Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μεγαλείο ψυχής! Έγινε πρίγκιπας και υποκλίθηκε στη μικρή Έλενα!

Οι μαγικές φωτογραφίες!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μεγαλείο ψυχής! Έγινε πρίγκιπας και υποκλίθηκε στη μικρή Έλενα!
News 05.09.2019 14:05

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Έλενας στο Ηράκλειο και την έκανε ευτυχισμένη, πραγματοποιώντας το όνειρό της!

Ο Ντάνος ντύθηκε πρίγκιπας εκπληρώνοντας το Make-A-Wish της μικρούλας, δίνοντάς της δύναμη στη μάχη της!

Έτσι, λοιπόν, ντύθηκε πρίγκιπας και με την άμαξά του υποδέχθηκε την μικρούλα Έλενα η οποία ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στην παλιά του αγάπη! «Καυτό» υλικό....

Δείτε τις φωτογραφίες

 Έγινε πρίγκιπας ο Ντάνος
Άμαξα Ντάνου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;

Στο αεροδρόμιο βρίσκεται τώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Μόνος ή με καλή παρέα;

Ο ίδιος, αν και ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, έγινε αντιληπτός και δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τον κόσμο που βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ντυμένος απλά και με το πιο φωτεινό του χαμόγελο, μαγνήτισε τα βλέμματα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης! Μάλιστα, προκειμένου να μην τον καταλάβει κανείς, πέταξε με οικονομική θέση και όχι bussiness class, αλλά εμείς είμαστε παντού και τον τσακώσαμε σε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ωστόσο όσο και αν ψάξαμε, ο Ντάνος πέταξε μόνος του και όχι με παρέα! Ήθελε βλέπετε να χαλαρώσει λίγο πριν την συμμετοχή του στην ελληνική εκδοχή του Εζέλ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο αεροδρόμιο τώρα! Μόνος ή με παρέα;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος; Η εκρηκτική τραγουδίστρια και οι κοινές τους διακοπές!

Μήπως είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μας το κρύβει; Έκανε, όπως όλα δείχνουν, κοινές διακοπές με εκρηκτική τραγουδίστρια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, ο Ντάνος όχι μόνο βρέθηκε στη Σκιάθο αλλά επέστρεψε για λίγο και στο παλιό του επάγγελμα - αυτό του δάσκαλου του σκι - καθώς είναι μέτοχος εδώ και χρόνια, σε μια σχολή.

Εκεί βρέθηκε και η Λιούμπα Ζώρα.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος; Η εκρηκτική τραγουδίστρια και οι κοινές τους διακοπές!

Η τραγουδίστρια που έχει γίνει γνωστό, πέρα από τις φωνητικές της ικανότητες, κυρίως για το απίστευτο κορμί της και τις αισθησιακές πόζες που δεν παραλείπει να χαρίζει.

Η Λιούμπα πήρε μαθήματα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ενθουσιάστηκε τόσο που τον αναφέρει ως τον καλύτερο δάσκαλο, ενώ τον βιντεοσκοπούσε όσο εκείνος έκανε θαλάσσια σπορ.

Μόνο που, οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι η ιστορία δεν τελειώνει εκεί.

Κορίτσια ο Ντάνος! Μας πέταξε τα μάτια έξω με τη νέα του φωτογραφία!

Κανείς δεν ξέρει αν οι δυο τους βρέθηκαν τυχαία στη Σκιάθο ή αν πήγαν μαζί. Αυτό που έγινε γνωστό από πηγές που ξέρουν πολύ καλά τα όσα συνέβησαν στο νησί του Παπαδιαμάντη, είναι ότι εκτός από μαθήματα του σκι, ο νικητής του πρώτου Survivor και η τραγουδίστρια πέρασαν πολλές μέρες και νύχτες στη Σκιάθο μαζί, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους και ο ένας την παρέα του άλλου. Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, η οικειότητα μεταξύ τους ήταν εμφανέστατη ενώ η Λιούμπα είχε συγκεντρωμένη επάνω της όλη την προσοχή του Ντάνου, κάτι καθόλου παράξενο αφού είναι μια πάρα πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που έτσι κι αλλιώς συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για νέο ειδύλλιο ή για ένα φλερτ καλοκαιρινό που θα τελειώσει μαζί με τις διακοπές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήγε στην εκκλησία και όταν είδε τι περπατούσε στο κεφάλι του έπαθε σοκ! Τι συνέβη;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Διαβάστε περισσότερα News στο Youweekly.gr

Share