Πέτρος Κωστόπουλος: Στο "σφυρί" δύο οικόπεδα στη Μύκονο! Ποια είναι η τιμή τους;

Βρίσκονται στην αγαπημένη περιοχή του παρουσιαστή!

Πέτρος Κωστόπουλος: Στο

Στο "σφυρί" βγήκαν σήμερα δύο οικόπεδα που βρίσκονται στην κατοχή του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μύκονο! Αυτή είναι η τιμή τους!

Τα αγροκτήματα θεωρούνται "άρτια και οικοδομήσιμα" στην περιοχή Χουλάκια του νησιού!

Δύο οικόπεδα στην Μύκονο βγαίνουν στο "σφυρί" και ανήκουν στον Πέτρο Κωστόπουλο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Τα αγροκτήματα βρίσκονται στην περιοχή Χουλάκια της Μυκόνου, η οποία είναι και η αγαπημένη του γνωστού παρουσιαστή και πρώην μεγαλοεκδότη.

Πέτρος Κωστόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα για Μενεγάκη-Παντζόπουλο! «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν...» (Βίντεο)

Συγκεκριμένα το ένα οικόπεδο είναι εκτασης 6.125 τ.μ., βρίσκεται στη θέση και υπάρχει η δήλωση ότι το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Το δεύτερο αγρόκτημα είναι έτασης 6.017 τετραγωνικών μέτρων στην ίδια περιοχή, το οποίο όπως και το προηγούμενο συνορεύει με "απόκρημνη βραχώδη ακτή".

Όσο για την τιμή πρώτης προσφοράς εκείνη βρίσκεται στις 46.795 ευρώ, ενώ για το 2ο ακίνητο στις 45.970.

Πέτρος Κωστόπουλος: Αδιανόητο κι όμως! Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Πέτρου Κωστόπουλου! Είστε έτοιμοι να μάθετε την αλήθεια;

Μεταξύ μας, εσείς πόσο τον κάνετε;

Πέτρος Κωστόπουλος: Αδιανόητο κι όμως! Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1954, δηλαδή είναι 65 ετών, στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Έπειτα, εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του Πανεπιστήμιο του Παρισιού και κάνοντας διδακτορικό στη Πολιτική Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, σταδιοδρόμησε στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Πέτρος Κωστόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά το σαλόνι του!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στα social media και εκτός από το γεύμα του, είδαμε για πρώτη φορά και το σαλόνι του!

Χαλαρές στιγμές για τον παρουσιαστή του Open!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έφαγε παϊδάκια με χωριάτικη και ήπιε την μπυρίτσα του, αλλά στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media είδαμε και το σαλόνι του σπιτιού του!

Δείτε την ανάρτηση

Πέτρος Κωστόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά το σαλόνι του!