Πασίγνωστο μοντέλο έλαβε από το σύζυγο της δώρο ένα κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου

Που λέτε να το τοποθετήσει;

Πασίγνωστο μοντέλο έλαβε από το σύζυγο της δώρο ένα κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου

Πασίγνωστο μοντέλο έλαβε το πιο απίστευτο δώρο από τον σύζυγο της. Ένα μεγάλο κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου.

Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο πάνω στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O», για δεύτερη φορά, αφού τον πρώτο γάμο τους τον έκαναν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Από την στιγμή εκείνη, ζουν τον απόλυτο έρωτα. Μάλιστα, το μοντέλο το απέδειξε με το δώρο που της έκανε ο σύζυγός της.

Η Χάιντι Κλουμ έλαβε στο σπίτι τους, από τον Τομ Κάουλιτζ το κομμάτι και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ο σύζυγός μου γεννήθηκε πίσω από το Τείχος στην πλευρά του Ανατολικού Βερολίνου τέσσερις εβδομάδες πριν την πτώση του το 1989. Αυτο του έδωσε τη δυνατότητα να μεγαλώσει σε μια Γερμανία διαφορετική από αυτή που είχαν μεγαλώσει οι γονείς του» έγραψε το μοντέλο.

Το κομμάτι θα τοποθετηθεί στον κήπο του σπιτιού του ζευγαριού προκειμένου όπως έγραψε η Χάιντι Κλουμ στην ανάρτησή της «να θυμάμαι ότι τα τείχη δεν χρειάζεται να χτίζονται αλλά να γκρεμίζονται».

Πασίγνωστο μοντέλο πόζαρε με το στήθος της έξω και προκάλεσε σάλο!

Πασίγνωστο μοντέλο πόζαρε με το στήθος και προκάλεσε σάλο. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δημοσιεύσει προκλητική φωτογραφία της.

Λίγες ημέρες μετά το γάμο της, έκανε την πιο αποκαλυπτική ανάρτηση της, αφού παρόλο που κρατούσε στο χέρι της την πετσέτα, είχαμε... αποκαλύψεις.

Η 46χρονη Χάιντι Κλουμ, που στις αρχές Αυγούστου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 29χρονο Τομ Κάουλιτζ πάνω στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O», δεν δίστασε να δείξει στους followers στο Instagram το στήθος της σε μία φωτογραφία.

undefined