Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Άκρως γοητευτική!

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη για την παρουσίαση του X Factor, με την τραγουδίστρια να ανεβάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει το πετυχημένο talent show στο OPEN TV!

Την αντίστροφη μέτρηση για το X Factor έχει ξεκινήσει η Δέσποινα Βανδή, η οποία ανεβάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων!

Δέσποινα Βανδή: Μας αποκάλυψε για πρώτη φορά το πλατό του X-factor!

Μάλιστα στις τελευταίες φωτογραφίες είναι άκρως εντυπωσιακή με τις στυλιστικές της επιλογές!

Δείτε τις φωτογραφίες οι οποίες γέμισαν από likes!

X Factor: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του! Το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της Δέσποινας Βανδή!

Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρεμιέρα του X Factor, ενώ το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της Δέσποινας Βανδή κλέβει τις εντυπώσεις!

Το talent show ξεκινάει και θα προβάλλεται από τη συχνότητα του OPEN TV!

Το αγαπημένο μουσικό talent show επιστρέφει στις οθόνες μας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο OPEN.

To Χ Factor έρχεται πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά, αναζητώντας το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Για περισσότερο από μία δεκαετία, το X Factor, δημιουργεί superstars. Οι καλλιτέχνες που έχουν αναδειχτεί μέσα από τη συμμετοχή τους στο X Factor έχουν κάνει εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, αποκτώντας διεθνή λάμψη και πιστούς fans σε κάθε γωνιά του πλανήτη, γεγονός που το καθιστά το πιο επιτυχημένο show στην ανάδειξη νέων stars.

X-Factor: Γεμάτοι ένταση οι κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα! Το ανατρεπτικό trailer!

Στην πρώτη φάση του X Factor τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο της επιλογής, τον έχουν οι κριτές: O μοναδικός Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman των Melisses, του πιο δημοφιλούς και πετυχημένου ελληνικού γκρουπ σήμερα. H δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μοναδική χροιά φωνής και διαχρονικά τραγούδια. Ο μετρ των ερτζιανών, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ένας από τους διασημότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη χώρα μας. O Γιώργος Θεοφάνους, ο μεγαλύτερος σύγχρονος συνθέτης της γενιάς του, που έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες επιτυχίες για κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή, για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας, με τη μεγάλη μουσική της εμπειρία, τη μοναδική σκηνική της παρουσία και το ξεχωριστό επικοινωνιακό της χάρισμα, δίνει το ρυθμό στο μεγαλύτερο μουσικό σόου της τηλεόρασης!

X Factor: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του! Το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της Δέσποινας Βανδή!Στη σκηνή του X Factor θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους οι υποψήφιοι που πίστεψαν στο ταλέντο τους, ξεπέρασαν τις αναστολές τους και αποφάσισαν να διεκδικήσουν με πάθος το όνειρό τους. Για να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη νίκη, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 συναρπαστικά στάδια: τις Auditions, το Bootcamp, τα Chairs και φυσικά τα φαντασμαγορικά live shows. Όλοι έχουν πείσμα, ταλέντο και όνειρα, όμως μόνο ένας διαθέτει το X Factor και θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα έχει αρχίσει!

Δέσποινα Βανδή: Μας αποκάλυψε για πρώτη φορά το πλατό του X-factor!

Η Δέσποινα Βανδή μας αποκάλυψε για πρώτη φορά πλατό του X-factor λίγο πριν την πρεμιέρα με μια φωτογραφία.

Το show φαινόμενο επιστρέφει και σας έχουμε αποκλειστικά την ημερομηνία που θα το δούμε στις οθόνες μας.

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί στην σκηνή του X-factor το οποίο φέτος θα είναι ανατρεπτικό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε μπροστά από το πλατό με casual εμφάνιση. Την φωτογραφία της συνόδευε η λεζάντα «X Factor rehearsals!!! Ετοιμαζόμαστε εδώ στο υπέροχο πλατό μας! Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει! Παρακαλούνται οι κριτές με αλφαβητική σειρά να προσέλθουν στο κατάστρωμα(το μυαλό μου στις διακοπές που δε χόρτασα)!Το ταξίδι μας σε λίγο ξεκινάει!

Δέσποινα Βανδή x-factor