Παράνομο ειδύλλιο στην Ελληνική showbiz! Παντρεμένη παρουσιάστρια ζει μυστικό έρωτα με γνωστό σχεδιαστή!

Είναι σχεδόν 15 χρόνια νεότερος της!

Παράνομο ειδύλλιο στην Ελληνική showbiz! Παντρεμένη παρουσιάστρια ζει μυστικό έρωτα με γνωστό σχεδιαστή!

Ένα παράνομο ειδύλλιο έχουμε στην Ελληνική showbiz. Παντρεμένη πασίγνωστη παρουσιάστρια ζει μυστικό έρωτα με γνωστό διαζευγμένο σχεδιαστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο σχεδόν 15 χρόνια μικρότερος σε ηλικία designer είναι τρελός για την καλλίγραμμη κυρία της TV, η οποία διαθέτει κορμοστασιά, αναγνωρισιμότητα και καλό γούστο στους άντρες.

Μπορεί μέχρι σήμερα να έχουν καταφέρει να κρατήσουν μυστικό τον έρωτα τους, πραγματοποιώντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις πάντα με μεγάλη παρέα, η Espresso ωστόσο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις.

Νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz! Ποια celebrity δηλώνει full in love;

Όπως γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η γνωριμία του έγινε μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτας δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση του. Το σπίτι του σχεδιαστή δεν άργησε να γίνει το ερωτικό τους κρησφύγετο. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για έναν ξαφνικό έρωτα που εξελίχθηκε σε σε τρυφερή αγάπη.

Περιζήτητη, επιτυχημένη, πολυφωτογραφημένη και λάτρης των social media, κλήθηκε να πάριε μια μεγάλη επαγγελματική απόφαση. Και δεν ήταν εύκολο. Ο αδιάφορος σύζυγος της, απασχολημένος πάντα με τη δική του καριέρα, δεν έδωσε σημασία στο πρόβλημα της. Άλλωστε, οδηγούνται προς το διαζύγιο, γράφει το ρεπορτάζ.

Η παρουσιάστρια, όπως αποκαλύπτει η Espresso, βρήκε τον άντρα που της δίνει και την αγκαλιά που έχει ανάγκη όλο αυτό το διάστημα. Εκείνη, δαιμόνια, έξυπνη και ταλαντούχα, κατάφερε να ξεπεράσει τον «σκόπελο» και η καριέρα της είναι πλέον σε ήρεμα, ασφαλή τηλεοπτικά νερά.

Μάλιστα, το παράνομο ζευγαράκι, σύμφωνα με την εφημερίδα έχει συνυπάρξει και τηλεοπτικά, όταν εκείνος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της.

Γιάννης Αποστολάκης - Ελένη Βαΐτσου: Εκεί γνωρίστηκαν και ξεκίνησε ο έρωτάς τους!

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Ελένη Βαΐτσου είναι πλέον ζευγάρι, όμως πού και πότε ξεκίνησε ο έρωτάς τους;

Οι δυο τους μάλιστα είχαν βρεθεί πρόσφατα για διακοπές στα Κουφονήσια!

Το νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz είναι ο γνωστός σεφ Γιάννης Αποστολάκης και η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου!

Πού όμως δημιουργήθηκε ο έρωτάς τους;

Τα... βέλη του έρωτα έπεσαν όταν γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ, με την Ελένη να είναι καλεσμένη στην εκπομπή Dot και τον Γιάννη να δείχνει τις μαγειρικές του εμπνεύσεις!

Οι δυο τους βρέθηκαν στο πλατό και ο έρωτας δεν άργησε να φουντώσει!

Νέο ζευγάρι «βόμβα» στην showbiz; Η πασίγνωστη ηθοποιός είναι 20 χρόνια μικρότερη του!

Πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι «βόμβα» στην showbiz; Η πασίγνωστη ηθοποιός και ίσως νέα σύντροφός είναι 20 χρόνια μικρότερη του!

Εάν πρόκειται για ζευγάρι θα μας φανεί πολύ παράξενο τελικά αφού δεν είχαμε δει κανένα δείγμα «ερωτισμού» μεταξύ τους.

Ο λόγος για τον διάσημο 60χρονο σκηνοθέτη, Tim Burton, γνωστός και ως μέντορας του Johnny Depp, και την Γαλλίδα ηθοποιό Eva Green, η οποία έχει διατελέσει και Bond Girl.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood, κάτι που παραξενεύει πολλούς και έχουν ξεκινήσει φήμες αν λένε ότι η γνωστή ηθοποιός είναι μαζί του για την επαγγελματική της πορεία, μιας και έχει πάρει την κάτω βόλτα το τελευταία διάστημα.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; Οι φωτογραφίες που τους "καίνε"!

Η Eva Green και o Tim Burton βρέθηκαν παρέα στην πρεμιέρα του Dumbo και μάλιστα πόζαραν αγκαλιά.

Νέο ζευγάρι «βόμβα» στην showbiz; Η πασίγνωστη ηθοποιός είναι 20 χρόνια μικρότερη του!

Νέο ζευγάρι «βόμβα» στην showbiz; Η πασίγνωστη ηθοποιός είναι 20 χρόνια μικρότερη του!