Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Υπεβλήθη σε χειρουργείο!

Υποφέρει από τους πόνους!

Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Υπεβλήθη σε χειρουργείο!

Τροχαίο σοκ μόλις «έσκασε» για γνωστό ηθοποιό! Υπεβλήθη σε χειρουργείο και υποφέρει από τους πόνους!

Σύμφωνα με το TMZ η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη από τους γιατρούς αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να ηρεμήσει!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέβιν Χαρτ είχε εμπλακεί σε τροχαίο ως συνεπιβάτης ΙΧ την περασμένη Κυριακή.

Ένα από τα σημεία στα οποία τραυματίστηκε ο Χαρτ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο βάδισμα αλλά οι γιατροί του αφροαμερικανού ηθοποιού εκτιμούν ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Φίλος του Χαρτ που ενημέρωσε την αστυνομία την Κυριακή φέρεται να είπε ότι ο κωμικός ηθοποιός δεν μπορούσε να κουνηθεί μετά το τροχαίο.

Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Υπεβλήθη σε χειρουργείο!

Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνεπιβάτης σε μια Plymouth Barracuda του 1970 που βγήκε από το δρόμο και κύλισε σε μια πλαγιά στους λόφους πάνω από το Μαλιμπού με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε εκτός ελέγχου την στιγμή που έμπαινε σε μια κεντρική λεωφόρο.

Εικόνα που "κόβει" την ανάσα από το τροχαίο γνωστού ηθοποιού! Από θαύμα σώθηκε!

Εικόνα που "κόβει" την ανάσα είδε το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο γνωστού ηθοποιού πριν από λίγες ώρες. Από θαύμα σώθηκε.

Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος ήταν συνοδηγός, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του έπεσε σε φράχτη και αναποδογύρισε.

Ο Χαρτ, αλλά και ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, έχουν σοβαρά τραύματα στην πλάτη και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο οδηγός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και όπως αναφέρεται, στο αυτοκίνητο υπήρχε και μία γυναίκα 31 ετών, η οποία δε φέρει τραύματα.

 τροχαίο γνωστού ηθοποιού

Ο δύσκολος απεγκλωβισμός των τριών έγινε με τους διασώστες να κόβουν την οροφή του πολυτελούς οχήματος, το οποίο ανήκει στον Κέβιν Χαρτ, αν και δεν το οδηγούσε τη στιγμή του ατυχήματος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχό του, την στιγμή που μπήκε στην περίφημη λεωφόρο Mulholland.

 τροχαίο γνωστού ηθοποιού

Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα...

Τροχαίο σοκ έγινε γνωστό πριν λίγο ότι συνέβη σε γνωστό ηθοποιό, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε τεχνητό κώμα!

Η αρραβωνιαστικιά του ανέφερε ότι είναι σε αυτή την κατάσταση, λόγω του σοβαρού χτυπήματος στο κεφάλι του και υπογράμμισε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι παραμένει η κατάστασή του σταθερή.

Ο λόγος για τον Τζο Ουάτς που έπεσε από ύψος δέκα μέτρων και χτύπησε στο κεφάλι σύμφωνα με τη Dailymail.

Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα...

Ο κασκαντέρ κάνει όλες τις επικίνδυνες σκηνές στη θέση τουVi n Diesel για την ταινία Fast & Furious 9. «Τον αγαπώ τόσο πολύ. Όλοι οι φίλοι του και η οικογένεια του είναι στο πλευρό του και θα τον βοηθήσουν» ανέφερε η Τίλι Πάουελ! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Τροχαίο σοκ για γνωστό ηθοποιό! Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα...

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος μετά από τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο Open, "Ευτυχείτε"!

Σοκ! Τροχαίο για γνωστό παρουσιαστή! Όλες οι εξελίξεις στην υγεία του!

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

«Όλα καλά, έπεσα με τη μηχανή, με έκλεισε ένα αυτοκίνητο και τώρα θα πάω στο νοσοκομείο να δω τι γίνεται. Λίγο το χέρι μάλλον κάτι έχουμε. Καλά είμαι.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο: