Νώντας Παπαντωνίου: Κατακεραύνωσε δημόσια την Ιωάννα Τούνη - «Δεν είμαι ινφλουένσερ να λέω...»!

Τα απίστευτα καρφιά!

Νώντας Παπαντωνίου: Κατακεραύνωσε δημόσια την Ιωάννα Τούνη - «Δεν είμαι ινφλουένσερ να λέω...»!

Ο Νώντας Παπαντωνίου κατακεραύνωσε δημόσια την Ιωάννα Τούνη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, αλλά και την ανακοίνωση πως έριξαν τίτλους τέλους.

Συγκεκριμένα, πρώτο το Youweekly.gr είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η Ιωάννα Τούνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «My style rocks» με ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως με τον Νώντα Παπαντωνίου όχι μόνο δεν είναι μαζί, αλλά είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, στο ταξίδι τους στο Μπαλί ήταν ήδη χωρισμένοι, ωστόσο, ήθελαν να δουν μήπως μπορέσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, μπορεί τόσο καιρό να μην είχε κάνει καμία δήλωση, όμως πριν λίγες ώρες απάντησε σε σχόλια διαδικτυακών του φίλων στο Instagram.

Ο ίδιος κατακεραύνωσε την Ιωάννα Τούνη, λέγοντας πως δεν είναι ινφλουένσερ να μιλάει δημόσια για την σχέση του, ενώ σε άλλο σχόλιο είπε πως δεν υπάρχει λόγος να μιλάει για πρώην σχέση του μετά από ένα μήνα.

Νώντας Παπαντωνίου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη!

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νώντας Παπαντωνίου μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη.

Ο μπασκετμπολίστας, ταξίδεψε στην Μύκονο για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές παρέα με φίλους του.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες έσκασε σαν "βόμβα" ο χωρισμός τους, αφού στο ταξίδι που έκαναν στο Μπαλί έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα, η ίδια η Ιωάννα Τούνη - την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «My style rocks» - επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους με μια δημόσια ανάρτηση.

Όπως φαίνεται ωστόσο, το ζευγάρι ήταν σίγουρο για την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αφού και οι δυο περνάνε όμορφες στιγμές με την παρέα τους.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες να περπατάει στα σοκάκι της Μυκόνου παρέα με καλό του φίλο.

Νώντας Παπαντωνίου εμφάνιση μετά τον χωρισμό από την Τούνη

Νώντας Παπαντωνίου εμφάνιση μετά τον χωρισμό από την Τούνη

Νώντας Παπαντωνίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Τούνη! Τα μάζεψε και πήγε...

Την πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη έκανε ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο μπασκετμπολίστας τα μάζεψε και πήγε διακοπές.

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το «My style rocks» και ο επί ένα χρόνο περίπου σύντροφός της πήραν την απόφαση να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όπως πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει.

Μάλιστα, πριν λίγα λεπτά η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε το γεγονός με μια ανάρτηση στο Instagram κάνοντας γνωστό πως έχουν χωρίσει εδώ και ένα μήνα.

Μετά την επιβεβαίωση, ο Νώντας Παπαντωνίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του και αποκάλυψε πως πάει διακοπές στην Πάρο.

Νώντας Παπαντωντίου Ιωάννα Τούνη χωρισμός