The Voice: Μόλις "έσκασε"! Αποχώρηση-σοκ από την κριτική επιτροπή!

Το μακροσκελές κείμενο για το "αντίο"!

The Voice: Μόλις

Αποχώρηση-σοκ από το The Voice, καθώς αγαπημένος τραγουδιστής της κριτικής επιτροπής ανακοίνωσε το "τέλος"!

Πλέον η παραγωγή θα πρέπει να αναζητήσει νέο μέλος που θα κάθεται στις... καυτές καρέκλες!

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος με ανακοίνωσή του στα social media έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το talent show του ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό. Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη.

The Voice: Ποιος Καπουτζίδης; Ανατροπή "βόμβα" με το νέο παρουσιαστή!

Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του. Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr #teamkostis #endofseason

Καταγγελία «βόμβα» για το The Voice! «Με έκοψαν γιατί δεν ήρθε η μαμά μου στο πλατό»!

Μια καταγγελία «βόμβα» μόλις «έσκασε» για το The Voice! «Με έκοψαν γιατί δεν ήρθε η μαμά μου στο πλατό» λέει διαγωνιζόμενη και καίει τους πάντες!

«Η συμμετοχή μου στο The Voice άνοιξε μεγάλη πόρτα, ασχέτως αν με απέρριψαν. Με γνώρισαν άνθρωποι που δεν ήξεραν ότι η Σοφία είχε κόρη και ότι ήταν τραγουδίστρια, όπως η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς… Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία για μένα, γιατί δεν έχω μάθει να περνάω οντισιόν, δεν μου αρέσουν. Ήταν στενάχωρο το ότι δεν γύρισαν οι κριτές, παρόλο που πιστεύω ότι σίγουρα έγινε γιατί επέμεναν να έρθει η μαμά μου στα παρασκήνια στο family room.

Το πρωί είχα το γύρισμα και μέχρι τη 1:00 τη νύχτα μάς έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή, εμένα και τη μαμά μου, λέγοντάς μας: «Να έρθει η μαμά»… και πλήρωσα το ότι δεν ήρθε η μαμά. Δεν θα κέρδιζα και πολλά, άλλον ένα με δύο γύρους. Καλύτερα που έγινε έτσι, γιατί πέρασα και… δεν ακούμπησα.

Καταγγελία «βόμβα» για το The Voice! «Με έκοψαν γιατί δεν ήρθε η μαμά μου στο πλατό»!

Έχω «φάει απορρίψεις» από ανθρώπους του χώρου. Μάλιστα, κάποια στιγμή, από κάποιον που με έχει μεγαλώσει σχεδόν κι αυτό με πλήγωσε. Ήταν φίλος με τη μαμά μου… Γενικά, δεν εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους του χώρου, δεν έχω δει τίποτα καλό, λίγοι είναι εκείνοι που εκτιμώ από τον χώρο», λέει η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού! Να σας θυμίσουμε και το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.....

Σοκάρει παίκτρια του Ελληνικού "The Voice"! Η μάχη με την ανορεξία και η σκελετωμένη εικόνα της

Η μάχη με την ανορεξία και η σκελετωμένη εικόνα της! Σοκάρει παίκτρια του Ελληνικού "The Voice"!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου παραχώρησε η παίκτρια, την οποία όλοι γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο The Voice. Η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στη νευρική ανορεξία, αλλά και πως κατάφερε να επανέλθει.

Ο λόγος για την Ιουλία Καλλιμάνη.

«Δεν νόσησα, ευτυχώς, αλλά έφτασα πάρα πολύ κοντά. Έφτασα 47 κιλά, από 62, μέσα σε δύο μήνες, και το ύψος μου είναι 1μ.67. Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έφαγα σχεδόν τίποτα. Δεν έτρωγα καθόλου. Έπεφτα κάτω σαν το κοτόπουλο. Μετά με γύρισε σε κρίσεις βουλιμίας. Έτρωγα ανεξέλεγκτα και προκαλούσα εμετό. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, που δεν κράτησε πολύ, έπαθα γαστρίτιδα και οισοφαγική παλινδρόμηση. Επίσης σταμάτησε η περίοδός μου. Λιποθυμούσα, έπεφταν τα μαλλιά μου, ήμουν κατακίτρινη και η φερριτινή ήταν μηδενική.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άρχισα να ασχολούμαι με το τραγούδι, όλοι μου έλεγαν πως πρέπει να χάσω κιλά. Ξεκίνησα δίαιτα, αλλά γρήγορα με πήρε η μπάλα. Έτρωγα όλο και λιγότερο, μέχρι που σταμάτησα εντελώς. Η μητέρα μου με παρακαλούσε να πάμε σε έναν ειδικό, αλλά δεν ήθελα να αποδεχτώ ότι είχα πρόβλημα. Η όλη κατάσταση κράτησε περίπου ένα χρόνο. Άρχισα να γυμνάζομαι και να τρώω σιγά σιγά. Έπειτα από λίγο καιρό η όρεξή μου και η διατροφή μου αποκαταστάθηκαν, το ίδιο και τα κιλά μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα αυτό στον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Ιουλία Καλλιμάνη.

Η εμφάνιση της Ιουλίας Καλλιμάνη στην blind audition του Voice…