κούκλα! όποτε έχει γύρισμα η Κλέλια θα την βλέπουμε. Είναι το παιδί μας».

Λίγο μετά η δημοσιογράφος την ρώτησε: «Χτύπησε ποτέ για σένα αυτό το καμπανάκι της μητρότητας; Και αν χτύπησε το άκουσες ή συνειδητά έκλεισες τ’ αφτιά;»,«Βεβαίως και χτύπησε. Ήθελα να κάνω παιδιά, προσπάθησα, αλλά είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν μπόρεσα τότε…», απάντησε η «Βουλίτσα»....

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Πρόσωπο - βόμβα εισβάλει στην σειρά!

Ένα πρόσωπο - βόμβα εισβάλει στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Η τηλεοπτική σειρά του Alpha tv που έγινε συνήθεια, πήρε το πράσινο φως και την νέα σεζόν, αφού έχει καταφέρει να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη ημέρα προβολής της.

Το φινάλε της σειράς το έχετε δει; Έγινε κανονικά χαμός!

Στον νέο κύκλο, θα δούμε νέα πρόσωπα! Ένα από αυτά έγινε γνωστό μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη η οποία μίλησε στο περιοδικό TV Έθνος και στον Άκη Φωτόπουλο και αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Μετά τη Λωξάντρα τι ετοιμάζετε;

Στο Θέατρο Ζίνα από τον Νοέμβριο θα ανεβάσουμε με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη μια γαλλική κωμωδία που θα παιχτεί πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τηλεοπτικά βρίσκεστε σε συζητήσεις;

Συμφώνησα να κάνω κάποια γκεστ στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάτι που είχα ξανακάνει και πριν από δύο χρόνια.

Πρόσωπο - βόμβα εισβάλει στη Μουρμούρα

Κλέλια Ρένεση: Έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα»!

Η Κλέλια Ρένεση έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα της σειράς του AlphaTv «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»!

Η αγαπημένη σειρά του Alpha ολοκληρώνει την έκτη σεζόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Η Κλέλια Ρένεση, η οποία έλειψε από τα γυρίσματα για ένα μικρό διάστημα λόγω γέννας, δημοσίευσε μια ομαδική φωτογραφία στις ιστορίες του Instagram, που από όσο φαίνεται είναι από το τελευταίο γύρισμα για φέτος.

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Στη δημοσιότητα φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για την σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε προέβη σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την σειρά στον Alpha Tv, στην οποία πρωταγωνιστεί, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Τι αποκάλυψε ο πετυχημένος ηθοποιός;

Επιβεβαίωσε πως η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Του χρόνου θα έχουμε τα 7 χρόνια Μουρμούρας. Έτσι θα είμαστε του χρόνου. Ευτυχώς φέτος αποδείξαμε πως ήταν ανανεωτική η χρονιά. Το κοινό μας πίστεψε ακόμη πιο πολύ και θέλει να μας βλέπει ακόμη. Θα είναι και η Κλέλια και όλα καλά. Του χρόνου θα είμαι ως πατέρας στη σειρά και όχι μόνο. Θα δείτε την έκπληξη τoυ χρόνου».