Νεκρή σε τροχαίο γνωστή τραγουδίστρια! Ήταν μόλις 30 ετών...

Σοκαρισμένη η showbiz!

Νεκρή σε τροχαίο γνωστή τραγουδίστρια! Ήταν μόλις 30 ετών...

Νεκρή βρέθηκε, σε τροχαίο δυστύχημα γνωστή τραγουδίστρια! Η άτυχη κοπέλα ήταν μόλις 30 ετών...

Στο δυστύχημα εμπλέκονται τρία συνολικά αμάξια, ενώ εκτός από την καλλονή έχασε τη ζωή του και ένα 16χρονο κορίτσι. Ο τρίτος οδηγός κατάφερε να σωθεί χωρίς τραυματισμούς.

«Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι η Kylie Rae Harris πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητήσουμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι γνώριζαν την Kylie ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πέρα από αυτό, πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής και για τα δύο είναι να εξαπλωθεί όσο πιο πολύ η αγάπη από εσάς σήμερα και να ακούσετε τη μουσική που σας εμπνέει πλήρως» ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της τραγουδίστριας. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Θρήνος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πασίγνωστος συνθέτης!

Η Kylie Rae Harris η οποία πήγαινε σε μουσικό φεστιβάλ, είχε ένα λαμπρό μέλλον στην Country μουσική, αλλά δυστυχώς «έφυγε» νωρίς...

Νεκρή σε τροχαίο γνωστή τραγουδίστρια! Ήταν μόλις 30 ετών...

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών...

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο εντοπίσθηκε παίκτρια μουσικού talent show! Ήταν μόνο 26 ετών όταν άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η τραγουδίστρια έχασε τον έλεγχο της μηχανής της σε έναν επαρχιακό δρόμο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Η οικογένεια της, σε δηλώσεις της είπε πως μπορεί ελάφι να πετάχτηκε μπροστά της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην προσπάθεια της να το αποφύγει. Από την άλλη, ο πατέρας της Smith, δήλωσε στο TMZ ότι η 26χρονη ήταν καλή οδηγός και «αμφιβάλλει ότι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας της».

Νεκρή στα 44 της παίκτρια ριάλιτι! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Νεκρή σε θανατηφόρο τροχαίο παίκτρια μουσικού talent show!

Ο λόγος για την Haley Smith η οποία έγινε γνωστή από το American Idol το 2012. Είχε περάσει από οντισιόν σε ηλικία 18 ετών.

Έσκασε τώρα! Bρέθηκε νεκρή παίκτρια του "The Voice"!

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών η πρώην παίκτρια του "The Voice", Janice Freeman. Η άτυχη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο, με αιτία του θανάτου της να είναι η θρόμβωση.

Η οικογένεια της Janice ανέφερε πως η ίδια ήταν στο σπίτι της στη Δυτική Covina της Καλιφόρνια μαζί με τον σύζυγό της, Dion, όταν άρχισε να διαμαρτύρεται ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Ο Dion κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και παράλληλα τις παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Η τραγουδίστρια εξέπνευσε ωστόσο λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Η Janice Freeman είχε μια σειρά από σοβαρά προβλήματα υγείας, με την ίδια να μάχεται με την ασθένεια λύκος, τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και τη μηνιγγίτιδα.

Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην 13η σεζόν του "The Voice" το 2017. Η Janice ήταν στην ομάδα Miley Cyrus και έφτασε στους πρώτους 11.

undefined

undefined