Γιώργος Λιάγκας: Άρχισαν τα.... όργανα πριν την πρεμιέρα! Ποιος τα πήρε όλα και έφυγε;

Αποκάλυψη τώρα!

Γιώργος Λιάγκας: Άρχισαν τα.... όργανα πριν την πρεμιέρα! Ποιος τα πήρε όλα και έφυγε;

Άρχισαν τα.... όργανα πριν την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα! Ποιος τα πήρε όλα και έφυγε;

Πληροφορίες που «έσκασαν» σαν κεραυνός εν αιθρία αναφέρουν πως πολύ στενός του συνεργάτης αποχώρησε!

Ωστόσο, τα σενάρια δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα ούτε από τον σταθμό, ούτε από τον ίδιο. Ο λόγος για τον διευθυντή παραγωγής της εκπομπής, Γιάννη Σαρρή, ο οποίος φαίνεται πως έφυγε λόγω ασφυκτικής πίεσης.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν υπάρχει και το ενδεχόμενο η εκπομπή να καθυστερήσει λίγο να ξεκινήσει, με την ημερομηνία της πρεμιέρας να μην είναι τελικά η 11η Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά είχε αναφέρει ο ΣΚΑΙ!

Γιώργος Λιάγκας: H φωτογραφία πίσω από τις κάμερες για το trailer της εκπομπής του!

Μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες για το trailer της εκπομπής του, Γιώργου Λιάγκα ήρθε στην δημοσιότητα.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στην ομάδα του ΣΚΑΙ με δυο εκπομπές. Μια μεσημεριανή 12:00 με 14:00 και ένα τηλεπαιχνίδι.

Τα γυρίσματα για το trailer έχουμε ξεκινήσει και ήδη είδαμε μια φωτογραφία από τα backstage μαζί με όλη την ομάδα της εκπομπής.

Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας και Κάλλια Ελευθερίου θα βρίσκονται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Η πρεμιέρα αναμένεται για τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Γιώργος Λιάγκας εκπομπή φωτογραφία

Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε όλο το πάνελ της εκπομπής του! Τα ονόματα έκπληξη!

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε όλο το πάνελ της μεσημεριανής του εκπομπή και έχουμε "δυνατά" ονόματα έκπληξη της τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής που πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ πρόκειται να κάνει να δυναμικό comeback τόσο με την ψυχαγωγική εκπομπή, όσο και με το ένα ριάλιτι.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της εκπομπής του.

«Τους επιλέξαμε μαζί με τον Χρήστο Κόμπο, που είναι υπεύθυνος για το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, ήταν άνθρωποι που είχα ζητήσει. Πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ισοβαρή ομάδα με ισότιμες προσωπικότητες. Με τον Δημήτρη Παπανώτα, που ξεκινήσαμε μαζί στο New Channel, μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία. Η Ελένη Τσολάκη είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια με δικές της εκπομπές και με τιμά που θα είναι στην ομάδα μας. Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι ένα εξαιρετικά δυνατό στέλεχος στο κομμάτι της επικοινωνίας με σημαντικές τηλεοπτικές θέσεις. Πραγματικά, ήταν υπέρβαση για εκείνη να μπει σε μια καθημερινή διαδικασία σχολιαστικής εκπομπής. Το νέο πρόσωπο που έχει, ας πούμε, τη μικρότερη τηλεοπτική εμπειρία στην Ελλάδα –διότι στην Κύπρο έχει κάνει πράγματα– είναι η Κάλλια Ελευθερίου, ένα φρέσκο πρόσωπο στο οποίο πιστεύω πολύ», είπε για τους συνεργάτες τους.

Όσον αφορά το όνομα της εκπομπής: «Τον τίτλο ‘Μεσημέρι’ τον πρότεινα εγώ και τον υιοθέτησαν κατευθείαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ. Είναι λιτός και ξεκάθαρος, αν και, όπως σου είπα και πριν, πιστεύω πως ούτε οι τίτλοι αλλά ούτε και οι σκαλέτες διαμορφώνουν τις εκπομπές, είναι οι προσωπικότητες των ανθρώπων μιας ομάδας και όχι μόνο του παρουσιαστή. Και λέω ομάδα, διότι ακόμη και ο τρόπος που θα καθόμαστε στο στούντιο συμβολίζει τη λογική της ομάδας και όχι τη λογική του ενός που κυριαρχεί και των άλλων που ακολουθούν. Θεωρώ πως το πλατό μας θα είναι μοντέρνο, λαμπερό, φωτεινό και θα αρέσει πολύ στον κόσμο».

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τα trailer για την δεύτερη εκπομπή του στον ΣΚΑΙ!

Με δυο εκπομπές θα δούμε φέτος στον ΣΚΑΙ, τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα και τα τρία trailer.

Μετά από έξι χρόνια στον ΑΝΤ1, αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι και πριν από περίπου δέκα μέρες ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, θα έχει και τη μεσημβρινή εκπομπή αλλά και απογευματινό τηλεπαιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι γνωστό, ύστερα και από την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο ΣΚΑΙ πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σήμερα, όμως, ο σταθμός του Φαλήρου ανακοίνωσε πως ο παρουσιαστής αναλαμβάνει το τηλεπαιχνίδι “Guess my Age”