Κορυφαία τραγουδίστρια δίνει μάχη με την κατάθλιψη! Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις της!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Κορυφαία τραγουδίστρια δίνει μάχη με την κατάθλιψη! Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις της!

Κορυφαία τραγουδίστρια δίνει μάχη με την κατάθλιψη με αποτέλεσμα να ακυρώσει όλες τις συναντήσεις της που είχε με τους θαυμαστές της.

Η 26χρονη pop star έχει ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία και ενδιάμεσα είχε συναντήσεις με φανατικούς θαυμαστές της, οι οποίοι είχαν πληρώσει αδρά για να την συναντήσουν και να περάσουν λίγες ώρες μαζί της.

Μετά την ακύρωση μιας συνάντησης Βέλγιο, ήρθαν και οι υπόλοιπες, αφού όπως είπαν οι εκπρόσωποι της, πρέπει να προστατεύσει την φωνή της και την ψυχολογία της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Έπαθα κατάθλιψη θηλασμού» (Βίντεο)

«Ήρθε η ώρα για ειλικρίνεια. Η κατάθλιψη μου και το άγχος μου έχουν πιάσει ρεκόρ τελευταία. Σας δίνω ότι έχω και πιέζω τον εαυτό μου να δώσει παραπάνω για να μην σας δείξω την πραγματικότητα. Σήμερα όμως ήταν πολύ σκληρά για μένα» είχε πει η Αριαάνα Γκράντε σε ανακοίνωση της.

Κορυφαία τραγουδίστρια μάχη με την κατάθλιψη

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Η μάχη με την κατάθλιψη και την ψωρίαση μαζί!

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία μίλησε ανοιχτά για την μάχη με την κατάθλιψη και την ψωρίαση μαζί, όπως η ίδια την βίωσε!

Αρχικά, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Το επίθετο μου στην αρχή με δυσκόλεψε, αλλά εγώ το πίστευα πολύ και δεν ήθελα να το αλλάξω… Ακόμα με πειράζουν για το επίθετό μου…»!

Και πρόσθεσε η Βασιλική Νταντά: «Είχα ψωρίαση και δεχόμουν έντονη κριτική όσο ήμουν πάνω στη σκηνή και πήγαινα στο καμαρίνι και έκλαιγα…»! Και υπογράμμισε: «Στο τέλος έπαθα κατάθλιψη και μέσα σε 10 μέρες έχασα 10 κιλά. Το δούλεψα τελικά πολύ μέσα μου και… το ξεπέρασα»!

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Η μάχη με την κατάθλιψη και την ψωρίαση μαζί!